22.08.06
17:55
хора кажете ми колко наи рано сутринта може да по4не да се яде .нали след 6 следобед организма по трудно разгражда храната в колко по4ва да се увели4ава офф немога да ви го обесня дано сте ме разбрали.
например някои пат ставам да пикая към пет- шест сутринта и хапвам мусли с млеко и пак лягам бивали или да не ям
а 4ак сутрин към 10 като стана
от колко 4аса сутрин храната по4ва да се разгржда по барзо
23.08.06
16:34
сутринта стомаха разгражда най-бързо всичко което поеми , защото цяла вечер е гладувал , но на организма му е необходимо около 20-30мин. за да се събуди след този дълъг и продължителен сън , през това време процесите в самото тяло са на съвсем бавен ход и не е добре веднага да се храниш след като станиш , освен ако не е протейнов шейк , защото поне така ще си сигурен , че нищо няма да ти залепни за кореме и другите поддатливи части от тялото и според мен идеята да станиш в 5 да се нахраниш и след това да заспиш не е много удачна , но пак казвам зависи какво ще ядеш , все пак някой подкрепят нощните ядения , но не и аз , вечер обичам само да спя :) (това мисля нищо повечи не ме упреквайте , а ме поправете)
23.08.06
22:43
ок пи4 мерси
[quote author=“georgi_georgiev87”]хора кажете ми колко наи рано сутринта може да по4не да се яде .нали след 6 следобед организма по трудно разгражда храната в колко по4ва да се увели4ава офф немога да ви го обесня дано сте ме разбрали.
например някои пат ставам да пикая към пет- шест сутринта и хапвам мусли с млеко и пак лягам бивали или да не ям
а 4ак сутрин към 10 като стана
от колко 4аса сутрин храната по4ва да се разгржда по барзо
ами, много зависи кога ще ядеш от това кога ставаш:) но наистина, в първите около 30 минути е добре най-много протеинов шейк и след това вече основната закуска. по принцип стомахът разгражда най-добре храната до към 13 часа, даже съм чел, че и парче стъкло да глътнеш сутринта, стомашните сокове ще го разградят :wink: