09.09.06
22:02
Здравейте!
Искам мнението ви за това дали въпросните центрове за отслабване вършат работа, т.е. дали се свалят кг и се стяга тялото, или са само приказки. Ако имате наблядения, мола споделете!
Колебая дсе между Центъра дето е в албена- Медика- Албена, и този в Балчик- Диели?
[quote author=“Diabla”]Здравейте!
Искам мнението ви за това дали въпросните центрове за отслабване вършат работа, т.е. дали се свалят кг и се стяга тялото, или са само приказки. Ако имате наблядения, мола споделете!
Колебая дсе между Центъра дето е в албена- Медика- Албена, и този в Балчик- Диели?
Чичо ходи в един центар за отслабване незнам къде беше точно отслабна с 15 килограма за 10 дни и му струваше ... към 700 лева и като се върна месец след това тези 15 килограма си ги качи отново та му беше само пръскането на пари ...
10.09.06
10:33
една приятелка на маиками отиде при доктор емилово бе6е мноо зле 110 килана на 1,70 и запо4наха да я болят краката тя отиде тама отслабна с 12 кг за 10 дена и оная тама и е промила мозака сега е 70 кг и продулгажа да си спазжа тама диетата дета е била нз поне маиками така ми е разказвала
и аз имам познати доста минали през тези центрове
обаче само 2 успяха да задържат теглото
всички който се върнаха към нормалния си начин на живот
от преди ходенето в центровете
си възвърнаха пак килата
и аз съм такъв пример
за 20 д глад и 10 захранване
минус 20 кг
след 3 - 4 месеца се покачиха
и покъсно си бях пак същия
Плюс 20 кг
извода от центрове и режимите на този форум
е че ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ НАЧИНА НА ЖИВОТ
и да стане плавно и постоянно
и да има редовно движение
10.09.06
12:14
[quote author=“Diabla”]Здравейте!
Този които е в Албена е добър, имаш си дневно меню, което е нещо като много строго НВД и си ходиш на процедури бях там за 2 седмици свалих 7кг .. но след това си продължих с НВД и не съм ги качвал наново .. Само има една малка подробност повечето хора там ядат каквото им се полага и след 30 мин ги гледаш на бара ядат Фъстъци или в съседния Ресторант нагъват пици :lol: Ако сериозно имаш намерение да отслабнеш това е добър начален тласък :)
Това Медика нали не е на Доктор Емилова центрова ами един които е в един хотел, защото за центъра на доктор Емилова съм против имам познати ходили там свалят мн кг. с глад и после си ки качват пак.