KOРЕМ

05.09.06
22:24

Имам един тъп, който немога да си отговоря. Той е такъв: както се вижда на заглавието се отнася за коремът ми. значи така, моят корем е малко надут малко прилича на “бирено коремче”. Чудя се ако правя упражнения за коремните мускули дали коремът ще се прибере. Благодаря ви

Ами нали за това са тези упражнения. Обаче без диета няма да стане работата.

05.09.06
22:47

поразрови се малко във трнировки и упражнения там бях показал упражнения от саита ... ще има ефект от тези упражнения но трябва и търпение и ако искаш по бърз резултат ... хранителен режим .

06.09.06
02:40

диета + кардио + коремни преси

06.09.06
08:25

ПО-добре първо свали коремчето с диета и кардио,а след това почни коремните,защото ако направиш коремни мускули още докато имаш пласт мазнина отгоре,това само ще увеличи размера на корема ти...

NI

06.09.06
10:57

Ами прави си най-вече кардиото,но нищо не пречи и коремни преси,просто ако направиш коремни мускули ще се видят чак когато се изчистиш :wink:

06.09.06
19:46

Значи моят проблем, е че май ширината на  червата ми се е увеличила. Нямам много мас на корема. Смятайте като че тежа 50 килограма и съм висок 172 см.

06.09.06
20:50

даже си слабичак според височината ти.

12.09.06
14:48

Нова формула на френски специалисти:дели се талията в см на ръста в см.Резултат под 0,5-без проблеми за здравето.Над 0,5-повишен риск от сърдечносъдови и обменни заболявания(диабет и др.)

12.09.06
20:20

[quote author=”Миро”]Нова формула на френски специалисти:дели се талията в см на ръста в см.Резултат под 0,5-без проблеми за здравето.Над 0,5-повишен риск от сърдечносъдови и обменни заболявания(диабет и др.)

Относителна работа  :roll:

13.09.06
10:59

[quote author=“aleksander”]Имам един тъп, който немога да си отговоря. Той е такъв: както се вижда на заглавието се отнася за коремът ми. значи така, моят корем е малко надут малко прилича на “бирено коремче”. Чудя се ако правя упражнения за коремните мускули дали коремът ще се прибере. Благодаря ви

За 172 см тези 50 кг са като за момиче горе-долу добре,ама ти си момче нали? На колко си години? Храниш ли се правилно - с достатъчно белтъчини? Някакви здравословни проблеми? При някои хора при проблем с стомаха (язви, гастрити) се получва подуване.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1