Витамините

07.09.06
16:47

Здравеите бихте ли ми препоручали някакви витамини че след трен се чуствам като труп а много хора ми казват да взимам витамини но така и не знам какво да взимам :)

Unviersal Dayly Formula 33лв 100 хапа по 1 хап на ден.

07.09.06
17:15

Скив тука:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=18596

07.09.06
18:36

а тези витамини намират ли се по магазините или са требва си ги поръчвам от някаде ? :)

Опа ама и аз малко съм се пообъркал на Universal Dayly formula sa 22.50лв не 33лв. Общо взето тези са най-добрите витамини като ги сравниш с другите тези са 100 хапа а на ОН 60, е вярно е че  и на ОН имат малко повече съставки всички си имат пюсове и минуси особено тия на Ultimate и те не са за изпускане 180 хапа за 40лв като се има в предвид само каква е концентрацията на витамините в  тях, но пък в тях няма цинк,магнезий и селен едни от доста важните минерали.

07.09.06
22:13

[quote author=“RejiMillar”]особено тия на Ultimate и те не са за изпускане 180 хапа за 40лв като се има в предвид само каква е концентрацията на витамините в  тях, но пък в тях няма цинк,магнезий и селен едни от доста важните минерали.

Aми не са далавера щото 1serving беше 9 капсули.

е така да треаше да уточниш аз си мислех за 1 капс

07.09.06
23:28

е последно кои витамини да си взимам ако става вапрос аз си харесах едни от схемата на емзо Опти мен но не знам дали щте мога ги намерия на пазара :)

Тия на ON като че ли наистина са най-добри може да си ги вземеш от http://power-beauty.com/
София
бул. “Евлоги Георгиев ” № 83

09.09.06
00:55

Вземай на ОН. Гарантирам ти 4е ще си доволен.

09.09.06
10:18

[quote author=“yoyo1”]Вземай на ОН. Гарантирам ти 4е ще си доволен.

Дали ще ги усети ? Все пак са само витамини.

09.09.06
15:39

ON = optimum nutrition ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1