Една лична цел

Темата е заключена.
Прескочи до:

30.08.06
20:58

Значи момчета поставил съм си за цел до юни другата година да имам 40 сантиметра ръка сега съм на 14 и ми е 36 студена тогава ще съм на 15 и няколко месеца.Според вас възможно ли е да кача до 40 санта или ми е рано още и няма да стане номера.Много приятели фитнесджии ми казват че на е невъзможно,защото съм бил много малък.Познавам хора на 16 с 40 ръка но не и на 15.Искам да си дадете мнението дали е възможно да кача тези 4 санта до юни като се има в предвид че не взимам суплементи и според вас може ли на 15 години да имаш 40 ръка ?
Стажа в момента ми е година и 3 месеца.

SP

30.08.06
21:04

Ми то има и на 14г с ръка 45 само дето са шишковци. Ако искаш да си чист и на 15 да имаш ръка 40 е доста трудно.

30.08.06
21:07

Аз качвам чисто  и ръката ми е релефна имам малко мазнини но по корема.Незнам на мен ми се струва нормално понеже това са само 4 санта а пък за 10 месеца

30.08.06
21:20

Че момчето щом на 14 има 36 санта сравнително чиста ръка що да не може ? Не мога да ти отговоря, но тренирай и ще видиш. И сегашното ти постижение е адски добро за възрастта ти, пък на 15 с 40 ръка предполага доста добро тяло, така че GL & HF :lol:

PS

30.08.06
21:37

евала на момчето...моята ръка е толкова а съм на 18…и даже не съм почнал да мечтая за 40 :D
иначе да знаеш всичко е в яденето....според мен не е невъзможно...посъветвай се с някои по вещ за упражненията...
само ми е чудно какво става с костите които растът много бързо на такава възраст ако вдигаш тежко..? :roll: имам предвит не ти ли е проблем?

30.08.06
22:07

Незнам засега съм нямал болки в ставите ако за това питаш

според мен следващите 2 години тренировки ще му минат в правене на тези 4см и пак няма да ги напраи :) (личен опит)  :cry:

30.08.06
23:31

Колко си висок? КГ ?

SH

30.08.06
23:36

ако не зимаш нищо може и да не стане пробвай креатинче, глутаминче, протеинче и е такива нещица чист може и да не я напраиш 40 :wink:

31.08.06
00:03

ПО БЕЗМИСЛЕНА ТЕМА НЕ БЯХ ВИЖДАЛ ДО СЕГА !

извинявам се на модераторите !

31.08.06
00:13

73 kg 180 sm

RE

31.08.06
00:24

никакъв проблем няма за толкова голям период да имаш 40 ръка и то релефна.Зависи как ще тренираш и какво ще вземаш :wink:

31.08.06
00:47

Значи на 14г аз имах 41см ръка чиста,но почнах от 12 годишен да тренирам много правилно и ако ти кажа колко суплементи съм взимал ще се хванеш за главата.По принцип не е невъзможно,аз съм живо доказателство за това...просто трябва истински да го искаш,сега моята цел е на 16години да направя 47-48 и знам,че ще го направя защото познавам тялото си,знам как да тренирам,как да се храня и т.н...
За това просто трябва да си много упорит и да даваш всичко от себе си!!!

31.08.06
00:52

[quote author=“no fate”]Значи на 14г аз имах 41см ръка чиста,но почнах от 12 годишен да тренирам много правилно и ако ти кажа колко суплементи съм взимал ще се хванеш за главата.По принцип не е невъзможно,аз съм живо доказателство за това...просто трябва истински да го искаш,сега моята цел е на 16години да направя 47-48 и знам,че ще го направя защото познавам тялото си,знам как да тренирам,как да се храня и т.н...

имаш ли снимки ?
бтв мн поздрави на мармота

MR

31.08.06
01:11

no fate що ли ми се струва че се размечта нещо........ :lol:
на 16 ако имаш 47 ръка , представям си те на 20 вече на мястото на митко димитров ..... айде стига глупости , аз съм на на 21 години тренирам от 4 години и нещо като ползвам и забраненият плод чат пат и ръката ми е 47,5 а ти ми говориш за достигане на такъв размер на такава възраст само с добавки.....

31.08.06
08:31

[quote author=“no fate”]Значи на 14г аз имах 41см ръка чиста,но почнах от 12 годишен да тренирам много правилно и ако ти кажа колко суплементи съм взимал ще се хванеш за главата.По принцип не е невъзможно,аз съм живо доказателство за това...просто трябва истински да го искаш,сега моята цел е на 16години да направя 47-48 и знам,че ще го направя защото познавам тялото си,знам как да тренирам,как да се храня и т.н...

хехехе аз докато бях на 10 години кляках с 200 Кг 8 ци правех но после спрях да тренирам ... Имах 55 см ръка тогава  :lol:  :lol:  :lol:

31.08.06
09:13

Мисля, че е невъзможно да се направи това без добавки. На 14 години съм и съм 181.5см (вчера се мерих  8) ) и тежа 74 кг. Имам релефно тяло и ръката ми е доста добре оформена. Обиколката е 37.3см студена, а напомпана не съм я мерил до сега. По добре си карай натурално докато станеш поне на 17-18 години, че да спре напълно разтежа на костите и тогава се захвани да пиеш добавки  :wink:

NI

31.08.06
10:39

Абе няма невъзможно неща,тва е единственото сигурно нещо.Според мен нищо не пречи да взимаш добавки и да направиш всичко възможно да си постигнеш целта,ако имаш воля и си постоянен в тренировките и в яденето ще се справиш:)

31.08.06
10:58

Може и да го направиш. :)
Имаше тема за евентуален прогрес, в която доста хора написаха, че и 10см могат да се качат.
Сега си баш в пубертета и ще ти е по-лесно - хормоните бушуват, сигурно имаш доста свободно време и т.н., останалото е хранене, тренировка и почивка, а ако наистина и качваш Лесно и Чисто - екстра.  :)

Сигурно ни имаш за много наивни..и то..тръгнал да обяснява как на 14 е имал ръка 41см във форум, където всички се занимават с фитнес...Няма никво значение, че си почнал от 12..и-и-и..какъв суплемент мислиш, че тялото ти ще усвои, като си бил на 12..Абе,кво говоря изобщо..Постове всякакви.

31.08.06
11:44

[quote author=“NRG52”]Може и да го направиш. :)
Имаше тема за евентуален прогрес, в която доста хора написаха, че и 10см могат да се качат.
Сега си баш в пубертета и ще ти е по-лесно - хормоните бушуват, сигурно имаш доста свободно време и т.н., останалото е хранене, тренировка и почивка, а ако наистина и качваш Лесно и Чисто - екстра.  :)

Да решен съм да пробвам .А за суплементите много добре знаете че ученик неможе да си вземе хубав протеин като на он например и по-добре да давам пари за храна, отколкото да купувам боклуци.
Аз по принцип немога без да тренирам нещо ме ръчка от вътре една седмица бях болен и спрях трен направо пощурях то и при вас е така сигурно
И каква е тази тема за евентуален прогрес?
:wink:

LU

31.08.06
11:46

Так като те гледам малко Винстрол + Дека и ще имаш 40 ръка даже за 2-3 месеца тренивки! :)

31.08.06
11:57

нещо не разбрах тва за протеина и ученика...

31.08.06
11:58

[quote author=“weenie”]нещо не разбрах тва за протеина и ученика...

Смисъл че не работя , а наще никога няма да ми дават всеки месец пари за скъп протеин.

31.08.06
12:02

имаи и предвид че щом си 180 40см пак не са мн така че...освен това за година ще пораснеш и още и...

31.08.06
12:39

[quote author=”^MaD^”][quote author=“no fate”]Значи на 14г аз имах 41см ръка чиста,но почнах от 12 годишен да тренирам много правилно и ако ти кажа колко суплементи съм взимал ще се хванеш за главата.По принцип не е невъзможно,аз съм живо доказателство за това...просто трябва истински да го искаш,сега моята цел е на 16години да направя 47-48 и знам,че ще го направя защото познавам тялото си,знам как да тренирам,как да се храня и т.н...

имаш ли снимки ?

Днес може да постна някоя снимка!
А на другуте разбирачи мога да кажа че се занимавам  много сериозно с Bodybuilding и не съм почнал да взимам добавки от 12 годишен,защото тогава анаболните процеси в тялото ми бяха много засилени и просто няма смисъл от добавки!С тях почнах след 1 година(Бих казал,че почти няма нещо което да се нарича хранителна добавка и да не съм го взимал) тренировки,но държа да отбележа че български не взимам!И разбира се,че може с добавки,добра храна и почивка да се постигне всичко това!!!

HE

31.08.06
13:03

[quote author=“no fate”][quote author=”^MaD^”][quote author=“no fate”]Значи на 14г аз имах 41см ръка чиста,но почнах от 12 годишен да тренирам много правилно и ако ти кажа колко суплементи съм взимал ще се хванеш за главата.По принцип не е невъзможно,аз съм живо доказателство за това...просто трябва истински да го искаш,сега моята цел е на 16години да направя 47-48 и знам,че ще го направя защото познавам тялото си,знам как да тренирам,как да се храня и т.н...

имаш ли снимки ?

А на другуте разбирачи мога да кажа че се занимавам  много сериозно с Bodybuilding и не съм почнал да взимам добавки от 12 годишен,защото тогава анаболните процеси в тялото ми бяха много засилени и просто няма смисъл от добавки!С тях почнах след 1 година(Бих казал,че почти няма нещо което да се нарича хранителна добавка и да не съм го взимал) тренировки,но държа да отбележа че български не взимам!И разбира се,че може с добавки,добра храна и почивка да се постигне всичко това!!!

Дай да видиме снимките и тогава ще обсъждаме, но по скромното ми мнение на 12 г. трябва да си имал поне 36 ръка за да може на 14 да си направил 41 ръка и това е в случай, че си генетично чудо. И освен това като си почнал да тренираш би следвало да си супер запознат с цялата тази материя за такива резултати - а това вече ме съмнява сериозно. А от изказванията и мненията които си поствал във форума много ама много се съмнявам, че знаеш как да се храниш и тренираш. Виждам, че си наблегнал на това, че си взимал всички видове добавки - в такъв случай ще отвориш ли нас “разбирачите” как кога и по колко от кое? Защото ако е така както твърдиш би следвало да ходиш с раница на гърба на на всеки 20-30 минути да спираш та да си вземеш добавките. Това, че говориш само за това колко ти е ръката ме навежда на мисълтта, че си от един тип хора за които е важен само размера на ръката - дано да бъркам.

31.08.06
15:09

ХА-ХА-ХА на 14 год имал пича 41 ръка  :lol:  :lol:  аз на 8 имах 56 студена.Абе ей бате не се излагай така.Както каза Ловеца на глави ти трябва да си генетично чудо :) Имам един приятел който е нещо голямо (разбирайте мутант в мойте представи за човек) и на 18 год с няколко год трен има 42 ръка  :lol:  :lol:  :lol: а ти на 14 си имал 41 :lol:  :lol:  :lol: и то релефна  :roll:  може и да си имал 41 ръка,но в никакъв случай не е била релефна (най-вероятно е била мазна)  :roll:  :roll:
Оделно каква е тая мания да имам 50 ръка да имам 100000 см предмишница и тн.Всичко опира до пропорцията.Ако имаш малки и смешни крака дори да имаш 50 ръка пак ще изглеждаш глупаво.Имаше един пич в залада дето правеше само предмишница като луД.Ама като луд.Няма нищо лошо разбира се в това,но при положение,че ръката му беше към 35-36 а предмишницата и тя към 35 някъде изглеждаше смешно  :!:  :!:
Не гледайте какво показва сантиметъра,а какво показва огледалото  :!:
По-здрави

31.08.06
15:38

[quote author=“no fate”][quote author=”^MaD^”][quote author=“no fate”]Значи на 14г аз имах 41см ръка чиста,но почнах от 12 годишен да тренирам много правилно и ако ти кажа колко суплементи съм взимал ще се хванеш за главата.По принцип не е невъзможно,аз съм живо доказателство за това...просто трябва истински да го искаш,сега моята цел е на 16години да направя 47-48 и знам,че ще го направя защото познавам тялото си,знам как да тренирам,как да се храня и т.н...

имаш ли снимки ?

И кво като анаболните процеси са ти засилени като си на 12 то тогава нивото на тестостерона е много малко и тепърва започва да се покачва и
2ро като са ти “засилени анаболните процеси” не би ли трябвало да се тъпчеш с повече хранителни в-ва(в твоя случаи стана въпрос за добавките) ?

31.08.06
15:39

мисля че всички очакват снимки

31.08.06
15:51

Добре пичове след няколко часа ще постна снимки и пак ще си приказваме!head_hunter,ако искаш вярвай,но като почнах да тренирам(имах около 28-9 ръка)  не тренирах на сляпо...мои познати които са много по големи от мен и имат доста повече стаж са ми изготвяли прогрми,хранителни режими и т.н и което е най важното-аз им се доверявах напълно!След това резултатите не закъсняха,впоследствие започнах сам да разбирам кое е най-добро за мен!Сега може да се каже че се занимавам професионално с бб(фактите сами говорят-за последния месец и половина съм дал около 370 лв за добавки,като не включвам парите за храна!)

HE

31.08.06
17:07

[quote author=“no fate”]Добре пичове след няколко часа ще постна снимки и пак ще си приказваме!head_hunter,ако искаш вярвай,но като почнах да тренирам(имах около 28-9 ръка)  не тренирах на сляпо...мои познати които са много по големи от мен и имат доста повече стаж са ми изготвяли прогрми,хранителни режими и т.н и което е най важното-аз им се доверявах напълно!След това резултатите не закъсняха,впоследствие започнах сам да разбирам кое е най-добро за мен!Сега може да се каже че се занимавам професионално с бб(фактите сами говорят-за последния месец и половина съм дал около 370 лв за добавки,като не включвам парите за храна!)

Ако е така поздравления явно хвърляш повече средства и енергия от колкото се предполага.

SO

31.08.06
17:07

как ги правите тея ръце много ми е интересно доста често забелязвам хора с моя ръст и с 4-5кг по тежки от мен да разправят за ръце с 7-8см по големи от моите  :? е явно моята е малка  :lol:

31.08.06
19:25

[quote author=“head_hunter”][quote author=“no fate”]Добре пичове след няколко часа ще постна снимки и пак ще си приказваме!head_hunter,ако искаш вярвай,но като почнах да тренирам(имах около 28-9 ръка)  не тренирах на сляпо...мои познати които са много по големи от мен и имат доста повече стаж са ми изготвяли прогрми,хранителни режими и т.н и което е най важното-аз им се доверявах напълно!След това резултатите не закъсняха,впоследствие започнах сам да разбирам кое е най-добро за мен!Сега може да се каже че се занимавам професионално с бб(фактите сами говорят-за последния месец и половина съм дал около 370 лв за добавки,като не включвам парите за храна!)

Ако е така поздравления явно хвърляш повече средства и енергия от колкото се предполага.

Заповядайте - 43 см на 15 години
http://www.picvalley.net/u/14/13481_452.JPG
http://www.picvalley.net/u/14/13482_463.JPG

31.08.06
20:03

[quote author=“no fate”][quote author=“head_hunter”][quote author=“no fate”]Добре пичове след няколко часа ще постна снимки и пак ще си приказваме!head_hunter,ако искаш вярвай,но като почнах да тренирам(имах около 28-9 ръка)  не тренирах на сляпо...мои познати които са много по големи от мен и имат доста повече стаж са ми изготвяли прогрми,хранителни режими и т.н и което е най важното-аз им се доверявах напълно!След това резултатите не закъсняха,впоследствие започнах сам да разбирам кое е най-добро за мен!Сега може да се каже че се занимавам професионално с бб(фактите сами говорят-за последния месец и половина съм дал около 370 лв за добавки,като не включвам парите за храна!)

Заповядайте - 43 см на 15 години
http://www.picvalley.net/u/14/13481_452.JPG
http://www.picvalley.net/u/14/13482_463.JPG

Браво на теб.Това значи че не е невъзможно да кача тези 4 санта.

31.08.06
20:14

Кво стана другите неверници май млъкнаха :evil:

KO

31.08.06
20:54

никак неможе тая снимка да докаже колко см ти е ръката... а пък като ти гледам гърдите кви са ти по добре си отрежи половината ръка за да изгелждаш горе долу атлетичен!

31.08.06
21:00

ухх браво, големичка е ... .. незнам от къде обаче май те познавам  :?

SO

31.08.06
21:03

пич кво искат да кажа : ИЗВИНЯВАЙ АЗ СЪМ ТЪП БОТ или кво от де да знам дали си ти а?от де да знам дали ти е 43 ръката ? от де да знам дали си на 15?По скромно го карай ти се изкара все едно си за олимпията....нямам нишо против че си се постарал даже се радвам че има такива сериозни хора....просто не се надявай някои да ти даде медал за това че някой не ти е повярвал !

Ми мене пък тая ръка от снимката ми се струва не повече от 39..да не говорим за лошото качество..Се 1, така може да се надлъгваме до безкраи,спирам да поствам в тази..хмм..безмислена тема.

31.08.06
21:41

Аз пък го поздравявам - БРАВО !!! Няма смисъл да лъже ако го прави то си е за него. Аз съм на 16 и 41 см ръка ми изглежда повече от мноого.Това вече граничи с границите ми за красиво и релефно тяло със огромно и не до там атлетично....но все пак браво ако си ти изглежда доста добре РЕСПЕКТ !

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1