03.10.04
20:03
на кой ден след като съм започнал да взимам креатин е нормално да започне да ми се вдига силата . Вече 6 дни зареждам и не съм усетил нищо . :cry: :evil:
Ами зависи по колко приемаш.Колко приемаш сега,каква доза :?: :?:
Ами най-вероятно е креатина който използваш да не е качествен. Кажи на коя фирма е! Може и храненто да ти куца (не се храниш добре преди тренировка - нямаш сила), което не ми се вярва :)
В зареждащият период, при тези дози трябва да го усетиш, особено ако го взимаш за пръв път.
На American muscle е и за пръв път взимам креатин , пък и смея да кажа че се храня добре осбено от както го взимам :roll:
По принцип за всеки е индивидуално! Аз до десетия ден не го усещам, но след 14-я сам като луд ;П
Ами не съм ползвал нищо на American Muscle, но би трябвало да е добър. Водата е от значение защото чрез водата се доставят необходимите на клетките вещества. Пий повечко вода, няма да ти навреди - както каза vanisher
Пий ПОНЕ 2 литра на ден МИНИМУМ !!!
По време на тренировка е препоръчително, дори и да не ти се пие (е не се наливай насила), особено ако се потиш повече. Аз пия около 1/2 литър преди и 1/2 след тренировка и около 1л по време на тренировката, зависи колко се потя и колко ми се пие. Между другото ползвам креатин на Ultimate Nutrition и съм доволен :wink:
06.10.04
14:04
абе orome ще удавиш човека бре
за първи път чувам, че било добре да се пие толкова вода по време на тренировка
И аз пия по 1.5 по време на тренировка ама сга ги намалих на 400-500мл защото ми става доста тежко и не мога да тренирам като хората.