програма за отскок

VL

23.12.05
01:28

Искам да увелича височината на отскока си. Моля за изпитани упражнения, а не за програма работеща на теория.

23.12.05
10:39

Прави клек и прасец.Имаше няква такава тема преди и 1 от нещата за голям отскок което и според мен ще има ефект е 1 тежести като турбички който се слагат на краката(над глезените) и скачаш с тях.

SH

23.12.05
12:16

Напални 2 малки торбички с пясък и си ги вързвай на глезените като скачаш.Един мой приятел дето тренираше баскетбол праеше тоя номер.

23.12.05
16:24

Общо взето трябва да скачаш с допълнителна тежест

23.12.05
21:27

Абе пясъчните торбички са много добри за бягане,но аз съм против с тях да се правят подскоци,защото пораженията в/у глезените ще са жестоки

04.09.06
23:38

..значи аз съм на 14 години и скачам около 60см.
И искам да увилича отскока си поне до 80-90см.Вече от 4 месеца нося тежести на краката но не помагат много.Днес направих един опит и се чудя дали да продължавам с него,затова ще попитам вас.Сложих си тежести 8кг(общо 2-те)
И започнах да скачам докато не ми изтръпнат краката.И Така си направих няколко серийки.Искам да попитам дали това ще ми помогне да скачам повече за по кратко време?

пс: Знам,че съществува опасност за колената ми,но силно желая да скачам много.

04.09.06
23:44

скачане на въже до припадък ! аз така си напраих отскока близо 80 см преди десетина години !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1