30.08.06
13:07
От днес почвам тия трите неща от заглавието... темата я правя за да предавам впечатленията си от Stack-а, а не за да искам мнения :) Така че неща от рода “за кво ти е тоя Нитрикс, само си си дал парите и т.н.” не са желателни и ще помоля модераторите да ги махат... смятам, че ще е интересно за хората да разберат как тия трите продукта действат на следното говедо:
26г, 190см висок, 116кг., подкожни мазнини - нямам идея, ама са може би ~20%... знам ли... ръце - бицепс около 49см/предмишница - около 39см , гръдна - около 140см.... лег ~ 120кг. 8-10 повторения, макс около 145кг.. сгъване за бицепс ~ 2x20 дъмбели за 12 повторения... гръб - тренирам средно с между 75-120кг...
Това е... от днес ги почвам тия неща и следващият месец през няколко дни ще споделям какво усещам (или не) :)
To има сми само ръцете да си снимам, че там ми се виждат вените... по другите части на тялото ще е безсмислено :D :D :D (все още)....
След около час ще гаврътна 2 дози No-Explode и запрашвам към залата... тъкмо 40-50мин след това ще пристигна..... да видим днес колко лоста ще мога да огъна :D 8)
Първи впечатления след 2 дози No-Explode преди тренировката - ами не усещам чак такава “тежест” и умора в мускула както преди... принципно след като правя гръб съм като смазан, а сега дори направих още едно упражнение...
Но като гледам BSN са наслагали Creatine EEM и в трите продукта, та бая ще погълна от него :D
31.08.06
01:34
Honzik дано останеШ доволен от масс стака на БСН и дано да има някъкъв ефект, заШтото с тия пари могат да се вземат доста неЩица, с твоя опит поне Ще разберем дали си заслужават парите,успех и дано останеШ доволен :wink:
Знам, че доста протеин може да се купи с тия пари.... но и ако работят, протеина няма да може да направи това, което тия три неща правят... но да видим... винаги ми е било любопитно и сега дойде моя ред да проверя действието им :)
Иначе снощи, като глътнах 4 парчета Nitrix след тренировката и направо 1 час егати психо-атаката имах в главата.... а и в момента мускулите ми са на камък....
Малък ъпдейт ;)
Значи Stack-а е както следва:
Nitrix - сутрин, по обяд и вечер по 4 хапа на гладно.
No-Explode - 2 дози преди тренировка или 1 по някое време през деня (когато не тренирам)
CellMass - 1 доза 6 часа преди тренировка + 1 доза веднага след тренировка или 1 доза сутрин на гладно и една 8 часа след това (когато не тренирам)
Преди малко се връщам от залата и мога само да кажа, че такова ЗВЕРСКО напомпване в ръцете не съм имал никога.... ама никога... направих страшна тренировка (суперсерии бицепс-трицепс) и ръцете все едно не са мои.... чуствам ги като чужди направо.... на камък.... и големи..... ае много съм доволен... и това след 3 дни употреба..... до 40-тия ден има време :D
Скоро пак ще ъпдейтна :)
Аз сега приключих една опаковка Nitrix и определено е най-ефективният суплемент, който съм използвал.
Не мога да кажа, че получавам нечовешки напомпвания в залата, а и вените са си ми както преди.
За мен ефекта е във възстановяването. Имам чуството, че се съкрати на половина, а също така и интензитета на тренировките ми се повиши доста.
Предполагам, че за сила и напомпване си трябват другите два продукта от стака, който определено ще пробвам и аз.
В тази връзка - браво за темата. За мен поне е от голям интерес.
Сега почвам вторият Nitrix, който ми е под ръка и като го свърша ще споделя как се чуствам... :wink:
И възстановяването е налице, така е... аз принципно тренирам ръце на суперсерии и снощи направих скот и изхвърляне на дъмбел зад врат без почивка.... 8 серии без да спирам.... такова чудо не съм успявал да навържа до сега с максимални килограми.... много съм доволен :)
А и сега се усещам, че имам само леко напрежение в мускула, дори нямам треска... :)
Отново малък ъпдейт:
Днес правих гърди и рамо.... отново много яко напомпване.... рамената ми изкочиха направо зверски..... и сила имаше, и интензивност поддържах.... че и с големи килограми.... подобно нещо ми се случваше много рядко (без напомпването), само когато съм много отпочинал...
Имам си една вена на предмишницата на лявата ръка, дето леко се виждаше..... поизпъкнала е....
Верно бе, къде се изгуби? Да не прекали с някоя доза, взехме да се притесняваме :wink: А аз исках да те питам кръвното мериш ли си ?!?
Вдига ли кръвното ?
Аз пък искам да попитам кви пари излиза тоя мас стак ако не е тайна.
Тука съм, споко ;) Просто исках да минат още няколко дни, че да има кво да напиша....
Кръвното не си го меря, но го усещам... т.е. ако скочи над 140 горна започвам да го усещам, че се е дигнало... само веднъж се случи, но не знам дали е било от химията, щото от тогава не съм имал ядове...
Дозите не ги пипам за момента, въпреки че днес за ръчичките съм си приготвил 3 (вместо 2) лъжици nxplode :D :D :D
Иначе тоя стак ми излезна някъде -ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ.... цените в netrition + около 25$ доставка общо.... нещо такова :)
[quote author=“Honzik”]Кръвното не си го меря, но го усещам... т.е. ако скочи над 140 горна започвам да го усещам, че се е дигнало... само веднъж се случи, но не знам дали е било от химията, щото от тогава не съм имал ядове...
Аз пък се притеснявах от понижаване на кръвното, все пак като се разшири диаметъра на кръвоносните съдове, логично е кръвното да пада...
Да, но е и логично да се повишава, щото повече кръв нахлува в мускула, а това няма как да стане ако е ниско налягането ;) ;)
Гледам си кръвното много сериозно, щото не е майтап работа... и за момента нямам кой знае какви проблеми.... ако нещо се появи ще кажа със сигурност, но се надявам да издържа до края.... т.е. мисля да откарам поне 8 седмици :)
Ъпдейтче :)
Пробвах с три лъжици nxplode, не усетих някаква разлика спрямо 2 и затова си оставам на 2…. не усещам някви огромни вълни от енергия да ме заливат, но определено тренировките ми вървят по-добре, а начина ми на живот не се е променил... т.е. ефекта от химията е налице.... мускулни трески вече нямам... “тежест” в мускула много рядко и за много малко, а преди можеше да усещам напрежение в гърба по 3-4 дни...
Силата ми се дигна също, особено в ръцете и гърдите... все още проблеми с кръвното нямам, бъбреци - също...
12.09.06
10:33
А като не си взел химия имаш ли промяна в размера. Т.е. качваш ли маса или просто си се помпаш като го вземеш и после пак спадаш?
Ае поради почти постоянния приток на NO почти никога не съм напълно отпуснат т.е. седя си полунапомпан... и съм 2 кила по-тежък, НО не мога да кажа, че са чист мускул (не съм сигурен)...
Но по рамена и ръцете забелязвам минимални разлики към по-добро :)
След като нямаш мускулни трески и възстановяването е много по-добро,защо не пробваш да тренираш една и съща мускулна група 2 пъти седмично? :roll:
Хммммм, добър въпрос..... ше взема да пробвам, въпреки че пон.-сря.-пет.-нед. ще ми е малко трудно, но предполагам ако успея да наглася упражненията може и да се получи :)
Мерси за идеята ;)
Понеже няколко човека ме питаха колко ми излезна Stack-а - 1 кофа NOE + 1 кофа CellMass + 1 шише Nitrix 360! таблетки - около 230лв :)
как вървят нещата... :roll:
още ли го има същото помпене каквото и в началото или ?
Мерил ли си дали си качил килограми и т.н. ? :roll:
Ами силата си седи, възстановяването също.... но има разни интересни моменти.... като например това, че докато тренирам не усещам вече толкова силно напомпване, но само да направя една поза “заден двоен бицепс” и да задържа така за 5-6сек и ръцете ми стават на камък.... кожата се опъва и се наливат яко с кръв.... ебаси номера...
Иначе намалих Nitrix-а по 9 на ден, разлика почти не усещам.... т.е. действието е същото.. но вените ми все повече излизат....
P.S. Килограмите са +3…. не ми прави впечатление да съм омазнил...
Нямам времева възможност за подобно нещо... но зимата със сигурност ще пробвам.... тогава и няма да ми е толкова натоварено.... :roll:
Ае последно време почти не ям.... не ми остава време, ама гледам да се зареждам с по нещо, че тия моите килограми искат да ги храниш :D
Иначе силата ми седи... тая комбинация явно ми поддържа силата, ама скоро го свършвам и да видим разликата :)
Като цяло съм доволен... цял месец бях на 6 що се отнася до възстановяване и тренировката... може би 1-2 пъти усетих леко повишаване на кръвното, но за много кратък период от време, нищо сериозно... а съм предразположен към качване на кръвното.... така че мисля, че продуктите са добри.... скъпа работа са си, спор няма... но съм доволен от резултатите и не съжалявам хич, че съм дал парите :)
:) Аз го приключих преди повече от месец цикъла, но....
1. Вените по ръцете ми седят... не знам дали щото просто съм позачистил ръцете или нещо друго, но...
2. Загубил съм леко сила, но е повече от преди да почна BSN-а...
3. Останаха ми около 20 хапа Nitrix и много малко CellMass… пия 3х1 хапа Nitrix и го усещам.... странно защо, при положение, че преди пиех по 3х4…
Общо взето не мога да ти кажа нещата в някакви точни стойности... теглото ми е същото, качил съм 1-2 кила... размери на ръце и т.н. мисля са ми се запазили... горе-доле... :)
26.11.06
11:52
Това вече почва да ме притеснява, защото не го чувам за първи път ... Казаха ми, че азотните ускорители “разваляли” вените и т.н. все в тоя смиъл :roll:
Това вече почва да ме притеснява, защото не го чувам за първи път ... Казаха ми, че азотните ускорители “разваляли” вените и т.н. все в тоя смиъл :roll:
Т’ва пък къде си го чул(чел) ?
26.11.06
15:10
Т’ва пък къде си го чул(чел) ?
Не твърдя, че вярвам, просто го отбелязам. Ще ти кажа по ICQ от кого :)
Е кажи на всички ни де,вярвам,че на всички ще им е итнересно :wink:
А по темата толкова пари и само 1-2 кила ка4ени нещо няма много смисъл май :roll:
Аз Nitrixa една седмица след като го спрях бях забравил, че съм го пил - няма вени, няма нищо.
А това с развалянето е пълен абсурд според мен...
26.11.06
17:46
Според научните изледвания тези добавки имат повече психологичен ефект. Чувстваш се напомпан и т.н., но промяната в теглото е близка до нулата. Тези суплементи просто те карат да вдигаш по-тежко и по-усърдно. (това според bb.com форумци) :)
[quote author=“SpUd3r”]
А по темата толкова пари и само 1-2 кила ка4ени нещо няма много смисъл май :roll:
Виж сега... 1-2 кила качени... ама не е ясно дали си свалил мазно и не си качил мръвка примерно.... при мен мисля, че го има този ефект...
Ае психологичен ефект, ама.... това напомпване мое да помага и за повече сила в мускула... щото определено имах повече сила...