08.09.06
00:36
Ми значи бихте ли ми казали някакви добавки които да са полесни за мен 15 почти 16 годишен съм тренрам от 2 месеца и бихте ли ми казали за добавки които биха бии полезни и да не ми повредят организма и да нямат странични ефекти да ми подобряват тренировката и т.н. предполагам че ме разбрахте пия BCAA и помлако протеини и витамини и цинк(разбирасе по ендо хапче на ден дори не винаги си зимам в смисъл секи ден през ден и така)..!
Ако искат може и други да питат нещо някои да им одговори проста да не са пускат 312321 едни и същи теми ...!
2месеца според мен е рано за добавки аз започнах след 8-я месец
иначе добавките са безвредни(не говоря за стероидите)
08.09.06
12:24
Доколкото знам добавките не са вредни,тъй като почти всички се правят от хранителни продукти,каквито всички ядат.Нещата,които взимаш са си ок,няма по никакъв начин да ти навредят.
Сигурно имаш предвид нещо по-лека като за начало. Аз бих ти препоръчал да пиеш бирена мая и да си вземаш някакви комбинирани суроватъчни аминокиселини. В момента когато престанеш да си подобряваш рекордите, тогава мисли за по-сериозни неща.
08.09.06
21:07
Аз започнах с добавките след 3ия месец. Така че изчакай ако искаш още малко и си вземи аминокиселини например.
20.09.06
21:41
Аз почнах след 5 месец зимам креатин
наблегни на качественото хапване за начало 8)
в пуберитета си и тялото и организма ти все още си растат и развиват по естествен път
не бързай с добавките
21.09.06
01:19
Така както си задал въпроса само ще ти кажа, че полезни добавки за организма няма.
как може да е полезно нещо което е правено по химичен път. Протеините и всички добавки са правени по този начин .Няма нищо натурално в тях.Как да са полезни.?
[quote author=“realityman”]как може да е полезно нещо което е правено по химичен път. Протеините и всички добавки са правени по този начин .Няма нищо натурално в тях
Както и почти всички храни които си купуваш от супермаркета ;) Освен да спрем да се храним?!?
[quote author=“realityman”]Така както си задал въпроса само ще ти кажа, че полезни добавки за организма няма.
как може да е полезно нещо което е правено по химичен път. Протеините и всички добавки са правени по този начин .Няма нищо натурално в тях.Как да са полезни.?
Извинявай,че те обиждам,но такива спамери като тебе не са за този форум...
Понаучи малко и тогава ела да пишеш тук...