01.02.04
09:26
прочетох че когато се специализира дадена група(например гърди) то тя се тренира два пъти седмично(например) със специална програма но как се тренира през останалите дни за тренировка?
дам има много методи но зависи, щом ще правиш една мускулна група 2 пъти седмично ас ще ти препоръчам да направиш един изпитан от мене метод а тое е “пореден ден” този метод се прави като направиш една и съща тренировка 2 дни подред може и да не са идентични тренировки но да са за една и съща мускулна група правилата при тази методика са да не стигаш до отказ да имаш само механична хипертрофия и да не продължава повече от 30-40 минути тренировката
по-здрави
02.02.04
02:08
Моето мнение е, че при изолирането на определена мускулна група, трябва да насочиш цялата си тренировка към нея, като направиш една тренировъчна програма за 6-8 седмици. Дадената група се тренира два пъти седмично с нужното време за възстановяване между сериите.
Друг е въпросът и за храненето. Добре е да има високобелтъчни хранения след дадената тренировка, за да може така белтъчините да се усвояват от организма и да се възстанови тренирания мускул.
В момента тренирам така гърдите и съм доволен от метода.
И ас съм тренирал по този метод Мите нямах сила и тва беше единственото което постигнах така просто се скапваш и претренираш ти неможе да въстановяваш с чесове ебаси ,а и ако изоставиш други мускулни групи само ще загубиш от това.
По-здрави
05.02.04
00:26
Да, разбира се, строго индивидуално е. Аз за около една нощ се възстановявам за нова тренировка и този метод работи добре при мен.