Да наблегна ли на ръцете?

06.09.06
13:00

Значи първо да ви дам мерките си:
Гърди: 94см
Ръка: 30см
Талия:71см
Бедро:48см
Прасец:36см
Ръст: 1.83м
Тегло:68кг
Стаж: 1 месец и половина
Та въпроса ми е: Така ли трябва да са ми на ръцете, защото на мен ми се струва, че са ми прекалено “тънки”  в сравнение с останалата част от тялото ми и ми изглежда грозно, ако наистина са ми по-малки ръцете да наблегна ли на тренировките за бицепс, трицепс и рамо или да ги правя по-често или с по-големи тежести и по-малко повторения! Кажете си мнението, защото наистина са ми “тънки” ръцете. Мерси предварително.

06.09.06
15:09

Тренирай рацете в един ден.

06.09.06
15:36

всеки си има силна мусколна група твоята явно не е ръцете .. за да го подобриш тренираи трицепси бицепс във първия ден от програмата ти .

06.09.06
16:36

Продължавай да си наблягаш на всичко и ще видиш, че няма да сбъркаш.
За месец и половина, надали имаш изоставаща група. :)

06.09.06
19:31

А мога ли да правя бицепс,трицепс И РАМО? или само бицепс и трицепс?

Няма нищо забранено. Тренирай още малко на основна програма преди да въртиш упражненията. За месец и половина не може да имаш изоставаща група. Просто тялото ти още не е свикнало. Съгласен съм да правиш бицепс + трицепс щом искаш да наблегнеш на ръцете. Има ефект определено.

NI

06.09.06
22:16

Ами да ти кажа не са само ръцете,бедрото ти е мн мъничко за ръста,48 е нищо даже,талиата ти трябва да е към 80,абе малко килца си,стягай се,тренирай всичко и няма да имаш ядове

07.09.06
17:31

Мерси много хора, ако има още нешщо неясно ще питам. Мерси пак.

SI

07.09.06
23:22

Наблегни на диетата, тренирай си стандартно и редовно, разбира се.

FZ

08.09.06
11:52

Трябва сериозно да наблегнеш на ръцете . Тренирай ги здраво  :wink:

08.09.06
12:47

според мен трябва сериозно да наблегнеш на яденето  :D от там и ръцете ще растът

08.09.06
16:54

И аз мисля като луцифер, щото без ядене, и 1 седмица да тренираш все едно да търсиш игла в купа сено  :P

DI

23.09.06
00:45

Спокойно, не се притеснявай, тренирай си нормално след 1 година ще видиш какъв ефект си имал и тогава ще решиш дали са ти малки ръцете. Отначалото при всеки е това, да си мисли че примерно са му малки ръцете или пък прекалено плоски гърдите. Постепенно всичко ще си дойде на мястото, незабравяй само да си постояннен и търпелив.

23.09.06
09:26

Ок ще съм търпелив

24.09.06
09:02

Dr.Pressure

Сложи си ръцете в отделен ден .... За месец не вярвам да си изостанал някоя МГ толкова много  :wink:

FO

19.11.06
19:20

потренирай още известно време по сегашната си програма и и виш как ще ти се отрази...ако няма напредак в рацете я сменяш и толкова,но още ти е рано да наблягаш на каквото и да било.яж добре,тренирай правилно-резултатите няма да закъснеят.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1