кога да си пия протеините

05.09.06
14:34

на 14 години съм и по4ти от месец тренирам вевче почвам да пия протеини искам да попитам кога да ги пия преди и след тренирожка или преди или след ядене  :?:

Нито стаж имаш, нито знания. Тренирай още 3 години и тогава мисли за протеини.

05.09.06
16:10

manson, щом пича мисли че е готов за добавки нека ги пие, се пак той отговаря за себе си.
Сутрин, преди и след трен и преди лягане го пия аз.

05.09.06
16:29

@Everything - ти понеже имаш много опит и реши акъл да даваш :evil:

Малък си още за протеини, най-малкото както каза manson нямаш знания , само ще си пръснеш парите на вятъра.

05.09.06
16:41

емзо - ти пък като си много умен реши да коментираш мнението ми.
Аз също сам започнал като него и то с протеини и бих казал, че ” НЕСАМ СИ ПРЪСНАЛ ПАРИТЕ НА ВЯТЪРА” както каза ти.
Момчето попита кога да ги пие , а не дали е ГОЛЯМ И УМЕН ЗА ДОБАВКИ.
Просто му отговори без други коментари пфффф

п.п. емзо, неразбирам за кво постояно се заяждаш? просто изкажи твоето мнение и тва е  :!:

FZ

05.09.06
17:37

[quote author=“Olympia”]на 14 години съм и по4ти от месец тренирам вевче почвам да пия протеини искам да попитам кога да ги пия преди и след тренирожка или преди или след ядене  :?:

Малък си за добавки  .  :P Засега хапвай здраво и тренирай правилно.  :wink:

NI

05.09.06
22:30

Стига с тва малък си за добавки,кво ви става,тва да не е отрова,бионабол можеше да се дава на деца примерно щото попринцип беше лекарство за възстановяване,а за едни протеини тука го изкарахте по лошо от стероиди,нали това са хранителни добавки,никой не е умрял от тях :roll:

SP

05.09.06
23:58

[quote author=“Nikito1”]Стига с тва малък си за добавки,кво ви става,тва да не е отрова,бионабол можеше да се дава на деца примерно щото попринцип беше лекарство за възстановяване,а за едни протеини тука го изкарахте по лошо от стероиди,нали това са хранителни добавки,никой не е умрял от тях :roll:

На доста от протеините пише да се ползват след 15г възраст или по препоръка на диетолог. Има явно защо.

06.09.06
00:12

по хубаво да си пръска парите за протеини и добавки отколкото да хване кривият път, ниЩо 4е е малък.Протеина го вземаи преди и след тренировка но за да имаШ резултати трябва да имаШ хранителен режим задължително просто без храна не става и питаи за други работи нали за това е този форум  :wink:

06.09.06
02:31

Но тук нестава вапрос дали е малак или голям!
Тук момчето попита КОГА ДА ГО ПИЕ!
А не да му казвате дали е голям или малак .. писник!

NI

06.09.06
10:59

Ами да каже какви протеини смята да взима,те различните видове се пият по различно време :roll:

06.09.06
14:44

ми приятели те ми пият мас гаин незнам как се пи6е на англииски и аз смятам и аз такива да пия вие какви ми препоръ4вате

FZ

06.09.06
15:49

[quote author=“Olympia”]ми приятели те ми пият мас гаин незнам как се пи6е на англииски и аз смятам и аз такива да пия вие какви ми препоръ4вате

Ние ти препоръчваме яко хапване и да се научиш да изпълняваш правилно упражненията , да потренираш 2-3 г. без добавки и др. работи и тогава ще ти препоръчаме най-доброто за теб./ МЪНИК /  :wink:

06.09.06
22:22

Брат ми е на 14 и четири месеца,тренира от 3 години,от 5 месеца и половина приема протеин...
Не виждам къде е проблема... :roll:

06.09.06
22:25

Ем точно де.. няма никав проблем.

Не виждам смисъл от сега да пиеш протеин. Тялото ти се развива много бързо в момента. Изчакай 2 години с тия добавки.

06.09.06
23:09

ахамз океи благодаря за саветите

12.09.06
08:48

Еми братле не че нещо ма прави са хората раничко  е още потренирай годинка две още и тогава мисли за протеини и такива неща. Знам че с тях ти се струва много лесно сичко ама ще видиш че ефекта няма да е такъв къвто очакваш. Ти за сега яж почивай и тренирай пък като чукен 16 17 тогава помисли за добавки  :wink:

12.09.06
15:56

[quote author=“djpetko”]Брат ми е на 14 и четири месеца,тренира от 3 години,от 5 месеца и половина приема протеин...

я направи една снимка на брат си тва определено трябва да се види . на 11 години е почнал да тренира така ли е или аз грешно съм разбрал :)
ако нямаш негова снимка ако може да ни кажеш размерите и силовите постижения.ТВА Е ЯКО на 11 години .....:)

12.09.06
20:28

[quote author=“bobisz”][quote author=“djpetko”]Брат ми е на 14 и четири месеца,тренира от 3 години,от 5 месеца и половина приема протеин...

я направи една снимка на брат си тва определено трябва да се види . на 11 години е почнал да тренира така ли е или аз грешно съм разбрал :)
ако нямаш негова снимка ако може да ни кажеш размерите и силовите постижения.ТВА Е ЯКО на 11 години .....:)

Ами трябва да намеря някоя негова,но май ще е с дрехи...
иначе той си е пълничък леко де  :D
ръст - 174-175 см
килограми-73
ръце дясна 38 лява 36(леко мазни)
гръдна 103 см...
права лежанка 50 килограма 7 пъти
бицепс-25 кг 10 пъти (май  :? )
клек и тяга не прави...какво друго те интересува от постиженията ?

12.09.06
21:51

браво ;) явно ти си му стимул-а ;)
каде ходите да вдигате ?

12.09.06
23:17

[quote author=“bobisz”]браво ;) явно ти си му стимул-а ;)
каде ходите да вдигате ?

Различно...той ходи в Универсала,аз различно...
В Resist,Универсалния и чат пат в  фитнеса на един мой приятел...

13.09.06
17:25

оки ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1