къде ми е грешката?

07.09.06
11:29

Здравейте
Бях качил няколко кила мазнини и доста малко мускул и исках да се изчистя от тези мазнини преди лятото . Направих си хранителен режим с 500 кал по-малко от колкото подддържам , бяха 6 ядения падаха се по около 30гр протеин и 26гр мазнини на ядене малко преди обяд хапвах и малко овес ядки .
Картата за фитнеса беше изтекла и единственото което правех е да бягам сутрин на гладно по 30-40мин бавно темпо . Пиех АК след почти свяко по-сериозно натоварване уж да не губя мускулна маса , като след футбол или след джогинг някой път . От тва бягане 3 пъти седмично и диетата мазнините не се махаха , започнах още по-често да бягам , дори някой път не само сутрин а и следобед само и само да го махна тоя корем и тея гърди щот не издържах вече да се гледам така . Правех през 3-4 ден високовъглехидратни дни но все тая и накрая месец и половина по-късно съм по-слаб от когато започнах с фитнеса а мазнините си стоят , гърдите ми се тресат като на някой мечок докато бягам .. направо не знам кво животно съм ... уж съм ектоморф не мога да кача мускул само мазнини после не мога да ги сваля и съм се стопил като восък .
Кажете къде греша да не повтарям повече тея грешки че ... ми са псува направо .
Айде мерси предварително

26g мазнини на ядене  :shock: това са 26г х 6 = 132г мазнини на ден, ти какво очакваш при такъв прием на мазнини да стане. Не винаги НВД с богато съдържание на мазнини помага особено ако мазнините са ти били от млечни продукти като пълномаслено мляко,сирене. Пробвай да се стремиш да ядеш пак по 6 пъти на ден като за деня белтъка да ти е пак 180г мазнините най-много 30г и въглехидратите 100-150г само от овесени ядки. Прави пак кардио 4-5 пъти на седмица по 30мин по възможност сутрин на гладно. Въглехидратите от 100-150г ги премай на два приема като ако не правиш кардио сутрин тогава приемай въглехидрати сутрин и след кардио някаде следобяд или когато и там да го правиш. Мазнините от 30г които ги премаш гледай да са ти от риба, зехтин, маслини или ленено олио и в някакъв случай от пълномаслени млека сирена и т.н.

08.09.06
00:52

Тоя режим сам ли си си го правил?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1