Пот :D

07.09.06
15:47

Отивам си аз на фитнес днес сутринта и докато стигна до залата се изпотих. ДОбре, ще кажете, идиот ли си, че пускаш тема, но на връщане, когато беше по-топло не се изпотих. А й е гадно да има някви мокри петна по тениската  :twisted:
Та въпроса ми от какво зависи потенето, освен температура. Има ли нещо такова, че след тренировка примерно се потиш по-трудно...Може да е абсолютна глупост, но ми е интересно.

07.09.06
17:30

На другите темата може да им се стори смешна, но аз жсеки път когато ходя стажам вир вода понеже съм с колело и когато съм в залата пак на ново се изпотявам и като си тръгна докато се прибера така да се каже “все едно ми е свършила потта”. Как става това при положение че докато съм на фитнеса изпивам средно по 1 литар вода ???

JI

07.09.06
19:01

потта е така да се каже климатика на тялото :) като чрез не я са изхвърлят някой токсини , но както и да е ... та по въпроса
ти си са потил като хамалин и си изпотен спираш физическа активност демек тялото изтива и  е охладено от вече отделената пот просто няма нужда да отделя такава ...

07.09.06
20:49

порите за пот могат да бачкат с високо натоваране няколко часа после и те омаляват

потене става и на нервна почва
пък и сег аи времето е шантаво
сутрин е хладно
после е топло
и ако бързаш като е студено ще се потиш повече
а на обяд като е топло и не бързаш и си се разтоварил по малко потиш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1