пилешки и свински сърца

ST

04.09.06
17:07

Я кажете как са като месо,заместват ли другите видове месо.

CR

04.09.06
21:05

идеални са

06.09.06
16:16

а как са с холестерола?
нали са суб продукти с доса съсърана кръв вътре?

CR

06.09.06
21:54

ааа за тва не знам, ама пилешките мн ги оби4ам, свински май не съм яла

06.09.06
22:28

ами аз доста работи обичам
и мога да си ги приготвя много вкусно
ама не бива

CR

06.09.06
22:43

говорим за допустимите все пак 8)

06.09.06
22:50

ами пилешки и свински сърца допустими ли са

аз и тях мога да ги направя вълшебство

06.09.06
22:57

Е, аз не  съм чак такъв гастроном, но все пак:

Пилешките дреболии са страшно добри и оплезни. /Е не тярбва да се ядът сутрин обед вечер разбира се/  :lol:

Свинските са малко тежки, но на рядко и те стават.

Агнешки дроб и някой други екстри /не съм сигурен точно какви бяха, като ги гледах в чинията  :wink: / също са супер добри като храна. /

Поздрави

06.09.06
23:02

е значи по кръчните
пилешки сърца на шиш
стават за употреба

а пържените кви са гот с малко соев сос и хрупкава кожичка от брашанце и яйце
пък ако им тресна и едно чесново сосче и малко червен пепер веднага след сваляне от огъня
бая бира ще изхабя
и кви високи резултати ще постигна пак
само за си знам
мане мане
ох да преглътна

CR

07.09.06
00:21

е, то ясно що си сто кг , пи4
продължавай както досега и не се сещай за ткива вкусотии с брашънце

07.09.06
11:00

[quote author=“bimbim2k”]е значи по кръчните
пилешки сърца на шиш
стават за употреба

а пържените кви са гот с малко соев сос и хрупкава кожичка от брашанце и яйце
пък ако им тресна и едно чесново сосче и малко червен пепер веднага след сваляне от огъня
бая бира ще изхабя
и кви високи резултати ще постигна пак
само за си знам
мане мане
ох да преглътна

:D Пич, недей така тука сме спортяги/кажи-речи/ не е нужно да пускаш такива примамливи оферти...  :lol:

ST

07.09.06
11:23

Започнахте да се заглеждате и  в месоо вече  :roll:  Ако ще ставате сьстезатели, разбирам, ама.... :)  Щом е месо и свинско де е ........в големи количества, няма да направите грешка  :)
П.П. на баща ми един приятел тежеде 190 килограма ( голям респектиращ мьж  :D ) и направи една много странна диета.Тя се сьстоеше в това, че всеки ден ядеше само пилешки работи,пуешки.....само и единствено месо.....И аз го гледах.В началото ги ядеше с удоволствие естествено, но след няколко дена, може и седмица да е било забелязах, че едвам ги прегльща, но продьлжава.И да ви кажа честно в началото леко с присмех гледах на диетата му, но като видях, че дава резултат нямах какво да му кажа  :wink:

ST

07.09.06
11:30

[quote author=“cranberrry”]е, то ясно що си сто кг , пи4
продължавай както досега и не се сещай за ткива вкусотии с брашънце

Аз пак много се респектирам от ГОЛЕМИТЕ хора. Някьк си внушават ми сила, незнам  :D :D :D
По готино е да видиш някои едьр мьж, отколкото някоя вейка.

CR

07.09.06
15:25

аз си падам по хърбави мъже  :roll:

07.09.06
18:18

[quote author=“cranberrry”]аз си падам по хърбави мъже  :roll:

Е то от хърбави до хърбави има много разлика. На фитнеса това му е хубаво, че можеш да си моделираш тялото както искаш. Тоя също не е много обемен ама виж какво тяло има http://www.musclebooster.nl/images/03.jpg

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1