Laurobolin?

Темата е заключена.

03.10.04
21:18

Напоследьк чувам изклютелно много хора да говорят за този препарат.
Моля , ако някои има личен опит с Laurobolin да сподели  :!:

05.10.04
11:04

Аз в момента правя цикъл със LAUROBOLINE I WINSTROL вече съм на 3та седмица  да ти кажа се чуствам много добре засега сам качил около 3кг чисти и бая POWER

05.10.04
11:19

Мерси за отгоовра братле , ама само ако мойеш да кажеш в какви го го взимаш и може ли да се употребява самостоятелно .

05.10.04
12:13

[quote author=“waterpolista”]Аз в момента правя цикъл със LAUROBOLINE I WINSTROL вече съм на 3та седмица  да ти кажа се чуствам много добре засега сам качил около 3кг чисти и бая POWER

Само ми е интересно как го сметно това колко точно е чистото?

05.10.04
20:29

PERLISTE братле да ги кажем сравнително чисти сега доволен ли си  :) Еми виж сега LAUROBOLINA го взимам на инжекции а WINSTROLA на хапове ама сега и него ще го минавам на инж. щото е ефекта е доста по добър

XX

20.10.04
12:31

waterpolist кажи как взимаш лаураболина,имам впредвид на какви дози.

22.10.04
12:49

Еми значи аз си го бия един път в  седмицата като почвам от 50 после наи високото в цикъла ми е 150 и после завършвам пак на 50 аре чао жив и здрав  :o

XX

22.10.04
22:43

i kak e dobre li se kachva ot nego ? 1 shishence za kolko vreme ti stiga ?

23.10.04
13:43

Еми то всичко си зависи според дозите на мен лично шише и половина ми стига за целия цикъл иначе си се качва маса ама всичко си зависи от храненето и тренировките ама да знаеш внимаваи с дозите защото все пак този препарат е създаден за ветеринарна употреба

AR

25.10.04
22:19

waterpolist
можеш ли да ми кажеш нещо повече за лауроболина.
каква е природата на това вещество(най вероятно е стероид) как деиства(като резултат).и най вече откъде мога да намеря информация за него защото търсих но не успях да намеря.

26.10.04
13:56

Значи аз бая са поинтересувах за Лаураболина - това е ветеринарен стероид , активната му съставка  е нандролон лаурат . Това е наи-дълго действаштия нандролон . Може да се инжектира по рядко , но дозите трябва да са по високи отколкото при деката . Има го в повечето ветиринарни аптеки , шишенце 10мл. струва от 30 до 40 лв. Това знам  за Лаураболина .  :wink:

AR

26.10.04
21:37

Благодаря за информацията.Все пак искам да проуча този стероид по добре знаеш ли от каде мога да намеря информация за него.

RH

26.10.04
21:49

waterpolist ще те помоля да кажеш какви конкретни резултати си постигнал с тоя цикъл примерно качил си еди си колко кг на еди си кое упражнение и примерно колко см обиколка на ръцете да речем просто ми е много интересно пък и предполагам и на другите ще им е да се знае все пак от кое каква полза има.

XX

27.10.04
11:24

waterpolist az smqtam da q praq taka:1sedmica-200ml,2sedmica-200ml,3sedmica-400ml,4sedmica-400ml,5sedmica-400ml,6sedmica-200ml,i svurshvam na 7sedmica na 200ml.Kaji kak ti se struva i ako znaesh nqkoq po dobra kaji.Trqq da kajesh dali shte se natrovq mnogo.Are i da pishesh.

27.10.04
13:06

XXX
Прочети правилата!
Пиши на кирилица!
vanisher

ВН

28.10.04
06:24

Странно, никой ли няма да попита за странични ефекти? Не Ви ли притесняват те, все пак това е лекарство за животни?!

28.10.04
10:29

[quote author=“Image”]Странно, никой ли няма да попита за странични ефекти? Не Ви ли притесняват те, все пак това е лекарство за животни?!

Oт ветеринарните медикаманти треска може да получите ,че не се знае колко са причистени ,че там се търси само сила на лекарството нищо друго.
по-здрави

28.10.04
16:35

XXX виж сега братле значи аз мисля че доста голям стрес за организма предлагам ти да почнеш първо от 50или от 100 щото честно да ти кажа да започнеш веднага на 200 малко множко ми се вижда ама ти си решаваш със какво ще комбинираш лараболина ила само него ще бацаш

30.10.04
12:06

абе маните ги тиа ветеринарни просотии както каза емо тфа не е пре4истено добре.ма както си решите аз ли4но не бих се боцнал с нешто което се използва за добитак

XX

24.11.04
12:38

waterpolist обиколих всички ветеринарни аптеки в Бургас и навсякаде ми казжат че отдавна не са получавали Лаураболин и нямало и да получат.Обаждаха се даже в София и казаха че и там нямало ,ти от там ли го взимаш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1