04.09.06
12:18
zdr, imam da svalqm 4 kg , koeto ne e mnogo no trqbva da se sluchi v ramkite na mesec.
Kak trqbva da se hranq i da treniram za da postigna tozi rezultat
Петко К - напиши си темата според правилата, като ползваш кирилица.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 10:33.
04.09.06
12:19
[quote author=“denica”]zdr, imam da svalqm 4 kg , koeto ne e mnogo no trqbva da se sluchi v ramkite na mesec.
Kak trqbva da se hranq i da treniram za da postigna tozi rezultat
има предостатъчно информация в форума потърси малко
04.09.06
18:04
1.значи 24 часа не яж нищо пий само вода (ще отслабнеш с един килограм)
2.яж само ябълки и лимони 24 часа ! (още един килограм)
3.преди да седнеш да ядеш нормално изпий половин литар вода (така ще намалиш апетита)
ако ме послушаш,ще ги свалиш за 7 дни !
знам го от личен опит !
04.09.06
18:32
@The_Champ Ако издържиш 24 часа само на вода и следващите 24 на ябълки и лимони ще си в спешното :?
04.09.06
18:55
[quote author=“The_Champ”]1.значи 24 часа не яж нищо пий само вода (ще отслабнеш с един килограм)
3.преди да седнеш да ядеш нормално изпий половин литар вода (така ще намалиш апетита)
знам го от личен опит !
и след това всичко обратно се връща.
[quote author=“The_Champ”]1.значи 24 часа не яж нищо пий само вода (ще отслабнеш с един килограм)
знам го от личен опит !
Пич,мисля,че сериозно трябва да преусмислиш въобще и хранителния и тренировчъчния си 6 часов режим. :roll:
След така наречената твоя “диета” ще си върнеш килограмите още на първия ден след нея...да не говорим,че е вредно.
04.09.06
21:55
Тоя пич нещо се ебава с момичето, или нищо незнае.
05.09.06
00:02
пича е бил модел 5 години и му се е налагало да сваля 5-6 килограма за 2-3 седмици,това не са мои диети тази с водата се нарича “лунна диета” тази с ябълките и лимоните е ” киселината на клеопатра”
може да поразпитате и ще видите че съм прав и м/у другото това наистина става и няма да ти стане нищо ! :evil:
05.09.06
00:03
проблема е там че само аз се опитах да и помогна ...а вие като не разбирате ...ами малчете и четете ! че ме ядосвате ...точно в диетите сам спец !
05.09.06
00:23
пфф я се чуй кво говориш цял ден на вода..
и след тва сичките кг де си загубил ти се връщат..
ама щом си спец би тряяло да го знаеш.
05.09.06
00:39
прочети третата стъпка за отслабването за да задържи килограмите какво да прави !
[quote author=“The_Champ”]прочети третата стъпка за отслабването за да задържи килограмите какво да прави !
според мене е Ъпсурд по добре да ги свали бавно но здравословно а не да се “мъчи” момичето :x
[quote author=“The_Champ”]проблема е там че само аз се опитах да и помогна ...а вие като не разбирате ...ами малчете и четете ! че ме ядосвате ...точно в диетите сам спец !
Как да не четем ?!? Четем разбира се, списание “Грация” или “Ева” !#?$@? То само там може да прочетеш подобна тъпотия. Лунна диета... смех!
05.09.06
10:03
наистина лунната диета е смях-аз като всяко момиче съм я пробвала...резултат -никакъв(най-много на следващия ден да ядеш като невидял).бързите диети с гладуване могат да помогнат единствено, ако имаш примрно някаква спортна изява и ти се налага да влезеш в дадена категория килограми...за нормалния живот мога да кажа,че подобни диети освен че са вредни,могат да ти повлияят дори напълняващо,защото след гладуването и постоянното лишаване винаги настъпва периода “ядене на корем” :wink: !
[quote author=“The_Champ”]проблема е там че само аз се опитах да и помогна ...а вие като не разбирате ...ами малчете и четете ! че ме ядосвате ...точно в диетите сам спец !
Да бе то и в тренировките си спец...гледам сега и в диетите :lol: :lol:
Пази боже от такива “спецове” :roll: :x
05.09.06
22:17
и кат си бил модел кво
виж сега направи си една деита , която ограничава въглехидратите
тоест примерна
закуска овесени ядки и мляко
между обяда и закуската една ябълка и чаша обезмаслено мляко
обяд 1 пилешка пържола със салата и 2 филийки пълнозърнест хляб
между вечерята и обяда пак хапни още една ябълка
вечеря риба някаква да не е мазна заедно със салата ( да не е картофена ! става вътпрос за зеленчуци някакви ! )
това е и ако искаш можеш да бягаш когато прецениш .
тоя дет се е написал шампиона не го слушай щото глупостите му са инзвънземни ...
[quote author=“The_Champ”]пича е бил модел 5 години и му се е налагало да сваля 5-6 килограма за 2-3 седмици,това не са мои диети тази с водата се нарича “лунна диета” тази с ябълките и лимоните е ” киселината на клеопатра”
може да поразпитате и ще видите че съм прав и м/у другото това наистина става и няма да ти стане нищо ! :evil:
Точно пък за лунната диета един приятел я спазваше...всичко стриктно,вярно свали 20 кг,но за около 2 седмици си ги възвърна + 4 кг бонус към свалените...
06.09.06
09:43
на печелившите честито!
Точно пък за лунната диета един приятел я спазваше...всичко стриктно,вярно свали 20 кг,но за около 2 седмици си ги възвърна + 4 кг бонус към свалените...
Чувал съм такива неща, но ума ми не го побира как ще свалиш 20кг и за 2-3-4 седмици ще ги качиш, че и бонус чак има.
Освен ако тази лунна диета не е била пълен глад. :roll:
06.09.06
10:17
[quote author=“emzo”]
Чувал съм такива неща, но ума ми не го побира как ще свалиш 20кг и за 2-3-4 седмици ще ги качиш, че и бонус чак има.
Това са диети за хора, които имат сериозен проблем с килограмите и не се стремят да запазят мускулна маса...на такъв тип хора килограмите са им фикс идея. Една приятелка също я спазваше тази диета, преди това спазваше една на доктор Аткинсън, преди доста време пък се беше вманиачила по една месно зеленчукова, която сравнена с всички останали беше най-читава...Та наистина свали и тя към 20 килограма, до момента не си ги е възвърнала, но тя постоянно си гладува кажи речи...както казах тези килограми са и направо фикс идея...така може да се разболее човек... :roll:
06.09.06
12:21
[quote author=“emzo”]
лунната диета Е ПЪЛЕН ГЛАД
06.09.06
15:20
И ПЪЛНА ГЛУПОСТ
да ли лунната диета е пълен глад и глупост не съм сигурен защото
1. има хора който силно се влияет от луната( поне аз съм така, може би и от зодията зависи)
2. един ден на плодове, сок и течност едва ли ще убие някой от “глад”
а на против малко би го прочистил и позовлил на органите да му починат
тя все пак се прави май веднъж седмично
не съм е пробвал но може би е добре да се види какъв е ефекта
между НВД и зареждащия ден с въглехидрати да се предаши плод, чай, мед и плодов сок
мисля като устея НВД кво е да го комбинирам за месец с лунна диета в такъв стил да видим резултата
мисля че ще е супер готино