Добавки които да са полезни за огранизма ми..!

JE

08.09.06
00:36

Ми значи бихте ли ми казали някакви добавки които да са полесни за мен 15 почти 16 годишен съм тренрам от 2 месеца и бихте ли ми казали за добавки които биха бии полезни и да не ми повредят организма и да нямат странични ефекти да ми подобряват тренировката и т.н. предполагам че ме разбрахте пия BCAA и помлако протеини и витамини и цинк(разбирасе по ендо хапче на ден дори не винаги си зимам в смисъл секи ден през ден и така)..!
Ако искат може и други да питат нещо някои да им одговори проста да не са пускат 312321 едни и същи теми ...!

08.09.06
09:05

2месеца според мен е рано за добавки  аз започнах след 8-я месец
иначе добавките са безвредни(не говоря за стероидите)

ZO

08.09.06
12:24

Доколкото знам добавките не са вредни,тъй като почти всички се правят от хранителни продукти,каквито всички ядат.Нещата,които взимаш са си ок,няма по никакъв начин да ти навредят.

08.09.06
15:47

Сигурно имаш предвид нещо по-лека като за начало. Аз бих ти препоръчал да пиеш бирена мая и да си вземаш някакви комбинирани суроватъчни аминокиселини. В момента когато престанеш да си подобряваш рекордите, тогава мисли за по-сериозни неща.

Аз започнах с добавките след 3ия месец. Така че изчакай ако искаш още малко и си вземи аминокиселини например.

LU

20.09.06
21:41

Аз почнах след 5 месец зимам креатин

20.09.06
23:45

наблегни на качественото хапване за начало 8)
в пуберитета си и тялото и организма ти все още си растат и развиват по естествен път
не бързай с добавките

RE

21.09.06
01:19

Така както си задал въпроса само ще ти кажа, че полезни добавки за организма няма.
как може да е полезно нещо което е правено по химичен път. Протеините и всички добавки са правени по този начин .Няма нищо натурално в тях.Как да са полезни.?

21.09.06
11:32

[quote author=“realityman”]как може да е полезно нещо което е правено по химичен път. Протеините и всички добавки са правени по този начин .Няма нищо натурално в тях

Както и почти всички храни които си купуваш от супермаркета ;) Освен да спрем да се храним?!?

22.09.06
00:16

[quote author=“realityman”]Така както си задал въпроса само ще ти кажа, че полезни добавки за организма няма.
как може да е полезно нещо което е правено по химичен път. Протеините и всички добавки са правени по този начин .Няма нищо натурално в тях.Как да са полезни.?

Извинявай,че те обиждам,но такива спамери като тебе не са за този форум...
Понаучи малко и тогава ела да пишеш тук...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1