креатина

03.10.04
20:03

на кой ден след като съм започнал да взимам  креатин е нормално да започне да ми се вдига силата . Вече 6 дни зареждам  и не съм усетил нищо . :cry:  :evil:

03.10.04
20:18

[quote author=“NIkav”]на кой ден след като съм започнал да взимам  креатин е нормално да започне да ми се вдига силата . Вече 6 дни зареждам  и не съм усетил нищо . :cry:  :evil:

Ами зависи по колко приемаш.Колко приемаш сега,каква доза  :?:  :?:

03.10.04
20:58

20 грама на ден (все още зареждам)

03.10.04
21:04

Ами най-вероятно е креатина който използваш да не е качествен. Кажи на коя фирма е! Може и храненто да ти куца (не се храниш добре преди тренировка - нямаш сила), което не ми се вярва  :)
В зареждащият период, при тези дози трябва да го усетиш, особено ако го взимаш за пръв път.

03.10.04
23:07

На American muscle е и за пръв път взимам креатин , пък и смея да кажа че се храня добре осбено от както го взимам  :roll:

04.10.04
18:06

А пиеш ли достатъчно вода ?
Пий ПОНЕ 2 литра на ден МИНИМУМ !!!

04.10.04
23:16

Мисля че  ги минавам 2 литра и все пак какво е значението на водата за силата?

05.10.04
02:52

По принцип за всеки е индивидуално! Аз до десетия ден не го усещам, но след 14-я сам като луд ;П

06.10.04
12:44

Ами не съм ползвал нищо на American Muscle, но би трябвало да е добър. Водата е от значение защото чрез водата се доставят необходимите на клетките вещества. Пий повечко вода, няма да ти навреди - както каза vanisher

Пий ПОНЕ 2 литра на ден МИНИМУМ !!!

По време на тренировка е препоръчително, дори и да не ти се пие (е не се наливай насила), особено ако се потиш повече. Аз пия около 1/2 литър преди и 1/2 след тренировка и около 1л по време на тренировката, зависи колко се потя и колко ми се пие. Между другото ползвам креатин на Ultimate Nutrition и съм доволен  :wink:

SI

06.10.04
14:04

абе orome ще удавиш човека бре
за първи път чувам, че било добре да се пие толкова вода по време на тренировка

06.10.04
15:09

И аз пия по 1.5 по време на тренировка ама сга ги намалих на 400-500мл защото ми става доста тежко и не мога да тренирам като хората.

06.10.04
22:40

Ами по толкова пия и си ми е екстра. Доста ожаднявам докато тренирам, а през лятото пия около 1/2 литър отгоре. През деня ми се събират от 5-6 до 8-9 литра вода. Е лошото е че често ходя до офиса (кенефа де) :D .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1