анаболи

Темата е заключена.

30.08.06
20:39

е можели да ми дадете инфо за тях,ако се пият какви последствия нанасят,дали разтът мусколите от него ,и какви пари е и дали е вреден за здравето ;)

30.08.06
20:45

от тях не ти растът мускулите а сухожилията  :wink:  :D

30.08.06
20:47

Какво можете да ми кажете за Ретаволил

30.08.06
21:23

ST

30.08.06
21:35

[quote author=“BLaIZInG”]е можели да ми дадете инфо за тях,ако се пият какви последствия нанасят,дали разтът мусколите от него ,и какви пари е и дали е вреден за здравето ;)

ти си от Плевен нали?.....По-добре да ськаме кьнтар в на Мейв сьрвьра от колкото да се занимаваш с анаболи  :wink:

30.08.06
22:13

Щом не знаеш за какво служат по добре не се занимавай защото можеш сериозно да си увредиш организма, от тях има смисъл само ако си професионалист, а пък в този форум забранени вещества не се обсъждат за повече инфо 
http://gohard.org

Като ти гледам нивото, изчакай поне още 3-5 години и тогава пак си помисли за тях.

Бе мене ако питаш, 10-15, ама айде!!!
Йода

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1