09.09.06
17:36
Нз защо обаче от диетата съм станал много раздразнителен,на моменти агресивен.Не вземам нищо забранено от което може да е,просто съм си на нормално НВД по сички изисквания.Кажете ми нещо което да блокира тези ми проявления на агресия.
Приемаш ли някой фет бърнър с повечко кофеин.Аз ставах невъзможен по едно време, супер изнервен и на тръни седях.Ако не - ще трябва да се владееш, ако от скоро си почнал диетата с времето ще затихне :lol:
09.09.06
17:49
Ами не,не вземам нито фат бърнери,нито л-карнитин,а диетата ми е вече 3 месеца и нещо.От почти месец съм на Трибестан ама то от него трябва уж да ми се подобрява настроениито.Ама понякога направо откачам и някои ше го отнесе :evil: хехе:)Тфа на шега последното.
имаш ли чуство на глад?
мен то ме караше да не мога да се побирам в кожата си
не можеш да си намеря място, саклетно ми беше
ама беше за седмица така
после от мина
а ти вече 3 месеца си на диета
може ли да се е появила на някой витамини свързани с нервната система
10.09.06
11:40
Спокойно, аз мисля че е нормално...и аз когато съм на диета съм доста изнервен, особено в началото докато човек привикне. :wink:
11.09.06
12:40
Много ми е познато!Защо ли? :lol: И аз съм така, обаче засега се контролирам и май не съм била чак такова застрашително явление за околните.Но лошото е, че и брат ми по принцип си е агресивен и става страшничко, но по скоро за мен. :oops: :lol: Обаче мен друго ме притеснява, нещо не ми се яде и зобщо нямам апетит и ям под нормата.Бих казала доста под нормата.Досега един път не съм достигнала позволените ми 1425 Ккал., даже май и 1000 не съм надхвърлила.А от няколко дена съм на 500-600.Обаче не го правя с някаква цел, просто не ми се яде.А най-лошото е, че точно от яйца и риба ми се гади, но това не е от сега ами от 1-2 години.Много лошо, защото това са толкова белтъчини.Помагайте, дайте съвет.Наистина почвам да се плаша. :(
П.П.: Sky, тази агресия можеш да я превърнеш в плюс.Не знам за теб, но аз като съм бясна, хващам гората. :lol: Тичай, прави нещо, което да ти помогне да излееш тази негативна енергия.А ако имаш възможност и да поблъскаш наякъде хващай боксовите и виж как, ще ти мине. :wink:
11.09.06
16:32
Абе то имаше нещо което се вземаше ама не мога да се сетя какво беше.Иначе Lanna яж други неща освен яица и риба:)А иначе да ходя да бягам е добра идея ама нещо не ме влече :?
11.09.06
20:30
ако ще ядеш сладко, по-добре е а е блок4е 4ерен шоколад отколкото вафла
и то сутрин
или веднага след кардио
13.09.06
19:13
От липсата на въглехидрати и аз пощурявам(по-гадното е че се и углупява),но една шоколадова вафла от време на време ми решава проблема.А може да правиш и зареждащи дни...
17.09.06
11:22
Понеже и аз имам дни в които се чувствам зле, а и кръвното ми играе/много ми е ниско на моменти/ и сутрин след овеса или мюслито не ям нищо чак до 13 часа и се чувствам зле.Знам, че не трябва да ям на толкова големи интервали, но пък не ми се яде преди бояд пилешко или пък яйца и такива неща.Мисълта ми е лошо ли е примерно към 11 часа да хапна една ябълка.По принцип всички нива са ми ниски/въглехидрати, мазнини, белтъчини, калории/, нито едно от нивата не достигам за деня а още по-малко пък да надвишавам.Консумирам под необходимия минимум, но и да искам повече не мога, просто голям зор ми е това ядене.Странно, но факт: от както съм на НВД нямам апетит.Малко се поразпилях, така, че ето ги конкретните ми въпроси:
1. Лошо ли е примерно към 11 часа да хапна една ябълка/други плодове през деня нямам намерение да ям/?
2. Лошо ли е ако не си докарвам необходимото количество въглехидрати/тях горе-долу ги докарвам/, мазнини, белтъчини и калории/с последните две съм най-зле/?
Риба хич не мога да понасям, винаги ми се гади след като хапна, а яйчицата-с тях поне се справям.Хапва поне два пъти седмично по две. :roll:
17.09.06
12:13
Всъщност си спрял да взимаш някоя важна съставка е твоето хранене и това стресира организма и поради това си нервен и раздразнителен. Несприраи веднага всичко, може да си похапваш пощи всичко но в малки количества и гледай да ги избягваш в повечето случай. Напиши хранителния ти режим и може да ти помогнем по добре.
17.09.06
12:14
Здравей Lanna,
и аз съм така, от както съм на НВД нямам никакъв апетит. Даже понякога забравям, че трябва да ям. За ябълката мисля, че няма проблем, нали е преди обяд... За калориите е добре, че не си докарваш всичките, ама доколкото знам ако си под 300 - 400 калории от необходимите ти вече не е добре. Знам колко е трудно да ядеш толкова на често, особено ако си и на работа, но май ще трябва да се напънем...
17.09.06
14:27
и аз така нещо много нервен започнах да ставам първия месец и половин бях добре ама сега след този месец и половина взех много да се нервирам нещо което не е обичайно за мен.Това нормално ли е?!
пробвайте с мента 8)
ама не с онуй зеленото питие а с ментов чай и въобще всякакви етерични билки, действат успокояващо :wink:
17.09.06
21:36
владейте се бе хора ... нее толкова сложно ... ти си си определил целта , диетата , знаеш какво жертваш , приемаш това за факт , това е !
Не бъдете п***и в лошия смисъл на думата !
17.09.06
22:21
JiVk0 повярвай ми мога да се владея перфектно но от няколко дни на сам нещо станах доста раздразнителен което е необичайно незнам на какво се дължи това освен от ниския прием на въглехидрати(аматьорско мнение).Пак казвам през този месец и половина откакто съм на НВД не съм имал този проблем!!!