14.08.06
22:02
Аз сам на 18 години ! 178см!76кг! Тренирал сам 1 год и 4-5 месеца !
Преди 1 и 2 седмици спрях да ренирам поради причината че се отчаях ! Отчаянието е много голям врак на ББ !
Аз имам братовчет който е 2 години по-малак от мене но въпреки това с една проста тренировка на лост и успоредка и по малко стаж имам много по-добро тяло от моето ! Аз въпреки че се страя и чета много и пак не става нищо ! Се едно не сам тренирал(такова ми е тялото) !И затова реших да си взема някаква комбинация от добавки и да си дам така да се каже малко тласак!И так ви питам: Разполагам с 200 лв и искам поне да си купя добавки за 2 мес ! БИХТЕ ЛИ МИ ПРЕПОРЪЧАЛИ НЕЩО ! Искам също една подходяща програмка за добавките и каква храна да избягвам !!!
Искам да кача мусколна маса !!!Но първо май трябва да сваля ! За свалянето си имам добавки !!!
Много ще сам ви благодарен ако помогнете малко !!!
14.08.06
22:07
чети как да се храниш и си купи суроватъчен протеин задължително.. пий го след тренировка и веднага след сън.. може да си купиш кретин и глутамин и да ги комбинираш.. има много теми за тях.. не купувай българско и не набивай пари за азотни бустери и други измишльотини, неслучайно културистите дето ги рекламират живеят само на месо, стероиди и протеин! а да... свалянето на килограми е чиста загуба на време - ОТ ОПИТ ГО ЗНАМ!
Щото яйчния се усвоява по бавно а суроватката по бързо... разбириш?
Яйчния се пие вечер за да има тялото време да го усвои и използва постепенно а суроватката веднага след трен .