01.09.06
20:41
здравейте,
искам да попитам как мога да премахна мазнините на краката ми? понеже са доста. прасец, бедро и гъз :)
понеже бях дебеличък, но отслабнах за 7 месеца с около ~25 килограма. но мазнините по краката ми си седят. премахнал съм от кръста нагоре мазнините.
четири месеца съм бил на фитнес с ето тази програма http://www.bb-team.org/training/000164.php от нея свалих 16кг, а от работата другите 9
всичко това е и със строга диета. без мазнотии, сладки и хлебни изделия. (е имало е по веднъж в месеца то просто без сладко ти пада захарта :) )
извинявам се ако съм объркал раздела просто незнам кой е точния за моя въпрос
01.09.06
20:53
ами отиваш в залата и 30-40мин въртиш на колелото, 3 пъти в седмицата.
или сутрин на гладно ставаш и почваш да бягаш.
ако си любител на добавки може да си земеш - л карнитин, преди бягане.
п.п. неможе да сваляш откадето искаш, качваш навсякаде - сваляш отвсякаде.
и диетка :)
[quote author=“Everything”]ами отиваш в залата и 30-40мин въртиш на колелото, 3 пъти в седмицата.
или сутрин на гладно ставаш и почваш да бягаш.
ако си любител на добавки може да си земеш - л карнитин, преди бягане.
п.п. неможе да сваляш откадето искаш, качваш навсякаде - сваляш отвсякаде.
и диетка :)
амм аз от утре отново почвам понеже свърших работата :)
да те попитам има ли разлика между колелото във фитнеса и това дето се кара по улиците :)?
понеже съм пробвал на тея у фитнеса само въртя като гламав, а докато карам на улицата ми се сгряват крачката(и е по-трудно). а и по принцип си карам много колело. за пример днеска карах около 3 часа.
01.09.06
22:10
ооо специално за бягането съм напълно ЗА , при мене беши точно такъв ефектът свалих страшно много от краката и от ГЪЗА , сутрин на гладно по колкото можеш отначалото , а след това до отказ това е моят съвет , специално за ГЪЗА :D
По-здрави!
01.09.06
23:09
Еми виш има разлика, защото в залата се стремиш само да топиш, мислиш само за това, неспираш.
Докато на улицата го караш за удоволствие и изобщо неразбираш колко топиш и .. нищо ..
Пробвай 1 час на колело в залата и 1 час на улицата и кажи кое е по изтощително.
А и колелото в залата си има скорости. Просто го превключи на по силна степен, тва да ти е проблема.. :)
Но за мен лично - колелото в залата е по добър вариант.
А и да ти кажа няма по добър вариант от бягането сутрин на гладно......
Казано е, че ако нямаш корем, ще има ГЪЗ :)
Я помисли малко къде ще ти е мастното депо, ако не наслоено на коремо или на кълките? :)
Бягането едва ли ще ти помогне, ако проблема ти е от вътрешната част на бедрата!
05.09.06
11:00
Начи,ся още докато не е захладняло,слагаш един клин,отгоре един панталон и си бягаш на воля,колкото се може повече да се изпотяваш на караката,видял съм бая хора да правят така за да топят краката,незнам колко е ефикасно,но не пречи да опиташ
абе, не го карайте човека непременно да бяга :D да прави каквато аеробика му харесва на него, щото аз например мразя да тичам, а колело мога да карам до утре :wink:
06.09.06
00:11
Добре де ако бягам вечер(примерно 7-8)нали пак ще има ефект??(пак топиш нали?)
06.09.06
02:38
Е естествено че ще има ефект, но сутрин на гладно е най добре.
амм за 2 седмици и нещо вече има лек резултат :) забелязва се. и най-хубавото е, че определено вече мога да бягам повече от преди без да се измарям. лошото, е че почнах училище и сега мога само събота и неделя, понеже през седмицата съм на тренировка във фитнес залата :
everything- на гладно бягах. но да ти кажа ако бях хапнал нещо със сигурност щях да го ...
p.s.: бягам колкото мога. нито повече нито помалко!
клякане с щанга
по-малки тежести и повече повторения 8)
и както казаха по нагоре.....кардиоооооо :D
19.09.06
21:16
ти сигурен ли си в това дето го пишиш или просто си чул от някъде ? :evil:
19.09.06
21:21
[quote author=“Zapa”]клякане с щанга
Клякане с щанга и гъза ти ще стане грозен...
[quote author=“Nosferatu”][quote author=“Zapa”]клякане с щанга
Клякане с щанга и гъза ти ще стане грозен...
в какъв смисъл? понеже само от това упражнение съм си потил цялата тениска!
19.09.06
22:57
Nikito1 написа:
Начи,ся още докато не е захладняло,слагаш един клин,отгоре един панталон и си бягаш на воля,колкото се може повече да се изпотяваш на караката,видял съм бая хора да правят така за да топят краката,незнам колко е ефикасно,но не пречи да опиташ
ти сигурен ли си в това дето го пишиш или просто си чул от някъде ?
еми няма такова нещо ако искаш и 300 чувала си сложи на корема няма голям ефект само дискомфорт , при изпотяването се отделят токсини и много вода и след бягането си свалил 2кг (вода) , но после си я изпиваш пак и отново си 2кг. отгоре , защото тялото неможе без вода , а не всички сме култористи за да чистим дори и водата от тялото си :wink:
По-здрави!
19.09.06
23:36
Ще ти препоръчам ТИЧАНЕ НА ГЛАДНО. Просто от това няма нищо по добро. Освен това преди тренировка 15 мин и след тренировка 30 мин на кростренажора. Незабравяй, че всичко си идва с яденето. Освен това има голяма разлика от кростренажора и колелото в парка, по простата причина, че на кростренажора въртиш постоянно и гледаш да въртиш максимално бързо, а когато караш колело се съобразяваш със скоростта и невъртиш постоянно.
19.11.06
19:30
[quote author=“ASTOR”]Не разбрахте ли че няма локално чистене вече
ной-то4но казано.той и аз искам да смъкна корема ама ръцете и краката да ми останат се толкова големи ма не става.диета и кардио му е майката.