Странични ефекти на хранителните добавки

04.09.06
12:02

Имам едно въпросче, свързано със страничните ефекти на хранителните добавки. Чувала съм, че някои от тях влияят отрицателно върху мъжката потентност. Кажете нещо повече по въпроса, ако имате информация - вярно ли е, доколко влияят, кои добавки влияят и всякакви неща, свързани с темата. Предварително ви благодаря на всички  :D

SA

04.09.06
12:18

Аз до колкото знам няма такова нещо за пръв път го чувам виж при стеройдите има.Хранителните добавки са съставени от натурални продукти дори мога да ти кажа че  е по добре да приемаш протейн от колкото да ядеш дюнер с картофки или пък още по зле меню в Макдоналдс.

04.09.06
12:19

Отрицателно на мъжката потентност :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  Това е една от лъжите измислена от хората които завиждат на фитнесджиите. Това е все едно да кажеш че от месото намалява потентноста или че от мултивитамините се затъпева.
  :!: Хранителните добавки(хранителни вещества) се произвеждат от естествени продукти :!:
Друг е въпроса с анаболните стероиди(хормони) при които наистина има такъв страничен ефект след не правилна употреба, но те са забранени за употреба и много малък процент от непрофесионалните спортисти ги използват+ тва те не се обсъждат в тоя форум

HE

04.09.06
12:23

[quote author=“bianka_sc”]Имам едно въпросче, свързано със страничните ефекти на хранителните добавки. Чувала съм, че някои от тях влияят отрицателно върху мъжката потентност. Кажете нещо повече по въпроса, ако имате информация - вярно ли е, доколко влияят, кои добавки влияят и всякакви неща, свързани с темата. Предварително ви благодаря на всички  :D

Хранителните добавки не влиаят по отрицателен начин в/у мъжката потентност! Навярно това което си чула е за анаболните стероиди - те имат отрицателен ефект при по продължителна употреба или при употреба във високи дози. Положителен ефект в/у мъжката потентност имат фект препарати като “Трибестан”, който не спада към групата на забранените медикаменти.

Има 2 групи по този критерии. Едните не влияят на потентността, а другите влияят, но положително - трибулус терестрис, ZMa и разни блендове за увеличаване на тестостерона.

NI

04.09.06
13:21

Няма такова нещо да влияят на потентноста или нещо подобно,глупости пълни.Лично на мен обаче от креатина ми се получиха камъчета в бъбреците,кофти е да ви кажа,затова и не го ползвам вече,но при всеки е различно

04.09.06
13:22

Това като един приятел ми разправяше,че му казали,че от креатина ти ставала малка пиш*ата  :shock:  :lol:  :!:  :lol:  :shock:

NI

04.09.06
13:24

[quote author=“BB_SenTineL”]Това като един приятел ми разправяше,че му казали,че от креатина ти ставала малка пиш*ата  :shock:  :lol:  :!:  :lol:  :shock:

Е все трябва с нещо да се оправдае;)

04.09.06
13:27

Мерси на всички! Ето затова се пита, като не се знае, защото всеки ми разправя различни неща, “чути или прочетени” отнякъде  :roll:  А и в страницата за хранителните добавки за аминокиселините пишеше, че влияели на потентността (ма не пишеше в каква насока  :roll: ) и аз затова реших да попитам, защото мъж ми иска да взима такива работи и се уплаших да не остана на сухо  :mrgreen:

04.09.06
13:28

[quote author=“Nikito1”]Няма такова нещо да влияят на потентноста или нещо подобно,глупости пълни.Лично на мен обаче от креатина ми се получиха камъчета в бъбреците,кофти е да ви кажа,затова и не го ползвам вече,но при всеки е различно

Ще обясниш ли на непросветените потребители защо мислиш по-този начин, при условие, че има изследвания доказали обратното.
Колкото до камъчетата - кофти,  бг креатин(ин) ли си пил ?

04.09.06
13:31

[quote author=“emzo”][quote author=“Nikito1”]Няма такова нещо да влияят на потентноста или нещо подобно,глупости пълни.Лично на мен обаче от креатина ми се получиха камъчета в бъбреците,кофти е да ви кажа,затова и не го ползвам вече,но при всеки е различно

Ще обясниш ли на непросветените потребители защо мислиш по-този начин, при условие, че има изследвания доказали обратното.
Колкото до камъчетата - кофти,  бг креатин(ин) ли си пил ?

Значи ли това, че все пак и ти си чувал, че оказват влияние някои от тия добавки?  :shock:

SA

04.09.06
13:34

emzo с това какво искаш да кажеш че  добавките найстина имат такъв ефект?!

04.09.06
14:06

Чакайте, че стана объркване, за което аз съм виновен.:oops:

Няма такова нещо да влияят на потентноста или нещо подобно,глупости пълни.

Ако става дума за странични ефекти  - ОК и sorry, чел съм през редовете.
Ако имаш предвид, че и положителни ефекти няма - важи по-горното ми мнение.  :mrgreen:

NI

04.09.06
14:20

Ахааха няма проблем,вече се разбрахме,а имах предвид,че нямат странични ефекти естествено:)А относно креатина беше на Оптимум,и после в болницата ми откриха камъни в бъбреците,много кофти

04.09.06
14:21

[quote author=“Nikito1”]Няма такова нещо да влияят на потентноста или нещо подобно,глупости пълни.Лично на мен обаче от креатина ми се получиха камъчета в бъбреците,кофти е да ви кажа,затова и не го ползвам вече,но при всеки е различно

абе пич ти нормален ли си ? изобщо знаеш ли каква е причината за поява на камни в бъбреците ? малее като видя някой, който говори и пише такива неща се чудя как няма едно Д-р. пред името му ! това е лудост осъзнай се малко. хвани някой учебник по анатомия, прочети, образовай се  и после говори ,че от креатин си получил камъни в бъбреците.

HE

04.09.06
14:52

[quote author=“bianka_sc”]Мерси на всички! Ето затова се пита, като не се знае, защото всеки ми разправя различни неща, “чути или прочетени” отнякъде  :roll:  А и в страницата за хранителните добавки за аминокиселините пишеше, че влияели на потентността (ма не пишеше в каква насока  :roll: ) и аз затова реших да попитам, защото мъж ми иска да взима такива работи и се уплаших да не остана на сухо  :mrgreen:

Нека си вземе и “Трибестан” заедно с хранителните добавки, които е решил да взема - така и той доволен и ти още повече  :wink:

NI

04.09.06
15:07

[quote author=“batspirooo”][quote author=“Nikito1”]Няма такова нещо да влияят на потентноста или нещо подобно,глупости пълни.Лично на мен обаче от креатина ми се получиха камъчета в бъбреците,кофти е да ви кажа,затова и не го ползвам вече,но при всеки е различно

абе пич ти нормален ли си ? изобщо знаеш ли каква е причината за поява на камни в бъбреците ? малее като видя някой, който говори и пише такива неща се чудя как няма едно Д-р. пред името му ! това е лудост осъзнай се малко. хвани някой учебник по анатомия, прочети, образовай се  и после говори ,че от креатин си получил камъни в бъбреците.

Абе смешен,точно за медицина ти на мен да ми обясняваш,аз това следвам и второ унас си имам най добрият специалист в тази област,прочел съм повече неща,отколкото ти си виждал,някак си не въви ти да ми казваш от какво са се получили камъните ми,ужасяващо смешно е :!:

04.09.06
15:33

[quote author=“Nikito1”]Абе смешен,точно за медицина ти на мен да ми обясняваш,аз това следвам и второ унас си имам най добрият специалист в тази област,прочел съм повече неща,отколкото ти си виждал,някак си не въви ти да ми казваш от какво са се получили камъните ми,ужасяващо смешно е :!:

Ако можеш да го докажеш ще направиш много пари, а ако не можеш най-вероятно не си прав :wink: .

NI

04.09.06
15:45

[quote author=“AbSs”][quote author=“Nikito1”]Абе смешен,точно за медицина ти на мен да ми обясняваш,аз това следвам и второ унас си имам най добрият специалист в тази област,прочел съм повече неща,отколкото ти си виждал,някак си не въви ти да ми казваш от какво са се получили камъните ми,ужасяващо смешно е :!:

Ако можеш да го докажеш ще направиш много пари, а ако не можеш най-вероятно не си прав :wink: .

Кво има да ти доказвам,на мен така ми действа просто,от водната задръжка получих камъни в бъбреците,кво не разбра толкова,камъните са с диаметър 1.7мм,незнам кво има да спориш за неща,които не разбираш

04.09.06
16:06

[quote author=“head_hunter”][quote author=“bianka_sc”]Мерси на всички! Ето затова се пита, като не се знае, защото всеки ми разправя различни неща, “чути или прочетени” отнякъде  :roll:  А и в страницата за хранителните добавки за аминокиселините пишеше, че влияели на потентността (ма не пишеше в каква насока  :roll: ) и аз затова реших да попитам, защото мъж ми иска да взима такива работи и се уплаших да не остана на сухо  :mrgreen:

Нека си вземе и “Трибестан” заедно с хранителните добавки, които е решил да взема - така и той доволен и ти още повече  :wink:

Мерси за съвета! Ще го предложа  :wink:

04.09.06
19:48

[quote author=“Nikito1”][quote author=“AbSs”][quote author=“Nikito1”]Абе смешен,точно за медицина ти на мен да ми обясняваш,аз това следвам и второ унас си имам най добрият специалист в тази област,прочел съм повече неща,отколкото ти си виждал,някак си не въви ти да ми казваш от какво са се получили камъните ми,ужасяващо смешно е :!:

Кво има да ти доказвам,на мен така ми действа просто,от водната задръжка получих камъни в бъбреците,кво не разбра толкова,камъните са с диаметър 1.7мм,незнам кво има да спориш за неща,които не разбираш

Без да са ти изследвали урината не може нищо на “сляпо” да се каже...
Креатина има минимален негативен ефект върху бъбреците,лошото е,че и задържа вода,но това не може да е предпоставка за камъни в бъбреците,освен ако не пиеш замърсена или богата на твърди вещества вода...
Или също от някой видове стероиди се получават такива натрупвания,но рядко.

04.09.06
20:45

[quote author=“djpetko”]
Креатина има минимален негативен ефект върху бъбреците,лошото е,че и задържа вода,но това не може да е предпоставка за камъни в бъбреците,освен ако не пиеш замърсена или богата на твърди вещества вода...

Водата в Искър е твърда.

NI

04.09.06
23:15

[quote author=“djpetko”][quote author=“Nikito1”][quote author=“AbSs”][quote author=“Nikito1”]Абе смешен,точно за медицина ти на мен да ми обясняваш,аз това следвам и второ унас си имам най добрият специалист в тази област,прочел съм повече неща,отколкото ти си виждал,някак си не въви ти да ми казваш от какво са се получили камъните ми,ужасяващо смешно е :!:

И урина и кръвна картина,през всичко минах,затова се дразня на такива които спорят с мен от кво ми са се образували камъните

04.09.06
23:40

абе докторе водната задружка от креатина е в мускулите какво ми говориш за камъни в бъбреците смешно е просто ! как е възможно милиони хора да пият креатин и да им няма нищо а точно ти да имаш камъни - ужас просто думи немам да изразя смеха си ! малееее бъди сигурен ,че креатина няма никакви влияние върху образуването на камъни ! смехотерапия ми праиш докторееееее .

05.09.06
08:15

@batspirooo - има десетки километрични теми в бб.ком за оплаквания и проблеми с бъбреците.Просто потърси !

05.09.06
13:15

[quote author=“Nikito1”]

На твое място бих сериозно се замислил да осъдя ОН :lol: . Въпреки че не знам кой точно тип камъни се образува от водна задръжка. Сигурно ти ще ми обясниш :wink: . Да не си наистина бъркал в кацата с меда (ААС)? :lol:

05.09.06
20:22

проблеми с бъбреците в следствие прием на креатин не може да има !

05.09.06
21:35

[quote author=“batspirooo”]проблеми с бъбреците в следствие прием на креатин не може да има !

Хах, ама си много убеден обаче  :wink:
Ето:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=172613#172613

NI

05.09.06
23:03

batspirooo,AbSs
Що сте толквоа жалки само не мога да проумея,хал хабер си нямате за кво става въпрос и пак спорите.първо без да имате ни най-малко покритие,второ и вие незнаете защо,просто проумейте,че е така,пък и явно не съм само аз,прочетете и това,което ви е дал emzo да видите за кво става въпрос,той поне си е направил труда да прочете нещо,не цял живот да е незнаещ

05.09.06
23:14

трибестана влияе но определено положително не отрицателно  :lol:  :lol:

06.09.06
11:12

[quote author=“Nikito1”]batspirooo,AbSs
Що сте толквоа жалки само не мога да проумея,хал хабер си нямате за кво става въпрос и пак спорите.първо без да имате ни най-малко покритие,второ и вие незнаете защо,просто проумейте,че е така,пък и явно не съм само аз,прочетете и това,което ви е дал emzo да видите за кво става въпрос,той поне си е направил труда да прочете нещо,не цял живот да е незнаещ

Не се нерви де, не е полезно за.. метаболизма и камъните в бъбреците :lol: . Дадох ти чудесна идея да осъдиш ОН и вместо да почерпиш ти се опитваш да обиждаш, голям тарикат си :lol:  :lol:  :lol: . И тъй като многократното увеличаване на тестостерона повишава значително риска от камъни в бъбреците.... знае ли човек... :wink: .

NI

06.09.06
12:33

[quote author=“AbSs”][quote author=“Nikito1”]batspirooo,AbSs

Не се нерви де, не е полезно за.. метаболизма и камъните в бъбреците :lol: . Дадох ти чудесна идея да осъдиш ОН и вместо да почерпиш ти се опитваш да обиждаш, голям тарикат си :lol:  :lol:  :lol: . И тъй като многократното увеличаване на тестостерона повишава значително риска от камъни в бъбреците.... знае ли човек... :wink: .

Що не прочете линкчето,което ти дадоха,или случайно не го видя,кажи на още хиляди хора да съдят ОН :lol: Знае ли човек?правилно питаш,защото познанията ти относно медицината са невероятно ограничени и не виждам смисъл да се спорим излишно с теб,при положение,че можеш да се напънеш мало и да прочетеш многобройните статий

Има огромна разлика между видовете креатин - монохидрат и етил естер примерно и между креатин и креатинин.

06.09.06
13:19

[quote author=“Nikito1”]Що не прочете линкчето,което ти дадоха,или случайно не го видя,кажи на още хиляди хора да съдят ОН :lol: Знае ли човек?правилно питаш,защото познанията ти относно медицината са невероятно ограничени и не виждам смисъл да се спорим излишно с теб,при положение,че можеш да се напънеш мало и да прочетеш многобройните статий

Колко линкчета съм прочел.... :lol: Нито един от 4-те типа камъни в бъбреците не се получава от водна задръжка, както ти казваш :lol: . А това, че някои пият по 20гр. креатин на ден с 1 литър вода си е техен проблем и ще ги боли. Аз от 8 години ползвам креатин и нямам камъни в бъбреците и мухи в главата. :lol: Няма да споря повече с теб, докторе :wink: .

06.09.06
22:50

[quote author=“AbSs”][quote author=“Nikito1”]Що не прочете линкчето,което ти дадоха,или случайно не го видя,кажи на още хиляди хора да съдят ОН :lol: Знае ли човек?правилно питаш,защото познанията ти относно медицината са невероятно ограничени и не виждам смисъл да се спорим излишно с теб,при положение,че можеш да се напънеш мало и да прочетеш многобройните статий

Колко линкчета съм прочел.... :lol: Нито един от 4-те типа камъни в бъбреците не се получава от водна задръжка, както ти казваш :lol: . А това, че някои пият по 20гр. креатин на ден с 1 литър вода си е техен проблем и ще ги боли. Аз от 8 години ползвам креатин и нямам камъни в бъбреците и мухи в главата. :lol: Няма да споря повече с теб, докторе :wink: .

От задържането на вода е АБСУРД да се получават камъни в бъбреците,възможно е от креатина да се получават камъни,но това,че задържа вода не може да е причина за камъни.

NI

06.09.06
22:57

[quote author=“AbSs”][quote author=“Nikito1”]Що не прочете линкчето,което ти дадоха,или случайно не го видя,кажи на още хиляди хора да съдят ОН :lol: Знае ли човек?правилно питаш,защото познанията ти относно медицината са невероятно ограничени и не виждам смисъл да се спорим излишно с теб,при положение,че можеш да се напънеш мало и да прочетеш многобройните статий

Жив и здрав да си като ползваш креатин,но е излишно да спорим от какво ми са се получили,защото аз знам най-добре;)

07.09.06
20:41

[quote author=“Nikito1”][quote author=“AbSs”][quote author=“Nikito1”]Що не прочете линкчето,което ти дадоха,или случайно не го видя,кажи на още хиляди хора да съдят ОН :lol: Знае ли човек?правилно питаш,защото познанията ти относно медицината са невероятно ограничени и не виждам смисъл да се спорим излишно с теб,при положение,че можеш да се напънеш мало и да прочетеш многобройните статий

Жив и здрав да си като ползваш креатин,но е излишно да спорим от какво ми са се получили,защото аз знам най-добре;)

малеее вече взех да съжалявам че си купих креатин .. и то на ОН . Nikito1 поне оправи ли се ?  смисал болезнено ли беше ? лечението какво представляваше

NI

07.09.06
23:25

[quote author=“Ayo”][quote author=“Nikito1”][quote author=“AbSs”][quote author=“Nikito1”]Що не прочете линкчето,което ти дадоха,или случайно не го видя,кажи на още хиляди хора да съдят ОН :lol: Знае ли човек?правилно питаш,защото познанията ти относно медицината са невероятно ограничени и не виждам смисъл да се спорим излишно с теб,при положение,че можеш да се напънеш мало и да прочетеш многобройните статий

малеее вече взех да съжалявам че си купих креатин .. и то на ОН . Nikito1 поне оправи ли се ?  смисал болезнено ли беше ? лечението какво представляваше

Ами моите не бяха от най-големите,и затова казаха,че може и да не се разбиват,но трябваше все някак да ги изкарам и тва стана чрез “изпикаване”,което беше много болезнено.Иначе лечението най-съвременното представлява разбиване на камъните по безкръвен път,не е болезнено,но все пак по-добре да си караш без такива проблеми,и не се залъгвай по тва,което четеш от някой хора,които не разбират;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1