03.10.04
22:40
как да се оправят тези дупки на местата озна4ени с стрелки на снимката долу?
какви тренировки трябва да правя и за6то са станали така ?
03.10.04
22:54
Това си е генетика мен ако питаш ще ти е невъзможно да ги оправиш напълно.За дупката в средата гледай да качиш повече маса при вътрешната част на гърдите и може да стане по-незабележима.
Един приател има подобен проблем.Има “дупка” в средата на лявата гръд(баси как звучи :D )Той направи добра вътрешна страна на гърдите и “дупката” почти изчезна,но пак си личи.Voltmachine е прав това си е генетика :!: :!:
Като ти гледам гьрдите/ако си ти на снимката/ имам точно сьщия проблем и трябва да ти кажа че отдавна се опитвам да го оправя но без особен успех.В момента сьм решил да вдигам основно от полулег защото удря точно тази част.Пьрво започвай с пекдек за вьтрешната част и после продьлжи с полулега.На следващата тренировка пьрво започни с полулега и т.н.Така поне правя аз :wink:
Познажам човек , които имаше сьштия проблем , а сега има супер гьрди. За да си оправи гардите му отне 2 години той тренираше , а и все оште тренира по следната програма:
Вдигане на щанга от полулег 4 х 12,10,8,6
Кросоувьр - 3 х 10
Кофички - 3 х 12,10,8
Флайс от полулег - 3 х 10
Тази тренировка изпалняваше два пьти седмично в понеделник и петьк
На снимката не може да се види много добре, но тази “дупка” в гърдите на хлътване на гръдната кост ли се дължи?Ако е така мисля, че такива “дупки” се “лекуват” успешно с pullover.
04.10.04
23:36
Апсусд да е хлътнала кост.Просто мускула не е захванат на точното място....
Нищо ти няма на гърдите, това просто са залавните места на мускулите към сухожилията. Аз не съм релефен, но и на мойте гърди тези горните дупки си личат, като се стегна. Виж и някои професионални културисти, повечето имат такива дупки. Не можеш нищо да направиш, сухожилието си е закрепено за дадено място и не можеш да го преместиш с упражнения. Ако качиш повечко маса, може да не ти личи толкова, особено вътрешната, но пак ще си я има.
05.10.04
00:14
Едвам се въздържах.
Миле, тоя на аватара ти и той има дупка на гърдите. Грозна работа. Махни го, моля ти се!
05.10.04
09:44
Айде стига с тея дупки бе момчета радвайте се на това което имате :wink!
05.10.04
13:28
Не че не го хресвам, ама виж - и той има дупки
Просто при развиване на гръдния мускул двете му части се диференцират ясно. Там някъде(около дупката) са мускулните връзки, Те са си отделни за двата мускула, не е толкова невероятно и да се виждат отделно. Даже е нормално. Рядко изчезват. И това е преди всичко до форма на мускула и връзките, а не до тренировка. Поне така мисля аз.
най-ефикасният метод за скриване на дупките са качването на телесни мазнини тоест ядете повече от всякога олио и маргарин
и ще ги оправите така добре че няма да си личи че там е имало гърда ъъъ тоест дупка