Спрях да качвам и е нужно вече да взимам нещо .. какво ?!

01.09.06
00:22

Почнах да тренирам преди 4-5 месеца. 180см , 23 години. Бях 66 кила .. сега съм 71, но от 2 месеца не съм мръднал. Ям си месо, яйца и яко въглехидрати. Достатъчно калории, но просто няма ефект. Така че явно се нуждая от добавки. А и сега ще почвам работа всеки ден, така че няма да може да си хапвам през 2-3 часа пържолки. Съветвайте ме какво да почна да взимам. Мисля си за креатин и протеин, но преди да ми кажете мнение няма да го правя. Ще тренирам вечер към 7. Може би по 3 пъти в седмицата. Кога и по колко е добре да взимам ?? Както и каква марка. В повечето случаи по-скъпото винаги е по-добре, то се знае. Ама пък нищо чудно 2 пъти по-евтини неща да вършат същата работа. Кажете кои марки е най-добре да си купя. Парите не са проблем (в момента  :lol: ) Как ще е после ще видим :)

P.S. Тя тая тема май трябваше при Добавките да е!! Някой от админите да я премести ако може.

01.09.06
00:50

Взимай суроватъчен протеин сутрин преди и след трен и преди лягане.
Ако нямаш толкова парици, най добре зимай след трен и преди лягане.
За креатин невиждам смисал.. чак толкова ли се нуждаеш от бързо качване..
Несам любител на креатин, иначе го взимам преди и след трен + глутамин.
Нека дргутите да си искажат мнението.

по здрави

01.09.06
00:52

Ами не ... не искам да качвам бързо. Искам просто да кача още малко .. поне 76-77 килограма да стана :) Иначе не е нужно да е бързо .. аз ще си тренирам както си трябва здраво. Ама от 2 месеца нито 1 килограм не съм мръднал.

01.09.06
00:54

Е то зависи и какав ти е метаболизма, моя лично е бърз, и качвам бързо, но и мазно  :oops:
Има хора дето качват адски трудно, но по много.
За това не се притеснявай, моя съвет е да зимаш суроватъчен протеин.
Аз лично си го зимам редовно  :lol:

01.09.06
00:58

Аз за 3 месеца качих мускул така .. личи си .. преди бях хърба. Мазно съвсем малко .. въобще не е проблем. А за марките ... казаха ми креатин на Universal и протеин на Scitech(в темата за цените има 10 вида:) )

01.09.06
00:59

Ами избора е твой, просто ти давам савет, но крайното решение е твое - се пак тялото е твое :)

01.09.06
01:02

Е аз ще видя и други хора какво ще ме посъветват. То не се знае .. при мен само протеин може да помогне и да си кача само от него. Щото все пак определено има накъде.

01.09.06
01:03

месото му е майката..  :twisted:

01.09.06
16:40

Имай предвид че проблема може да идва от липсата на разнообразие в тренировката ти - тоест организма ти да е свикнал с упражненията. Пробвай друга програма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1