06.10.04
16:23
Преди да се захвана с фитнес паднах от 1 лост :)и от тогава при ръзпъването на ръката настрани от тялото и при прибирането и към тялото ми припуква ключицата точно там където се захваща със гръдния кош.Последния път когато правих гърди се пробвах да видя колко макс ще вдигна и почна да ми пука още повече.Ходих до личния да го питам но той каза че е нормално!!!!Имате ли представа дали това е нещо сериозно?Сега съм спрял фитнеса за 1 месец и ше видиме как ше се развият нещата.
[quote author=“RaVeN”]Преди да се захвана с фитнес паднах от 1 лост :)и от тогава при ръзпъването на ръката настрани от тялото и при прибирането и към тялото ми припуква ключицата точно там където се захваща със гръдния кош.Последния път когато правих гърди се пробвах да видя колко макс ще вдигна и почна да ми пука още повече.Ходих до личния да го питам но той каза че е нормално!!!!Имате ли представа дали това е нещо сериозно?Сега съм спрял фитнеса за 1 месец и ше видиме как ше се развият нещата.
Не знам дали проблема ти е наистина сериозен или е нормално, тъй като не съм специалист. Лично аз като започнах да тренирам, също имаше пукания в зоната на ключицата. Например при чукчета с дъмбел ми се получаваше. Също вдигане ръката напред права с дъмбел и наистина е неприятно. Но няколко месеца откакто почнах, вече нямам такива пукания.