04.09.06
11:59
кои са най-добрите опражнения за гарди,гръп.стомах,бицепс
Избирай по добре заглавията на темите си
ASTOR
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 16:47.
04.09.06
12:12
При всеки това е индивидуално но може да се каже
за гърди:лежанка,горна лежанка,back deck
гръб:набирания или скрипец,чукчета
корем не стомах:коремни преси от наколко,римско столче,повдигане на крака от вис
бицепс:изправен с крив лост и с дъбели
има много упражаниения но пак казвам за всеки си е индивидуално зависи как ги чустваш упражненията.
Гърди - Лежанките
Гру”П” - М.тяга , Чукове , Скрипец
Бицепс- Скот
Корем - Преси , Молитва
[quote author=“fffaaa”]кои са най-добрите опражнения за гарди,гръп.стомах,бицепс
Кой ви е казал,че коремните мускули са стомах само не мога да разбера :roll: :roll:
Но иначе много трудно може да се отговори на твоя въпрос,понеже за различните хора,различни упражнения са добри... :roll:
04.09.06
15:59
izvinqvam se za latinicata na na toq komp nqmam kirilica ... kak moje v edno izre4enie da napishesh Oprajneniqta gArdi graP i stomah : :lol: :lol: :lol:
Петко К - и аз се извинявам, но не наш проблем, че нямаш кирилица. Форума си има правила.
[quote author=“J0”]Saint я даи снимки да вида как се изпълнява това упражнение -> back deck
Тва е уред-прилича на сгъване на криле :lol: , за това и другото му име е butterfly ( пеперуда - англ.)
04.09.06
18:16
За гърди-флайс, за гръб-мъртва тяга и гребане, за бицепс-от стоеж с прав лост. Но това са най-добрите за мен-за теб кой би могъл да каже, освен ти самия!
04.09.06
20:04
Ами при всеки е различно. Аз лично най - харесвам за гърди - упражнения с дъмбели, гръб - набирания, корем - коремни преси, бицепс - скотово сгъване.
Аз за гърди само с дъмбели. Щангата натоварва рамената и не я усещам а и страшно ми натоварват китките и ме болят после.
Но истината са базовите упражнения. Знаят се кои са.
:)
[quote author=“dimobg”]Аз за гърди само с дъмбели. Щангата натоварва рамената и не я усещам а и страшно ми натоварват китките и ме болят после.
Това значи само едно => не изпълняваш правилно упражненията...
[quote author=“djpetko”][quote author=“dimobg”]Аз за гърди само с дъмбели. Щангата натоварва рамената и не я усещам а и страшно ми натоварват китките и ме болят после.
Това значи само едно => не изпълняваш правилно упражненията...
Разбира се, нали ме болят китките и трудно се изпълняват правилно.
Трябва да ги стягам, но така не си е работа. Затова правя с дъмбели.
До 70 кг се издържа със щангата, но после ...
Не знам какво да правя.
08.09.06
16:50
dimobg, аз имах същия проблем с китките, и тогава невдигах много кг, и постепенно китките ми се отпуснаха,
и вече нямам такъв проблем, преди имах чувството, че ще ми се счупят китките, но вече всичко е наред.
След време ще ти се оправят, бъди спокоен.
09.09.06
16:29
ми най-добрите упражнения са базовите+ едно-две изолиращи
не се казва back dеck а pec-deck(пек=пекторалис=гърди)
09.09.06
18:10
[quote author=“fffaaa”]кои са най-добрите Упражнения за гЬрди,гръБ.стомах,бицепс
Избирай по добре заглавията на темите си
ASTOR
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=18791
:cry:
[quote author=“Everything”]dimobg, аз имах същия проблем с китките, и тогава невдигах много кг, и постепенно китките ми се отпуснаха,
и вече нямам такъв проблем, преди имах чувството, че ще ми се счупят китките, но вече всичко е наред.
След време ще ти се оправят, бъди спокоен.
Ако 5 години не са време... + това имах 3 години да не съм тренирал...
Май си остава завинаги