06.09.06
11:12
Ето линк към статия, която ме шокира тотално!
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=931804
Е, мислите ли, че е истина? Според мен е малко съмнителна тази работа...
06.09.06
11:26
Според мен това са глупости и то големи.
ПП Израелски учени :lol: :lol: :lol:
е то може да е възможно но ! не сас бял хляб а със някакав пълнозърнест сиорно абе не мисла че ще има ефект от тая диета
06.09.06
11:58
може и да има ефект,ако се ядат само пълнозърнест хляб и зеленчуци-ако се изключат напълно другите храни,съдържащи въглехидрати,ако не се хапва сладко и разни там вредности,то реално може да има ефект.аз доста време бях на диета само на солети и плодове и за голяма изненада отслабнах(като се изключи факта,че организна се лишава от нужните мазнини и белтъци).така че тая диета е за хора дето много много не им пука ,че си вредят по този начин...
06.09.06
12:29
Ми интересно ми се вижда,щото пшърво казват да се яде гляб,а посел ориз,картофи и така нататъка,тва е типична диета за маса,пълни простотии са тва според мен :roll:
06.09.06
15:29
пълни глупости..
п.п. след време ще кажат, че и от пържените картофки се отслабва! :shock:
06.09.06
15:34
Еми аз ще кажа, че с свинска мас мога да отслабвам, а със пилешко да дебелея. Все пак зависи от приетите калории. Тази статия е пълна боза.
boriana_halvadjieva,
1/ Плодовете са бърз въглехидрат.
2/ В солетите ИМА ЗАХАР! /аз не съм видял солети без захар като съставка на опаковката/
По темата:
1/ Статията е популистка и несериозна
2/
Това твърдят учени от Израел под ръководството на Олгаа Рез-Кеснер, съобщи АМИ-ТАСС.
Какви учени, какви 5 лева? :lol:
3/ Да с хляб може да се отслабва. Но трябва да се знае как/кога/колко/ с какво.
Поздрави
П.П.
[quote author=“Everything”]пълни глупости..
п.п. след време ще кажат, че и от пържените картофки се отслабва! :shock:
Може, ако са в специален режим. Даже и в кетонна диета, някои го правят. :wink:
06.09.06
15:47
[quote author=“tpd”]boriana_halvadjieva,
1/ Плодовете са бърз въглехидрат.
Не, прост са, но не са бърз. ГИ на повечето е 40-50.
06.09.06
18:41
според мен има ефект...аз доколкото разбрах от статията...ядеш 10 пъти на ден да си залъжеш глада...като оставяш организма без протеин...обаче за мен тва си е вид гладуване а не диета :wink:
06.09.06
19:25
Не го вярвам това. Хляб, сирене и т.н. и да се отслабва...
Да ви кажа и аз не вярвам, но дори и да имаше някаква логика в статията не бих се подложила на подобно нещо. 12 филии хляб са супер много храна, не бих я понесла. Между другото бях чула от една приятелка следната глупост “от сладкото се отслабва”, така че вече май и “от хляба се отслабва” не би трябвало да ми прави чак такова впечатление.
ПП boxerg какво имаш против сиренето? То си е много хубава храна, само не трябва да се прекалява с него ако е пълномаслено.
06.09.06
19:51
не съм казала ,че диетата е добра...но един подобен режим с малко приети калории при мен даде ефект(въпреки захарта в солетите и т.н).естествено вече не тормозя организма си по този начин(научих много неща от форума и това е едно от тях).
от всички диети през които съм минала, НВД е най-добра и ефективна!
06.09.06
22:16
[quote author=“Authority”]Да ви кажа и аз не вярвам, но дори и да имаше някаква логика в статията не бих се подложила на подобно нещо. 12 филии хляб са супер много храна, не бих я понесла. Между другото бях чула от една приятелка следната глупост “от сладкото се отслабва”, така че вече май и “от хляба се отслабва” не би трябвало да ми прави чак такова впечатление.
ПП boxerg какво имаш против сиренето? То си е много хубава храна, само не трябва да се прекалява с него ако е пълномаслено.
Абсолютно нищо. Просто не е подходящо за диета за понижаване според мен. :)
Теоретично е възможно,ако хляба е на филиики по 3 гр и е от най-пълнозърнестите,възможно е :lol:
07.09.06
11:52
защо да не отслабваме като ядеме хляб и сирене ??? отслабването зависи от негативен калориен прием , като подържаме негативен калориен прием винаги ще отслабваме . Според мен с хляб и сирене също може да се отслабва ама няма да да отслабваме от загубене на мазнините , а от загубене на мускулна маса , и това е никак не е препоръчително за бб
[quote author=“newbie”]защо да не отслабваме като ядеме хляб и сирене ??? отслабването зависи от негативен калориен прием , като подържаме негативен калориен прием винаги ще отслабваме . Според мен с хляб и сирене също може да се отслабва ама няма да да отслабваме от загубене на мазнините , а от загубене на мускулна маса , и това е никак не е препоръчително за бб
Точно...а пък и като ядем само хляб и сирене,болестите ни са в кърпа вързани...
Това е просто един аспект на разделното хранене - да не се комбинират въглехидрати с протеини в едно хранене или пък мазнини с въглехидрати и т.н. Просто ако ядеш само хляб в едно хранене изпълваш условието за несмесване на тези елементи и не качваш килограми. Познавам хора, които са свалили бая килограми от това разделно хранене. Ще потърся повече информация и ще постна пак.
09.09.06
23:20
А диета сьс сланина има ли :?:
Вижте този линк и ще ви стане ясно за разделното хранене. Много добре е описано :
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/article_21 - таблица с храните, които могат да се комбинират в едно ядене.
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/razdelno_hranene - разясняване на разделното хранене.
10.09.06
00:52
[quote author=“Bad_Boy_Killer”]А диета сьс сланина има ли :?:
Да, може да се измисли. Ще сваляш, но дали ще издържиш подобна диета!? :roll: