БГ суроватка - фирма?

05.08.06
14:34

Нямам пари за вносен протеин и за това питам директно - кой суроватъчен протеин да избера от българските - дали на Нутрим, или JC или Биогейм...P&B LABS…незнам, тук всичко българско се оплюва, но все пак кой “боклук” да избера?!

05.08.06
14:50

[quote author=“MacTukaTa”]Нямам пари за вносен протеин и за това питам директно - кой суроватъчен протеин да избера от българските - дали на Нутрим, или JC или Биогейм...P&B LABS…незнам, тук всичко българско се оплюва, но все пак кой “боклук” да избера?!

WPC Нутрим

05.08.06
15:01

Pure Whey Pro или WPI - WPC няма... сигурно за WPI ми говориш, и аз се спирам на Нутрим, но за жалост тук в Ямбол, магазина който зареждаше техни продукти, бе затворен и сега няма от къде да се намерят продуктите им.

05.08.06
15:10

[quote author=“MacTukaTa”]Pure Whey Pro или WPI - WPC няма... сигурно за WPI ми говориш, и аз се спирам на Нутрим, но за жалост тук в Ямбол, магазина който зареждаше техни продукти, бе затворен и сега няма от къде да се намерят продуктите им.

Макар,че  твърдят,че продукта е инстант,той всъщност е концентрат...Предполагам че Рамбо точно това имаше предвид.

05.08.06
15:15

А чух и някои добри неща за P&B LABS, а защо не и Биогейм, вие какво мислите или нямате компетентно, базиращо се на опит мнение?!

05.08.06
15:21

Биогейм ги хвалеше Янислав Тачев, ама той от цикъл не излиза, така че не може много да му се вярва :lol: .
Най-добре си вземи насипен от Пиротска-все същата работа като пакетирания, ама поне е по-евтин. Този на P&B по съдържание уж е по-лош от JK-то, ама за ефекта не мога да кажа, един познат днес им хвалеше един от протеините, но аз не съм пробвал.

05.08.06
15:26

тоя на П и Б Лабс е под всякаква критика.

Моят съвет е ако не моеш си вземеш хубав протеин, дай си парите за месо!

05.08.06
15:28

[quote author=“Ultima Ratio”]Биогейм ги хвалеше Янислав Тачев, ама той от цикъл не излиза, така че не може много да му се вярва :lol: .
Най-добре си вземи насипен от Пиротска-все същата работа като пакетирания, ама поне е по-евтин. Този на P&B по съдържание уж е по-лош от JK-то, ама за ефекта не мога да кажа, един познат днес им хвалеше един от протеините, но аз не съм пробвал.

Къде на Пиротска бре .Аз днеска обикалях навсякъде.Зад съдебната палата и по Пиротска и навсякъде и никъде нямаше диетичен магазин или поне място където да се продава протеин  :!:  :!:  :!:

05.08.06
16:02

ПШри съдебната палата има 2 магазина за диетични храни,но само в единя имаше протеин .Като ходиш по Витошка към св. Неделя преди съдебната палата свиваш и на една от пресечките,като погледнеш в ляво се вижда в делечината    биомагазин или нещо от тоя сорт,

05.08.06
18:02

Взех 1 кутия Pure Whey Pro на JC - 0.500 кг да пробвам...та протеина на вкус и разтворимост ми хареса - разбивам 1 кисело мляко с пасатора, преливам го в 1 буркан от мед (0.900 гр) и добавям 2-3 лъжици протеин, затварям го с въртеливите капачки и разтрисам за около 20-30 секунди - получава се напълно еднородна смес, като Данон за пиене, със светло зелен цвят и приятен вкус... вече ръгнах 2 такиз бурканчета, дано само има ефект, ако трябва ще взема още една кутия... просто сега сефте пия протеин от 4 години постоянен фитнес, тъй като лесно качвам и омазнявам и досега не смеех, но леко съм стегнал сега и понеже викам да разнообразя добавките, освен амино и креатин и почнах с протеин...та да видим, то по принцип какъв ще е ефекта при мен не знам, тъй като аз смея да кажа, че си имам маса - искам още малко обем и както винаги релеф и стягане, ама това ми е най-трудното.  :roll:

Прикачих и една моя [URL=http://free.bol.bg/mactukata/MacTukaTa_00.jpg]СНИМКА[/URL], за да видите и кажете оттук нататък какво мога да очаквам с протеин, и дали това е добавката за мен или други неща, но аз държа на класическите добавки - протеин, амино и креатин... другото не ми вдъхва доверие, но винаги приемам мнения.

......

Някой с мнение... да се отзове?

04.09.06
02:58

Еми, леко омазнен си. От време навреме прибягвай и до НВД .Нищо чудно , че си качил бързо мускулна маса - ти си ендоморф. Тъй като тренираш отдавна, по едно време ще си в застой - тогава ще е момента когато ще се наложи да си купиш качествен протеин (американски) и за съжаление ще се наложи да се бръкнеш. Иначе бих те посъветвал да си направиш кола маска и да оставиш космите само малко на гърдите, да си личи вси пак, че си мъжкар  :lol:

Иначе протеина , който си си купил е пълен боклук , няма кво да се лъжеме ...

NI

04.09.06
08:53

Pure Whey Pro съм го ползвал и при мен имаше ефект,препоръчвам ти го

04.09.06
09:48

Убий ма, косми повече не махам... пък и за какво, чувствам се добре в кожата си...ако е за да робувам на някакви моди, насадени от жените, че не обичали космати мъже, ми то ако такава жена не ме харесвала, заради това, че имам косми...смятай начи за ква жена говорим, такива тесногръдщини не ми трябват. Относно НВД, аз от полвин година съм оставил всякакви сладки и тестени изделия... това ако не е НВД... от друго не мога вече да се лиша, наблягам на чисто месо, но като съм си ендоморф и дет се вика и от дъвчене на дъвка мога да кача. Иначе за хубавите американски протеини искам да се бръкна, но на този етап не мога... може би след време, ако имам късмет в живота и намеря нормална доходна работа, с кеф ще си отделям по 200-300 лв за добавки...но на този етап  :?  бедни студенти сме още.

16.09.06
00:34

Аве тва за кола маската и аз не го мисля наистина , не знам що го написах, стори ми се , че ще ти отива  :wink: Ако мацката те харесва , тя ще те харесва и с косми , а пък и си “назад към природата”  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1