11.09.06
15:30
значи днеска си взех Креатин на American Muscle(300гр.35лв.) ,та искам да попитам някой ползвал ли го е и какво е постигнал с него. Другия вапрос ми е като свърша този креатин задалжително трябва пак да пия от него или мога да взема и на друга фирма. мерси предварително
[quote author=“paco_bs”]значи днеска си взех Креатин на American Muscle(300гр.35лв.) ,та искам да попитам някой ползвал ли го е и какво е постигнал с него. Другия вапрос ми е като свърша този креатин задалжително трябва пак да пия от него или мога да взема и на друга фирма. мерси предварително
За Креатина сигурно имам нак-много теми. Поразтърси се малко...
Лично аз не съм го ползвал. Спокойно можеш да си пиеш на която искаш фирма добавки :wink:
11.09.06
17:14
Можеш да ги разнообразяваш да. Няма да има проблеми. Хубаво е да се направи почивка между “циклите” с креатин. Аз пиех 1 месец, почивка 2 седмици някъде и после пак месец. Като преди първия правя зареждане.
11.09.06
17:25
Абсолютно нищо не пречи да си сменяш фирмите.Това че някой е постигнал нещо с даден продукт ,не означава че и ти ще постигнеш същото. Висичко е индивидуално. :D
Пий си го и ще видиш дали ти действа и ако ти хареса може да си вземеш от същия или да смениш фирмата. :wink: