02.09.06
19:11
Кога се появяват стриите ... при какъв вид тренировка и нещо др ... мерси предварително
П.П. нз дали е правилния раздел но мисля ,че няма раздел за заболявания :lol:
02.09.06
19:17
Стрий се появяват при бързо насепване много зависи също кожата на човек.
02.09.06
19:20
Бърза промяна в обема на дадена област.
мерси ... сайнт ... От това което прочетах в една тема никога няма да ми се махнат ... защото са мн големи ,намират се под гърба точно от единия краи до другия :cry: е аз не съм качил мн ... 15 килограма за 1 месец много ли е ? за 2 месеца тренировка на раката от 28 на 35 ??
П.П. и аз прочетах една тема намерих ;)
02.09.06
19:28
[quote author=“J0”]мерси ... сайнт ... От това което прочетах в една тема никога няма да ми се махнат ... защото са мн големи ,намират се под гърба точно от единия краи до другия :cry: е аз не съм качил мн ... 15 килограма за 1 месец много ли е ? за 2 месеца тренировка на раката от 28 на 35 ??
Те няма да се махнат но ще избелелят с времето поне при мен стана така а и има гелове с който можеш да се мажеш.
мене ми казаха да пия фолиева киселина защото тя подхранва кожата и тя става по еласти4на и не се появяват стрий
[quote author=“J0”]мерси ... сайнт ... От това което прочетах в една тема никога няма да ми се махнат ... защото са мн големи ,намират се под гърба точно от единия краи до другия :cry: е аз не съм качил мн ... 15 килограма за 1 месец много ли е ? за 2 месеца тренировка на раката от 28 на 35 ??
Ако си качил и доста мазно най-добре е да си преустроиш режима за качване, така че по-плавно и качествено това да става.
03.09.06
11:49
Ами от толко бързо качване съвсем спокойно може да се получи. При мен се появиха на бицепса като правех бицепс + трицепс, защото тогава ръката нараства бързо в рамките на 1 тренировка и после спада бързо. Явно това е причината.
[quote author=“makarona”]мене ми казаха да пия фолиева киселина защото тя подхранва кожата и тя става по еласти4на и не се появяват стрий
Може да пробваш и с Герикапс.
04.09.06
14:26
Ами ако кожата ти не е еластична,значи по лесно ще ти се появяват,съответно трябва да внимаваш с това качване,15кг за месец си е мноого,карай по спокойно.Но при всички е индивидуално,аз например за 1 година израснах от 172 на 190см височина и нямам изобщо стрии,ген явно
И къде очакваше да ти се появят стрии ?
04.09.06
15:28
Стриите се получават когато растеж на ширина, а не на височина . :D
04.09.06
15:53
За необразованите по горе само ще кажа,че много често стрии се получават на гърба долу,и на бедрата и то глвано от растеж,аз като съм пораснал на височина тва ен значи ли,че съм пораснал и като цяло,престанете с необоснованите изказвания,защото няма нищо вярно
:lol:
Цепи в 1ви клас. :oops:
04.09.06
19:01
:D :D на това съм се сцепил от смях :lol: :lol:
04.09.06
20:22
:D :D на това съм се сцепил от смях :lol: :lol:
Няма нищо смешно един приятел порастна много бързо на височина и му се появиха стрии по гърба.
и аз към 7ми клас имах адски мн стрии над кръста понеже израснах бързо ама в момента дори няма и следа от тях !
04.09.06
23:37
Ами аз тва се опитвам да им влея в плитките мозъци,че след бърз растеж също могат да се появят стрии,но въпреки,че си нямат напредстава казват,че не е вярно,евала на тая простотия :lol:
Спазвай добрия тон !!!!
ASTOR