"f"

Темата е заключена.
EL

03.09.06
12:02

Здравейте, момчета, пиша тук понеже ми се струва че вие по-му разбирате

Много се зарибих по тренировките покрай сайта и съм решила да тренирам. Имам една питанка, раменете са ми малко по-широчки от на другите жени, висока съм 1.60, 48-49kg, раменете са ми 98 см, ммм малко гадничко.Мога ли да направя нещо по-въпроса, или поне кажете как да не ги правя по-големи.Също не искам да ми порастват прасците, дайте
съвет и за това.

Ще си взема Л-карнитин на Юнивърсъл, защото разбрах че е най-добър.
Целувки

Преведох поста на кирилица. Оправих грешките. Прочети правилата и ги спазвай!
manson

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 12:39.

Защо пишеш на латиница? Има си тема фитнес за жени. Дано някой модератор се погрижи.

03.09.06
12:22

Ами просто не тренирай рамене и прастци, тук е прието да се пише на кирилица :)
Успех

EL

03.09.06
12:24

[quote author=“3230”]Ами просто не тренирай рамене и прастци, тук е прието да се пише на кирилица :)
Успех

мерси изв. за кирилицата

03.09.06
17:20

Нищо не можеш да направиш, генетика.

Тренирай си цялото тяло и няма от какво да се притесняваш.

03.09.06
20:36

Ами по принцип наистина няма какво да се направи...ако ти е заложено генетически да имаш широки рамене ще имаш  :wink:
Можеш единствено да ги направиш още по-широки,но и това не е сигурно,защото пак зависи от гена ти  :wink:

NO

03.09.06
22:03

Ген е това и не можеш да се пребориш... но да ти кажа аз ще те харесам и с широки рамене, само ми клипни  :wink:

03.09.06
22:24

принципно всяка жена се страхува да не стане много яка....... на нас мъжете (хах аз съм хлапак още де ) ни е по лесно да качваме на мускуле и да правим релеф и тн. така че няма какво да се страхуваш едва ли искаш да ставаш културистка така че само добри резултати ще имаш....... пук и женските тренировки са по различни с повече внимание към бедрата и корема ..... най много да се стегнеш здраво ...... с правилна диета да свалиш некое кило и така  :wink:  чети сайта и питай инструкторите във фитнеса и ги карай да ти показват като на малоумен  :wink:  не е срамно

FI

04.09.06
11:38

можеш да опиташ с претрениране-тренираш ги всеки ден което ще доведе до загуба на мускулна маса. но ако костната структура ти е такава...ще трябва да се примириш(виж соник и тя има широки рамена:) )

04.09.06
14:04

[quote author=“FIREBLADE”]можеш да опиташ с претрениране-тренираш ги всеки ден което ще доведе до загуба на мускулна маса. но ако костната структура ти е такава...ще трябва да се примириш(виж соник и тя има широки рамена:) )

Или може да спре белтъка и така мускулната маса до месец я няма,но ако наистина костите и са така устроени...просто без опрация няма да стане.

04.09.06
15:39

айде под ножа :lol: като са ти широки рамената ще ти изглежда по-малко дупенцето така че няма място за притеснение (освен ако не ходиш с някое метро гейче с по тесни рамена от твоите :lol: )

04.09.06
15:45

Абе нема от кво да се притесняваш ние(момчетата) не обръщаме внимание на раменете и прастците, други части на женското тяло са на почит  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1