26.08.06
01:34
Значи на 20 години съм.1.89см висок.96кг.тренирам 5 дена в залата по 1 мусклуна група, а другите 2 дни вкъщи лицеви опори или коремни преси.Та ето и моето НВД:
09.00 ч.
4 белтъка+1 желтък +Кафе+аспирин+кленбутерол
09.15 ч.
Кардио
10:30 ч.
овесени ядки+пшеничен зародиш(100gr)-100гр са ядките+зародиша, а не само зародиш :)
13:30 ч.
Зелена салата + 100 гр пилешко + 75гр кетчуп +кленбутерол
16:00 ч .
пилешка филе 200гр + зелена салата + 75гр кетчуп
19.00 ч.
Тренировка
20.00 ч.
200гр пилешко филе, зелена салата,извара(200gr). + 75гр кетчуп
Зелената салата е от зеле и краставици малко оцет и много малко сол.Пилешкото филе го нарязвам и го варя и след това си го овкусявам с соев сос и малко кетчуп.
Като цяло пия доста вода 4-5л на ден.И така кардиото ми е всеки ден по 30мин бягане.Това е!Очаквам критиките и съветите ви.Също искам да попитам и за така наречения зарещдащ ден какво да се яде тогава и колко.Това е за сега;)
Като цяло ми харесва.Има някои неща които аз лично бих променил.
1.Бих правил кардио сутрин на гладно,като съм приел въпросните медикаменти 0,45-1 часа преди това.След 15 мин препарата който си посочил все още не е започнал да действа.За повече инфо - gohard.org.Не е лошо и с приемането на тези неща(преди кардиото) да изпиеш на малки глътки и половин литър вода (Крис Айсето го препоръчва това)
2.Яйчните белтъци може да ги оставиш за веднага след кардиото,ако нямаш предвидени протеин или аминокиселини за тази цел.Овесените ядки аз бих ял 30-45 мин след това.
3.Притеснява ме още кетчупът и соевият сос.В тях обикновено има захар и мазнини които трябва да имаш предвид.Ако изобщо ще ги ядеш тия боклуци,мястото им в никои случай не е при вечерното хранене.Незнам,но според мен ги разкарай.
Иначе всичко друго ми се струва ОК.Желая ти успех.
26.08.06
12:30
Ами аз ги ям преди това за да не губя ММ.А относно зареждащият ден какво ще кажете??:)
Ами ако чистиш по-лесно може да направиш зареждащия ден на 3-4 дена,като ядеш двойно въглехидрати.Въглехидратите тук са по 2 гр на килограм телесна маса (в останалите дни са ти по 1гр).Ако чистиш по-трудно зареждай веднъж седмично.Всичко опира и до това как ти се чувстваш.Наблюдавай реакцията на тялото си и експериментирай.
26.08.06
14:21
Offtopic : Какво е ‘НВД’ :shock: ?
28.08.06
06:14
Айде и някой друг да даде някой съвет или просто да я одобри.Чакам отговори!:)
29.08.06
13:09
не че разбирам много,но според мен си е добре режимът ти :wink: аз самата съм от скоро на НВД(4ти ден),а се измъчих,защото най-много обичам въглехидрати...все пак мисля че ще има ефект :roll: пила съм кленбутерол и мисля,че кардиото трябва да ти е поне след 1 час,за да може да те разцъка.освен това съм останала с впечатлението,че действа най-добре на гладно,но ти си преценяваш.
Mахни кетчупа и намали овеса до толкова, че въглехидратите да са равни на килограмите ти.
Зарежи аспирина.Клен не се пие непосредствено преди кардио.Времето му на разпад(бързия) е до 4 часа след приема му.За него повече чети тук - http://www.gohard.org/forum/viewtopic.php?t=96
Мазнините трябва да ти идват от ядки, зехтин.Ограничи до мин. млечните продукти.Приема на храна да е на 2.5-3 часа.Въглехидратите до обед или на две части сутрин и преди тренировка(фитнес).В дните, в които не тренираш можеш да ги ограничиш т.е. приемай по-малко храна.Прави зареждащи дни.Прави кардиото на гладно сутрин , след него само белтъчна храна и 1 час след това овеса.
29.08.06
15:24
имам въпрос, който може да се стори малко офтопик - как да огранича въглехидратите до обяд, като те миидват главно от зеленчуци (с изключение на сутршния ми плод), които зеленчуци ям през целия ден - визирам основно краставици, чушки, домати, малко патладжан. зелени салати малко трудно се намират по тва време :(
[quote author=“cranberrry”]имам въпрос, който може да се стори малко офтопик - как да огранича въглехидратите до обяд, като те миидват главно от зеленчуци (с изключение на сутршния ми плод), които зеленчуци ям през целия ден - визирам основно краставици, чушки, домати, малко патладжан. зелени салати малко трудно се намират по тва време :(
Ako все още не си разбрала, можеш да не броиш въглехидратите от зеленчуците.А вместо плод по-добре овес или кафяв ориз - от това трябва да ти идват въглехидратите.
29.08.06
16:47
ами не съм разбрала още, защото мненията по въпроса са противоречиви. а и не всички въгл в зеленчуците са от фибри, нали?
тва кафяв ориз и овес не ям такива работи - не са ми вкусни, пълни са с въгл, макар и бавни и все пак не мога чак толкова да издевателствам над себе си и да се откажа съвсем от плодове при положение, че обожавам, а си позволявам по 1 малка жалка прасковка или ябълчица на ден :(
30.08.06
21:12
Айде още някой да се изкаже че да си знам ко да правя на 100% :D
31.08.06
04:48
Ок,още някой:)
1.Слушай Емзо-написал е всичко ясно и точно,направи си нова диета според неговите съвети(това е моят съвет).
2.Това е МНОГО кетчуп-ако съвсем не ти се маха,разбирам 10гр.или нещо....но ти имаш 3 по 75гр :shock:
3.Закуска 15мин.преди кардио не е добра идея.Кардиото или на гладно(а кленбутерола доста по-рано),или закуската 2 часа преди кардиото.
Между другото колко имаш да сваляш(колко мазнини)?Ако са доста,можеш да караш само на кафе,диета и кардио,а да почнеш клена като ти остане малко за чистене и стане трудно.
Още нещо-имаш нужда и от почивка,т.е. си остави поне един почивен ден без лицеви опори и коремни преси,имаш достатъчно тренировъчни дни.
П.П.Емзо,той е 96кг. и има 100гр.овес и пз взети заедно.Това като че ли е дори по-малко от 1гр.въглехидрати на кг.тегло.
02.09.06
06:59
Ами всичко си върви доста добре за сега обаче съм загубил доста ММ.Какво да добавя или махна от диетата за да гъбя възможно най-малко ММ?! :?