МАЛКО ПОМОЩ

Темата е заключена.

05.10.04
13:50

здравейте , имам един въпрос към по компетентните от вас.реших да пробвам някакъв стероид и  поразпитах в залата (и ми казаха да пробвам с метан или бианабол) знам оба4е гадните му страни1ни реакции които не са малко, но все пак реши да пробвам .та въпроса ми е дали мога да взимам само метан с лив 52 или не ?ако да ще ви помоля да ми дадете някаква примерна схема. :lol:  защото ж залата  ти казват неща на които нямам мн вяра  примерно взимаи бианабол по 30 мг на ден без да правиш ирамида и тн (безумия)  ето малко информация за мене : 80кг 182см  висок  година и половина в залата. др. не се сещам да ви трябва.ааааааа и ям мн по по специален режим пръскам по 200 на месец за храна.(маика ми е диетолог) мерси предварително  :lol:

05.10.04
15:19

Като имаш толкова средства за храна и майка ти е диетолог, защо си тръгнал да се тровиш с тея боклуци? Тренирай си редовно и упорито, яж много и качествена храна, и резултатите ще ги за бележиш! Успех!

05.10.04
15:54

200 лева за храна не са много. Виж, ако отделяш допълнително 200 лева от това което нормално консумираш.. това е друг въпрос!
И пак.. ако имаш 200лв/месечно в повече, то може да минеш в действителност и без да правиш глупости. В интерес на истината към забранените медикаменти посягат в повечето случаи бедните хора, точно както към хероина посягат основно мизерстващите хора!
Един много малък процент (в България) от хората правят качествено стероидни цикли!
И конкретно на въпроса ти: аз не бих разчитал САМО на Лив-52!

05.10.04
16:42

Щом може да си позволиш 200лв на месец за храна,и майка ти е диетолог ти си си направо в суперситуация.Вместо да да ваш 300-400 лв за цикьл с някой боклук дай още за по-добра храна.Бианабола го почват всички щото е евтин и по-лесно се намира,но той не е за пьрви цикьл.Обикновенно се взимат по-меки като винстрол или ретабилил ,ама е друг вьпроса дали са истински.Така че си помисли :cry:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1