05.10.04
20:41
Повод да отворя тази тема е една случка от тези дни. Както съм споменавал и друг път, тренирам рано сутрин и отвреме на време ми се налага да си правя следтренировъчното хранене докато шофирам по пътя към офиса. Та хапвам си значи сладко сандвич в колата, навеждам за 2 секунди поглед да си изкарам втория сандвич и като вдигам очи .... едно почти ново bmw набива яко спирачки пред мен - защо го направи така и не можах да разбера, нямаше никаква видима причина, ма едва успях да спра на 30-40 санта, направо се изправих на спирачките :D .
Та значи за мен спокойно може да се каже, че ходя на фитнес с риск за живота си :D .
Кажете и вие какво жертвате за да се занимавате с любимия спорт. Естествено не става въпрос за пари и време - това е ясно. Разкажете за неудобствата и препядствията, които предолявате, за да продължавате напред...
05.10.04
23:45
Аз лично си йертвам от лияното време много.Примерно вместо да излезна с някое момиче треа тренирам и такива.Тва е мно кофти немам никво свободно време :))
Аз нищо не жертвам ,че ако го приемам като жертва няма да има смисал да го правя . Да жертваш нещо важно каквото и да било за толко егоистична цел е кофти и е неква комплексарщина освен ако не правиш пари от тва , не си вадиш хляба.
по-здрави
06.10.04
14:22
до нашата зала пък се стига по едни не осветени стълби (ако си пешак)
обикновено свършвам тренировка към 20:00 и като ходя пеш на връщане нищо не се вижда по тези стълби, в залата е супер светло и това още повече пречи да гледаш навън в тъмното
еми който е слизъл по тъмно по стълби знае как е 8) :shock: 8)
06.10.04
19:18
Дескрим? :)
06.10.04
20:00
Да дескрим е на доста кофти място там по тези стълби зимата децата със шеини се спускат :o
06.10.04
20:51
не
от провинцията съм
залата е яка, ама са я сложили малко в гората
има и една точно на центъра и ми е на 200 метра
ама нещо не са ми удобни лежанките и си правя разходки от време на време