Nutrim vs Universal

22.02.04
16:13

kato 4eta va6ite mneniq ima mnogo ot mom4etat koito xvalqt nutrim a i cenite sa im dosta po ponosimi !!! dali universal sa po dobri ili e prosto ime a ne ka4estvo????

LU

22.02.04
18:16

Хехе няма почва за сравнение Universal са определено по-добри но и по-скъпи.Иначе от опит ти казвам,че са по-добри.Ако нямаш много пари си вземи Нутрим,те са най-добри в съотношение цена/качество

Успех

22.02.04
19:07

lubo parite mai sa mi osnovniq problem :) naistina . ama pone az nqma kak ne 4e ne iskam da otdelqm po 300 lv mese4no - to kato se pogledne realno na mesec trqbva protein -50 - 80 lv , kreatin - 20- 30 lv glutamin-30-40 lv vitamini - 10-20 lv za zalata - 20-30 lv :) to stava edin malak ko6mar !!!!

LU

23.02.04
23:18

Така си е :(  :(  :cry:
Само забрави и разходите за диетата :!:

24.02.04
00:32

a bre znachi ako parite sa ti problem nai dobre pii JK i Nutrim i gi reduvai lili pravi kombinacii…da vidish koe nai dobre ti deistva inache az ot universal ne sym mnogo dovolen….za men musashi nai dobre deistva ama edvam se izdyrjam steia razhodi :)

25.02.04
11:29

Universal sa im super produktite i za mene te sa lider na pazara za suplementi i sa nai dobrite ot predlaganite v bg a cenata im obache ne e za nashia pazar .
po-zdravi

DO

03.03.04
19:11

awe q kajete sq na universal ima li KREATIN FOSFAT ili samo monohydrate!!!
i kolko gore-dolu struva kreatina na universal
na men sa mi kazvali 160grama-30lv

06.03.04
09:47

Scitec nutrition sa nai dobri , koi kfot iska da govori , ama ot Scitec nutrition Myomax Gain i MEAL kat si zema ot 1 doza gain i 2 gozi meal tfa na den staash bezsmurten v zalata i oseshtash kak ti se diga i tonus kak muskolite ti pochvat se pulnqt kak venite ti izpukvat kak stavash edin takuf rumen s cvqt na liceto a ne nekaf bled :) Inache i universal sa qki no gainerite im ne me kefqt pulen bokluk fushkani sa s zahar…... ako ste chovek koito ne kachva na maznini lesno….. moe i da sa dobre ama za men…... scitec nutrition mi idvat super poneje nqmat i 1 g zahar !!!! Samo bavni i gotini vaglehidrati koito lesno se usvoqvat ..... da ne govorim che ima taurin , creatin , bbca , aminogen , vition , glutamin , arginin :) Inache v sf sa im zle cenite vnositelq e burgaski :) Cenata na 1.6 kg Gainer koito ima 12 dozi , sqka doza ima 52 g protein , 60 g carb , 4 g sugars , 5 g maznini , 4 g creatin , 800 mg taurin , 760 mg vition ( tfa zink i t.n za vastanovqvane qko e ) i 150 mg aminogen koeto e za usvoqvane na proteina ... samo da kaja v edna doza na optimum nutrition ima mizerni 10 mg aminogen , pravete si izvodite….  i cenata za 1600 g ++ ( 12 dozi ) e samo 65 lv ..... ppiinesh li go kam 10:30 sutrinta prosto v zalata si bog…... sushto i rpedi zala 1 chas daa mnogo sila i posle ne si izmoren nekaf takuf ... za sajelenie v sf struva 80 lv :(  meal to v burgas e 75. a v sf e 90-92 basi i mizeriqta :( Ako imate pari i iskate kachvate zemete si gain , meala sushto e qk predi zala , i sled vecherq :) no silata idva ot GAIN :)
Inache na nutrim Pro 90 mlechen e qk az lqtoto s nego jitkah shtot ne sa zanimaah seriozno , relefih s nego , burzo se usvoqva , samo ne zimaite poveche ot 50 g navednaj za 2 chasa chi shi serete :)

06.03.04
17:47

awe Cruise ti reklamno lice na scitek li si we ??? moga da vi kaza che ot tehnite neshta ima nevubrazimi bokluci i tochno geinerite sa im nai golemia bokluk i creatina im ne mi haresva
po-zdravi

06.03.04
17:56

bah to men trea blizo 1000$ da mi dadat za takava reklama

LEKO shte raztegnesh….dosega ne biah chuval takiva dumi za niakakyv produkt..dori teia v musashi ne praviat takava reklama

07.03.04
12:45

az pari ne zimam to reklama na scitec :) Inache moe se kaje che sam reklamno lice na musashi ili pone uj shi sam , tui chi musashi mn gi ovajaval , probval sam gi ne sa loshi no za parite koito iskat ne si struva . Scitec tochno Myomax seriqta im e unikalna i MEAL i GAIN , mene mi deistva bezumno qko tfa neshto i vednaga sa poduvam kat gi pochna sq sam sprql sqkvi vaglehidrati karam samo na proteini i na gain na scitec nutrition gotinoto e che nema zahari i ne diga insulina .... az sam strogo protiv zaharite .... ne znam no men mi deistvat super , i mnogo hora sa gi probvali i im sa kefqt , da ne govorim che ne sam vidql procut koito dozata da ima 4-5 g creatin bbca , glutamin , tition , taurin , arginin , aminogen i da e na takava cena . Scitec imat golqm problem s reklamata poneje sa burgazlii vnositelite , poznavam gi mnoo pekani hora i za razlika ot drugite vnositeli im puka dali im haresvat produktite horata i koe kak deistva . Razchitat sami produktite se reklamirat a ne da slagat nadpisi ” NIE SME THE BEST ” . Az dadoh lichno mnenie , moe da opitate gaina dava golqma sila….... lichno na men ko ne sam go zimal primerno to az govorq za mn otdavna i praq s 80 serii s po 6 , lejanka i sa morq na 3 tata seriq
kat go zema oshte sushtiq den i ida praq gurdi
imam sila da praq s 85 kg min s sushtite povtoreniq i sam po malko izmoren a za 2 sedmici kachvam do 95 kg ..... ot scitec kachih ot muki serii s 80 kg x 6 , na 100 kg x 6 bez problemi i bez muki ..... da ne govorim che sled zala e nemalo takova chuvstvo kato umora ..... hodil sam po kafeta kade li ne jeni sam ebal ludnica ..... ne te svurta na edno mqsto i gledash dori i da tichash i praish cardio za 2-3 sedmici si kachil 3-4 kg .... nai koftito e che kat go spresh obache neshtata pak se normalizirat….. gore dolu kg mite padat :( no sa ti po leki ot predi :)
Aide nema komentiram poveche :)
Ama kfo da kaja kuf e smisala da dam 40 lv za kilo protein na universal v koito ot 220 g doza , 80 g sa zahari 100 vaglehidrati i proteina e 35 g ,  ili da dam 65 lv za gainer 1.6 kg koito v 135 g doza ima 52 g protein i 60 g vaglehidrati i 4 g zahar samo ? trq sam mega tup kibik si dam parite za glukoza ..... s nadpis universal ima q 75 g za 30 stinki v aptekite

08.03.04
13:17

Ми кво да ти кажа , май тези от Scitec слагат и дуги “преперати” освен описаните на опаковката ...
един гейнер изобщо не би трябвало да има описаните от теб ефекти

ne te svurta na edno mqsto i gledash dori i da tichash i praish cardio za 2-3 sedmici si kachil 3-4 kg .... nai koftito e che kat go spresh obache neshtata pak se normalizirat….. gore dolu kg mite padat

и като съдя по написаното май слагат някви евтини стероди , затова ти пада силата и килограмите като ги спреш .Който е взимал анаболи ще ти обясни за кво става въпрос. Аз не бих пробвал такива боклуци и честно казано ако ше зимам зоб ще гледам да е качествн и сичко да е под контрол 8)

10.03.04
22:36

hahahahaa hahahah abe ima creatin i taurin prosto , pil li si red bul v nachaloto na trenirovka ili primerno polovinata red bul 5 min predi da ppochnesh trenirovkata
i drugoto po vreme na trenirovkata da skiash taurina ko prai s teb be :P
nishto ne dobavqt tfa sa scitec nutrition :)  dobavqli anaboli tfa da ne sa ti universal s prohormonite i s efidrinite :P

06.10.04
23:46

според мен мусаши са абпсолютни боклуци пробвал сам няколко техни продукта и освен газове разтройство /от протеина / друга фаида нема .а и като отвориш www.bodybuilding.com и видиш 4е след световните лидери мусаши ги няма кво да говорим повече. в някои от гейнарите има трионабол/ дава се за възтановяване на диализно болни/

07.10.04
12:57

Абе малко поизлязохме ОФФ-Топик
По темата: Определено UNIVERSAL. То е все едно да сравняваш Москвич с BMW например 8)

07.10.04
22:18

Да и аз сам категорично за Universal , 4е каквото и да сравняваш с балгарското производство си е кат за москвич!
Аве Cruise, ти да не си ги изследвал тия та да знаеш че не слагат някви евтини стероиди??Ще ме извиняваш ма тая фирма я  изкара ебаси нещото!Маани другото ми си и трагнал да ми я сравняваш с
Optimum, i Universal!-тва мое да го разправяш на бабаси но не и на хора-патили и препатили!А и между др. за всеки човек е индивидуално! :D :D :D

MA

29.10.04
22:06

Взех си един протеин на нутрим PRO WHEY 85%.Суроватъчен,пия го след тренировка и преди лягане.Много сам доволен,за един месец качих 2 санта и нагоре на раце.Не сам взимал на UNIVERSAL но препоръчвам на всеки да пробва нутрим.Добри са. :wink:

02.11.04
10:47

е оки!И аз сега сам на нутрим Про голд 90%!и има ефект!
А този твоя да не е с онази афстрииската фирма?кви пари кол.??

MA

02.11.04
11:58

Едно кило е 30 кинта.Толкова сам доволен човече че сега си почъчах от сайта им 3 кила-78лева.

02.11.04
21:49

Я кайи по колко пиеш с какво и кога? :wink:

MA

03.11.04
00:14

След тренировка  30 грама.Разтварям го с вода така има по барза усвояемост отколото с други работи.Вечер пия още 30 преди лягане.Обаче ако си го взимаш не вярвай на лажицата ватре.Мери грешно.

03.11.04
11:55

Ае пичове напревете си нова тема недеите да флодвата старата ,че е ужас вече приключила тема на ново да я почвате и да сменяте темата по която се говори !
по-здрави

09.11.04
12:55

хахах разбира се че universal как може да има въобще две мнения по тоя въпрос  :lol:

10.11.04
13:02

То все едно да сравняваш BMW И LADA

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1