10.09.06
17:31
izvinete za latinicata no pi6a ot zalata interesuva me hubavi li sa smeskata tri v 1 :kreatin,glutamin,taorun
ima malko informacia dali sa hubawa kombinacia i kak sa piyat
Петко К - Има си правила! 2006 година сме и такива оправдания не минават, начин винаги има! Още повече, че форума си има Кредор!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 10:06.
[quote author=“popay12”]izvinete za latinicata no pi6a ot zalata interesuva me hubavi li sa smeskata tri v 1 :kreatin,glutamin,taorun
Ако е за качване на кг не е по-добро от комбинацията: пържоли-риба-пиле :wink:
[quote author=“tpd”][quote author=“popay12”]izvinete za latinicata no pi6a ot zalata interesuva me hubavi li sa smeskata tri v 1 :kreatin,glutamin,taorun
Ако е за качване на кг не е по-добро от комбинацията: пържоли-риба-пиле :wink:mi i az znam 4e ne e po-dobre no ina4e dobra kombinacia li e?
izvinete me za latinicata no vka6ti nyamam net i v zalata nyama na4in da pi6a na kirilica
До колкото знам това е наи добрата комбинация за сила и енергия.... :roll:
11.09.06
13:41
[quote author=“tpd”]Ако е за качване на кг не е по-добро от комбинацията: пържоли-риба-пиле :wink:
А какво ще кажеш за комбинацията пържоли-риба-пиле + креатин-глутамин-таурин? :lol:
Иначе е добра комбинация,даже някои фирми имат такива продукти като ОН например..
11.09.06
14:27
[quote author=“popay12”]izvinete za latinicata no pi6a ot zalata interesuva me hubavi li sa smeskata tri v 1 :kreatin,glutamin,taorun
Незнам вече за кой път го казвам , че т`ва е перфектна комбинация . :P
еся видях в 1 магазин за бг продукт за 20 кинта с анаболен ефект за ММ хубави ли са май маркато започва с С
има и 1 продук на био фаст за 48лв германски продук и е 500г кое е по доброто според вас?
ай де никой ли няма да ми помогне:(
Петко К - не пускай поредни постове и подканяния! Спазвай правилата.
26.09.06
21:39
добра ти е комбинацията, ама имам друг въпрос, случайно да не си на 12 години? :?