Фитнес центрове - препоръчайте ми!

09.09.06
12:39

Много ви моля да ми напишете имената и адресите на някакви добри фитнес центрове, да ми кажете по една-две думи за тях - посещавали ли сте ги или само сте слушали за тях, някаква информация просто (най-добре сайт, ако има). Ще ви бъда много благодарна.

Ами кажи поне от къде си. В София на стадион Славия фитнеса “Славия спортес” е супер(беше миналото лято, сега не съм ходил). Точно до стадион Славия, голяма синя сграда. Вижда се от далече.

09.09.06
14:12

Аз съм от Красна поляна. Предпочитам да е или наоколо, или в по-централен район, за да не ходя до Люлин, Дружба, Обеля и пр. :)

Еее ти пък и претенции  :) Там наоколо нямам си и представа какво има. Нямаш ли някой приятел/ка който да се занимава със спорт или нещо такова и да се допиташ?

09.09.06
23:17

[quote author=“miminga”]Аз съм от Красна поляна. Предпочитам да е или наоколо, или в по-централен район, за да не ходя до Люлин, Дружба, Обеля и пр. :)

и аз съм от Красна поляна :) фитнеса на Славия не е много далеч - с трамвай 11 си за няма и 15мин. дотам. аз лично ходих само веднъж на оглед, да видя какво представлява. общо взето ми направи впечатление, че имаше доста хора.
иначе аз ходя в Борово. пак слизаш на спирката на Славия, но продължаваш направо и вървиш 5мин. до Фантастикото, оттам са още няколко минути. фитнеса не е голям, но на мен лично там ми е приятно. не се събират много хора наведнъж, няма кой да те притеснява, тренираш си спокойно, слушаш си музика, ако щеш и телевизия гледаш :) една тренировка е 3лв. Ако си вземеш карта за 12 посещения е 20лв. ако искаш инструктор трябва да му се обадят преди това обаче, защото той не седи постоянно там. :)

знам също, че има фитнес някъде зад завода на Данон. там обаче не съм ходила и не мога да ти кажа как е.
фитнес наблизо също има и в 28-мо, но там предполагам не е кой знае какво.

за други зали в квартала не знам :)

НМ

14.01.07
15:06

Някой знаели нещо за фитнес Белис до мола за Родина? Колко струва,имали достатъчно пътеки и дали е пренаселено?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1