30.09.04
23:17
purvo me izvinete, che ne pisha na bulgarski, ama neshto mi se e skapala kirilicata. ta vuprosa mi e za soletite - dobri li sa spored vas kato hrana v perioda za masa.
prot. - 10,3 g
fat - 2 g
vugleh. - 63 g
energy - 380kcal
vsichko tova za 100 g, kato povecheto paketcheta sa po 60.
daite mneniq.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 11:51.
01.10.04
23:07
eми аз не се притеснявам, омитам си по 2 пакетчета всеки ден между първи и втори час (на гадното даскало). Все пак това са над 10 грама бързоизяждащи се протеини за 50 ст. Така че яж, що да не са добри??
02.10.04
01:45
Протеини? Не съм им гледал пакетчето и надписите му, ама суровините в тях нямат съществена разлика от хляба.... Е сигурно и протеини имат, но колко ли...
А скорбялата си е аджеба бавен въглехидрат.
И запекът не е много полезен :)
А за солта Перл вече ви каза.
Ако сте решили да си набавяте протеините от солети, то по-добре си купи 2 леба добруджа и муай здрао! 8)
благодаря на отзовалите се. питах ви, защото на даскало не мога да си носа манджата със садинката и за тва.
[quote author=“Hristo”]purvo me izvinete, che ne pisha na bulgarski, ama neshto mi se e skapala kirilicata. ta vuprosa mi e za soletite - dobri li sa spored vas kato hrana v perioda za masa.
prot. - 10,3 g
fat - 2 g
vugleh. - 63 g
energy - 380kcal
vsichko tova za 100 g, kato povecheto paketcheta sa po 60.
daite mneniq.
Христо вместо 1 пакет солети дай още 20 ст. и си купи един хляб. Това е по-добри вариант.разбирам, че не може да ръфаш хляб в час ама това е по приемливо и като че ли май по-здравословно.... !