?Колко от вас са стигнали до ръка 41-2 и без проблем

05.10.04
14:30

Колко от вас са стигнали до ръка 41-2 и без проблем са подминали тези 41-2 без поемането на анаболните стероиди :?:

05.10.04
15:00

Вьпросьт ти не е много уместен по причина ,че за всеки е много различен.Един може да е висок 1,70 и рька от 41 да стои масивно,а друг 1,85 и рька 41 ....нали се сещаш как изглежда като спагет :roll:

05.10.04
15:08

Освен това някой хора само коста им е в диаметър 35+...
Аз например започнах от 27-28… така, че скоро може и да не стигна 40+ :) А ако все пак ги стигна, както казва mile ще ми стой бицепса по-добре от колкото на Рони  :wink:

OM

05.10.04
18:09

Въпросът не е много уместен и защото сама по себе си обиколката на мишницата не значи нищо, ако не се уточни на какъв процент подкожни мазнини е това.

Баба ми има ръка сигурно 50 без стероиди.  :lol:

05.10.04
23:48

Някои сме стигнали и до ръка 45, без проблем  :wink:  :wink:  8)

То хубаво сме стигали, ама беше мазничко. Не си казал 40+ как - релеф или както дойде? Иначе лятото бях 39.5 с релеф, сега съм се хжанал да качвам и е 42 ама е позамазана :(

07.10.04
09:29

ето никой от вас не е успял изглежда а всички ние уж много разбираме не сам казал с олио да си правите ръката над 40 много ясно че имам в предвид ръка над 41-2 в период за маса със средно количество мазнини вие взехте да се оправдавате да казвате ама колко олио в ръката и така нататъка тоест празни приказки ако се появи ниакой с ръка над 41-2 дано и с над 43 и  ако не е взимал химия нека каже как той го е постигнал тва колко си висок нема значение външния вид си остава за човека мене ме интересува размера на ръката това за диаметър 35 на коста не е възможно за нормален човек за дебел може аз все пак говоря за бодибилдер с успехи а не някой дето живее на олио маргарин и шоколади
хайде със здраве си останете и пак пишете

07.10.04
11:23

Ами това ти казват почти всички,че нещата не са еднозначни.Като пример ще ти посоча себе си.Много мазна рьката ми е била и 50 и кусур,в момента ми е 44-45 на рьст 180см.и грьден кош130 и ми изглежда тьнка.Ако си с грьдна обиколка 100 и рьката ти 45,ще ти изглежда голяма.Говоря без химия :wink:

08.10.04
12:36

офф браво нищо смислено баси хората никой нищо не е постигнал еми така си е де то като киснеш във форума не ти остава време да потренираш и само приказките им големи никой с нищо не отговори по темата аре изтрийте я то се видя тъп народ и тва си е

Моятав момента е 43 на височина 185… какво да ти кажа... постига се с ядене и тренировки ;) Ръцете ги трениам в един ден (бицепс с трицепс и предмишница), в момента трениовката на основни упражнения (скот, сгъване с права щанга, тесен хват за трицепс и френско) повторениятя са 4-6, а на другите е 7-9. На високо въглехидратна диета съм. Това ли искаше да знаеш?

P.S. mile това за спагета го приех лично ;))) Не разбира се за какво ниво говориме - за културист със сигурност е смешно, но иначе пак изглежда доста добре ;)

08.10.04
13:36

[quote author=“Ant-X”]офф браво нищо смислено баси хората никой нищо не е постигнал еми така си е де то като киснеш във форума не ти остава време да потренираш и само приказките им големи никой с нищо не отговори по темата аре изтрийте я то се видя тъп народ и тва си е

Абе всички отговори си бяха много смислени. Ти да не би да взимаш ръката като показател за това кой какво е постигнал? Защото в техникума имаше един, дето тренираше САМО ръце, нищо друго. Бяха му не повече от 40 - 41 см, но изглеждаха огромни, на фона на плоския гръден кош, хилавите рамене и слабия гръб :) И изглеждаше като карикатура. Обиколката на ръката не е показател за нищо. А иначе аз имах 44 см. ръка по едно време, ама имах талия 100! см. Сега съм по - добре от към мазнини, но и ръката ми падна до 42 см. Как съм я направил - ами не знам, аз упражнения за ръце не правя вече две години.  :wink: Те си растат покрай големите мускулни групи.

DO

08.10.04
17:20

Моята ръка е над 41 , но изобщо си нямам идея как съм я постигнал . Не си спомянм откога не съм тренирал отделно за ръце , но очевидно много ми вървят , особено трицепса . Не знам на какво се дължи , може би защото имаше период в който не ходих на фитнес а правих единствено мокри и сухи кофички на успоредка , както и набирания на лост , но трицепса ми е просто толкова добар , че за него са ми завиждали хора , много по-добре развити от мен , вероятно е генетично , защото ми е очертан отвсякаде , а бицепса ми е нормален , но сравнен с него си е просто смешен . Все пак ако искаш развитие там ,тренираи ги упорито , съсредоточено , работи със свободни тежести , много помага скотово сгъване .

10.10.04
07:16

:lol:  vzehte da si kazvate zna4i to za mene cialoto tialo e vajno no racete sa mi nai vajni sled tova sa gardite i garba taka go razpredeliam az iskam golemi race prosto za6toto pri prav pogled racete si li4at te lahat na sila (moje bi i na zob) gardite sa sled tiah kato zastane6 sre6tu niakoia macka samo da ti zavijda garba mi kato i obarne6 grab da kaje ebati garba ima tova mom4e kefi me

10.10.04
11:16

ХАХАХАХХ
без коментар...

11.10.04
23:21

[quote author=“gotcha”]ХАХАХАХХ
без коментар...

E за кво се обаждаш тогава да трупаш мнения ли  :!:  :evil:  :evil:  :evil:

Питай после тея, които ти се сторят с големи ръце, как да свалиш някоя мацка, Мравчо Х :) Само гкей да не ти отговорят “с шамари”  :lol:
Направо викам всички д аси изпишем ръцете в сантиметри в сигнатурите, за да знаят хората на кого да вярват!  8)  Yeah!

12.10.04
00:16

дам големите ръце далеч не са начина за сваляне на някоя мадама.Кат ти види предмишницата ше си помисли че си праил много сухи тренировки в късните часове :lol:

12.10.04
01:01

На един чужд сайт срещнах едно определение - “огледални атлети” (в свободен превод) за хора, които тренират само (или предимно) мускулите, които се виждат в огледалото, т.е., гърди и бицепс :) Естествено, с цел да се харесат на мацките ;)  8)

12.10.04
12:40

Абе момчета оставам с впечатление , че имате нешто против големите ръце . Много си е яко да имаш големи ” баници” . Е стига те да не са ти развити за сметка на останалото тяло , аи да не забравяме Мр.О се печели с гръб и РЪЦЕ .  :twisted:

Това за мацките наистина не знам какжо общо има с ръцете... е освен ако интреса не ти е насочен към 14-15 годишните... те вече се впечатляват от гоеми ръце ;)

08.11.04
01:53

Имам ръка 41 см а досега карам само на протеини и витамини, напоследък и малко ZMA, така че яки тренировки, яко хранене, яко възстановяване - това му е майката 8)

09.11.04
13:16

аз започнах с 33+ ръка,коста ми е широка също,взимал съм доста неща(не стероиди) но само за да ги пробвам,вече 2ри месец ползвам само протеини и съм с 35+ ръка,почти изчистена(още малко ми остава),не смятам че ще имам проблем да кача за 2-3 години до 42-43(че и нагоре)

09.11.04
14:29

Правил съм над 40 ръка само с храна.
Според мен мен това става така: Харесваш си стил или метод на трениране и се придържаш към него поне година (в общия случай)

DI

09.11.04
18:03

Ръка над 40 никой неможе да направи лесно/говорим за чиста ръка без мазно/ без употребата на стероиди. Аз тренирам от 2години без намесата на стероиди и с 300зора я докарвам до 40санта.

10.11.04
11:41

Ееее, чак пък никой да не може, крайно е! И никой не казва, че е лесно :) . Тук отново индивидуалността има огромно знчение. Познавам начинаещи ектоморфи с 24-25! ръка, е на тях и 5 години може да не им стигнат, ама в общия случай......

Поздрав!

DI

10.11.04
13:36

При мен ектоморфния тип доминира (за мое нещастие) и почнах с ръка по малко от 30санта. Сега вече ми е около 40(без стероиди и прохормони)... По горе исках да кажа, че един ендоморф може да има ръка 40 още в началото, но при положение че чиста му е около 30-32санта (говоря за ендоморфен тип който не е тренирал нищо преди това), положението е едно и също. За мое голямо съжеление на мезоморфа с неговата атлетична костна структура, му е нужна половин година тренировки, за да стане образец на култористично телосложение. Останалите от моя тип трябва яко блъскане минимум 5 години да си личи като хората. Но не се отчайвайте защото всички тъкани в това число и мускулна имат един и същи механизъм за всички човешки същества на Земята. Така, че по принцип ектоморфът, мезоморфът и ендоморфът растат еднакво !

MU

24.11.04
02:06

Ами вече и аз стигнах 41 см :) И то без особена трудност :)
От средата на юни до сега +счупване на ръката и -3седмици фитнес :(
Да се надяваме до лятото да стигна 44-45 :)

10.12.04
02:32

[quote author=“DichoN5”]Ръка над 40 никой неможе да направи лесно/говорим за чиста ръка без мазно/ без употребата на стероиди. Аз тренирам от 2години без намесата на стероиди и с 300зора я докарвам до 40санта.

Абе, брато аз от 2 години тренирам също и при чистене ръката ми е 40 см, в основен 42-3. Не можеш да кажеш, че се прави със стероиди в никакъв случай. Питай който и да е, само да се занимавал нормално с фитнес ще ти каже. Аз карам само на витамини, протеини и ЗМА и здраво възстановяване и добра храна. Ако това не го спазваш си е лично твой проблем  :evil: Я, го виж ДЗВЕР какво прави по-надолу  8)

Аз като почнах ръката ми гонеше 50 санта. Последно я мерих около 47 но е започнала да изкарва бицепса :) Как мислиш, Динчо, до 30 и колко ще падне  :lol:
Каквото може със може и без стероиди. Стероидите ускоряват процеса, не измислят нов процес...
Разбира се, има и изключения, пък и 20 години със и без стероиди не са съвсем равни.
Лошото е обаче че към стероиди се стремят предимно тея, които не смята да тренират 20 години, а най - много 20 месеца.

DJ

10.12.04
14:13

като почнах да тренирам рацете ми бяха 36, после станаха 38 и зациклиха, и после реших да пробвам една програма за трениране с която дами драпнат предимно рацете и сега сами 43-44 без никви стероиди :lol:

10.12.04
14:25

dj_niki1, не бъди егоист, сподели програмата, де  :D

DJ

11.12.04
00:03

ми тя е супер тапа просто 1 месец сяка тренирофка
тренирах раце парво прая бицепс яко на МАХ и после нешто гарди,грап ама леки4ко яко се напажах на рацете

RH

11.12.04
00:30

Мисля че до 50 не е проблем да се направи в основен период без стероиди.

11.12.04
01:23

Ако напрая някога 50 ште съм горд със себе си. :lol:

DJ

11.12.04
07:56

ае от 1 цикал никои нее умрял

11.12.04
08:31

46 на студено, чрез блъскане, спане и хапване. Не е безкрайно чисто, ама на мен си ми харесва.

19.12.04
19:02

[quote author=“Ant-X”]Колко от вас са стигнали до ръка 41-2 и без проблем са подминали тези 41-2 без поемането на анаболните стероиди :?:

Аз съм 176, 18г и тренирам от 10 клас. тези сантиметри ги достигнах не само без стероиди, но и без никакви хранителни добавки, така че сам виждаш, че при мен стои дилемата, не дали да вземам стероиди, а дали да вземам протеини.

20.12.04
13:02

novator, чакай, кажи си и килограмите...
и аз “достигнах” 41 за месец и половина без добавки, но съм 176 см, 95 кг... (24 г.)
няма нужда да казвам, че съм ендоморф (18,5 китка)...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1