Soleti

Темата е заключена.

30.09.04
23:17

purvo me izvinete, che ne pisha na bulgarski, ama neshto mi se e skapala kirilicata. ta vuprosa mi e za soletite - dobri li sa spored vas kato hrana v perioda za masa.
prot. - 10,3 g
fat - 2 g
vugleh. - 63 g
energy - 380kcal
vsichko tova za 100 g, kato povecheto paketcheta sa po 60.
daite mneniq.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 11:51.

01.10.04
00:16

По-скоро ме притеснява факта, че са СОЛети..

01.10.04
22:05

а въглехидратите какви са-прости или сложни?

PU

01.10.04
23:07

eми аз не се притеснявам, омитам си по 2 пакетчета всеки ден между първи и втори час (на гадното даскало). Все пак това са над 10 грама бързоизяждащи се протеини за 50 ст. Така че яж, що да не са добри??

Протеини? Не съм им гледал пакетчето и надписите му, ама суровините в тях нямат съществена разлика от хляба.... Е сигурно и протеини имат, но колко ли...
А скорбялата си е аджеба бавен въглехидрат.
И запекът не е много полезен :)
А за солта Перл вече ви каза.

02.10.04
11:24

Ако сте решили да си набавяте протеините от солети, то по-добре си купи 2 леба добруджа и муай здрао!  8)

04.10.04
01:18

благодаря на отзовалите се. питах ви, защото на даскало не мога да си носа манджата със садинката и за тва.

04.10.04
18:25

[quote author=“Hristo”]purvo me izvinete, che ne pisha na bulgarski, ama neshto mi se e skapala kirilicata. ta vuprosa mi e za soletite - dobri li sa spored vas kato hrana v perioda za masa.
prot. - 10,3 g
fat - 2 g
vugleh. - 63 g
energy - 380kcal
vsichko tova za 100 g, kato povecheto paketcheta sa po 60.
daite mneniq.

Христо вместо 1 пакет солети дай още 20 ст. и си купи един хляб. Това е по-добри вариант.разбирам, че не може да ръфаш хляб в час ама това е по приемливо и като че ли май по-здравословно.... !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1