06.09.06
16:16
Както знаете вече на 17 години съм и 188 -52 кг рака 19 ама много дебел изглеждам ве да ева.
Когато някои ме види вика , пууу много си дебел , свиня гадна и на мене много гадно ми става !!!
Моля кажете ми как да стана по слаб или поне да съм с нормален вид искам да стана към 35 кг
Казвали са ми че ако стана 35 , зимата ще мога да летя , а аз много искам да летя!!!
Сяка сутрин в 4 часа ставам и прая 3 обиколки на хола ми 5-3 метра . и многооо о се потя и лягам пак
Нали кат бягам губя калориии и за тва така , ако има и друг начин , даже вече неизползвам автобуси и тахи
ходя си пиша ,и хем ми остават пари за баничка .. пЛс помогнете на дебелия човек и аз искам да съм като вас да паря по 5-6 лицеви 3-4 набирания да дигам 20 от лежанка !!!!!!!!!!! и та хапвам баница с касмети , плс плс плс
ти определено нещо се подиграваш с хората тук ми се струва
явно един бан зад врата няма да ти на вреди
кви са тез глупости дето си писал
06.09.06
16:21
Как се подигравам ве мои , .. ти добрели си , изпаднал съм в нужда ти .. за банн ми говори6 пууууууууу неостанаха българи на тая планета ко да напрая кат съм свиня !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
е как си свиня бе
188см висок
52 кг
ти си в анорексия бе
кви 35 кг искащ да ставаш
кви 20 кг от лежанка
кви банички
то всяко изречение ти е абсурдно
я ги формулирай пак
да си се друснал с нещо
06.09.06
16:23
Бате секи ми вика свиня , дебел , каден , мазен :( помогни ми да отслабнаааааааааааааааааааа
06.09.06
16:25
ей аре престани си пълнил форума с твойте простотий няма ли някой тук да вземе мерки!!!
06.09.06
16:26
абе ей ,пич...объркал си форума :!:
трябва да търсиш някой за кретени и простаци :wink: !УСПЕХ
06.09.06
16:30
Тихо ве секиша аксаковска , 6е прая кот си искам , явно много балаци има тука ве да ева !!!!! ко си правя труда да пиша на простаци кат моа изляза на улицата и .. .. същата раота ... няма един свестен българин тука
ами надявам се че няма много хора тук да паднат на твойто ниво
но път я за улицата явно минава през задния двор - кочината - улицата и после да же по полянките може да си гухтиш на воля
помисли да ли наистина не си свиня дето може да пише и говори
виж се в огледалото щом токолва хора ти га казват
има нещо ша занйш
06.09.06
16:35
Я някой да му лепне бан на тоя, че не мога да го трая вече.
Вчера искал да качи маса, че бил слаб! А днес искал да сваля.
аве бахти ай турете му бан.
06.09.06
16:37
Никой ли поне не се сети да ми прати едно ЛС?
Айде марш от тука!