а?

Темата е заключена.
FF

04.09.06
11:59

кои са  най-добрите  опражнения  за  гарди,гръп.стомах,бицепс
Избирай по добре заглавията на темите си
ASTOR

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 16:47.

SA

04.09.06
12:12

[quote author=“fffaaa”]кои са  най-добрите  опражнения  за  гарди,гръп.стомах,бицепс

При всеки това е индивидуално но може да се каже

за гърди:лежанка,горна лежанка,back deck
гръб:набирания или скрипец,чукчета
корем не стомах:коремни преси от наколко,римско столче,повдигане на крака от вис
бицепс:изправен с крив лост и с дъбели

има много упражаниения но пак казвам за всеки си е индивидуално зависи как ги  чустваш упражненията.

04.09.06
14:03

[quote author=“fffaaa”]кои са  най-добрите  опражнения  за  гарди,гръп.стомах,бицепс

Гърди - Лежанките
Гру”П” - М.тяга , Чукове , Скрипец
Бицепс- Скот
Корем - Преси , Молитва

04.09.06
14:07

Кой ви е казал,че коремните мускули са стомах само не мога да разбера  :roll:  :roll:
Но иначе много трудно може да се отговори на твоя въпрос,понеже за различните хора,различни упражнения са добри... :roll:

DA

04.09.06
15:59

izvinqvam se za latinicata na na toq komp nqmam kirilica ... kak moje v edno izre4enie da napishesh Oprajneniqta gArdi graP i stomah : :lol:  :lol:  :lol:

Петко К - и аз се извинявам, но не наш проблем, че нямаш кирилица. Форума си има правила.

04.09.06
17:39

Saint я даи снимки да вида как се изпълнява това упражнение -> back deck

04.09.06
18:09

[quote author=“J0”]Saint я даи снимки да вида как се изпълнява това упражнение -> back deck

Тва е уред-прилича на сгъване на криле :lol: , за това и другото му име е butterfly ( пеперуда - англ.)

04.09.06
18:16

За гърди-флайс, за гръб-мъртва тяга и гребане, за бицепс-от стоеж с прав лост. Но това са най-добрите за мен-за теб кой би могъл да каже, освен ти самия!

Ами при всеки е различно. Аз лично най - харесвам за гърди - упражнения с дъмбели, гръб - набирания, корем - коремни преси, бицепс - скотово сгъване.

05.09.06
14:52

Аз за гърди само с дъмбели. Щангата натоварва рамената и не я усещам а и страшно ми натоварват китките и ме болят после.
Но истината са базовите упражнения. Знаят се кои са.
:)

05.09.06
17:57

[quote author=“dimobg”]Аз за гърди само с дъмбели. Щангата натоварва рамената и не я усещам а и страшно ми натоварват китките и ме болят после.

Това значи само едно => не изпълняваш правилно упражненията...

07.09.06
17:52

[quote author=“djpetko”][quote author=“dimobg”]Аз за гърди само с дъмбели. Щангата натоварва рамената и не я усещам а и страшно ми натоварват китките и ме болят после.

Това значи само едно => не изпълняваш правилно упражненията...

Разбира се, нали ме болят китките и трудно се изпълняват правилно.
Трябва да ги стягам, но така не си е работа. Затова правя с дъмбели.
До 70 кг се издържа със щангата, но после ...
Не знам какво да правя.

08.09.06
16:50

dimobg, аз имах същия проблем с китките, и тогава невдигах много кг, и постепенно китките ми се отпуснаха,
и вече нямам такъв проблем, преди имах чувството, че ще ми се счупят китките, но вече всичко е наред.
След време ще ти се оправят, бъди спокоен.

FI

09.09.06
16:29

ми най-добрите упражнения са базовите+ едно-две изолиращи
не се казва back dеck а pec-deck(пек=пекторалис=гърди)

ST

09.09.06
18:10

[quote author=“fffaaa”]кои са  най-добрите  Упражнения  за  гЬрди,гръБ.стомах,бицепс
Избирай по добре заглавията на темите си
ASTOR

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=18791
:cry:

12.09.06
12:39

[quote author=“Everything”]dimobg, аз имах същия проблем с китките, и тогава невдигах много кг, и постепенно китките ми се отпуснаха,
и вече нямам такъв проблем, преди имах чувството, че ще ми се счупят китките, но вече всичко е наред.
След време ще ти се оправят, бъди спокоен.

Ако 5 години не са време... + това имах 3 години да не съм тренирал...
Май си остава завинаги

12.09.06
12:45

[quote author=“J0”]Saint я даи снимки да вида как се изпълнява това упражнение -> back deck

Доколкото знам back deck е за задно рамо . Уреда за гърди е Pec (идва от Pectoralis :arrow: голям гръден мускул) Deck

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1