Много въпросчета ,които ме интересуват.

MA

01.09.06
11:47

Здравейте.Започвам първо с малко информация.
16години,186см височина,75кг.
Занимавал съм се с фитнес и преди за 3-4 месеца ,но се отказах.Сега мисля пак да се захващам ,но
тоя път много сериозно.В смисъл много сериозно за мен означава да си ходя 3 пъти в седмицата,
както съм си и направил програмата ,която взех от сайта.Няма значение каква е, тук ще засегна други
въпроси.
Значи тялото ми има около 2-3см мазнини от горе ,но иначе е горе-долу стегнато - ако премахна сласнината ще си личи.Там е работата ,че се чувствам слаб, а и сега като отслабнах (бях 83кг.) е много грозно ,защото съм висок и не ми отива.Целта ми е да качвам цяла есен и зима и чак пролета да чистя.Там е работата ,че нямам много пари да давам всеки ден за пилешко и другите неща (такаче да кача и малко мазнинки пак ще съм доволен).
Искам да питам могат ли да се ядът консерви риба скумрия,консерви русенско варено и подобни в процес на качване?
Другото ,което е ,че пуша от около половин година. (точно след като спрях фитнеса пропуших)
Това би ли попречило в процеса ми на качване на кг, защото някой казват ,че ако спра цигарите ще кача веднага 5 кг.Но както и да е ,трудно ми е да ги спра ,поне за зимата - иначе знам ,че ако тръгна да се чиста пролета ще ми е много трудно с тия цигари ,дори невъзможно.

Като се замисля ,че планувам да взимам изпити за спасител декември месец - мъка ми става кво ще го правя тоя тутун  :roll:  :lol: .
Очаквам отговори.Благодаря.

p.p - ААааа и още нещо шях да питам.Препоръчайте ми някъв качествен протеин ,който да взимам преди или веднага след тренировка ,щото не съм много навътре в нещата.Искам само съвет ,кой е хубав пък аз ако видя ,че ще ме бъде в тоя спорт ще си купя по натам.След 2-3 месеца.
Засега съм си харесал един - STRIP FOOD PROTEIN -

01.09.06
22:37

Ако ядеш такива боклуци ще качваш само мазнини :wink: Само с протеин не става работата... единствения вариант е да се храниш както трябва! Даже и с боклуците пак ако тренираш цяла зима ще имаш ефект ама ще си мазен и няма да си постигнал това, което можеш да постигнеш ако ядеш качествена храна :)

MA

01.09.06
23:25

Е от тази вечер вече съм се отказал от цигарите.И се надявам ,че този път наистина (абе не...така и ще бъде, отказвам ги и се отдавам на спорта, както казва един мой приятел  :lol: )
Вместо да давам по 3 лв за цигари всеки ден ще ги давам за качествена храна, месо,ориз.
И горе-долу ще се старая колкото домашни манджи да ям толкова и качествена храна.

02.09.06
01:19

Атей ще се сетиш :wink:  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1