Заспалите мускули

07.10.04
17:04

Всеки има по-някоя мускулна група ,която трудно се подава на разстеж и изобщо на трениране.Нека всеки да си каже коя е тя и как я тренира .При мене това е бицепса.Какво ли не сьм правил за него,и тренировка по2пьтив седмица с суперсерии,с повече серии ,трисети и.т.н.В момента пробвам да го тренирам по-рядко на 7-8 дни и като че ли има някакьв ефект.Сигурно всички имате такива трудности с някоя мускулна група,така че ..давайте :oops:

07.10.04
17:20

При мен заспалата група е предмишницата просто от лакета надолу раката ми стои смешна , а парадоксалното е че имам много силен хват . Никога не използвам фитили независмо какво упражнение изпалнявам . И накрая представете си з каккъв дисбаланс имат рацете ми  -ръка 45,5см
            - предмишница 38 :oops:  :oops:

07.10.04
17:29

[quote author=“Bosalini”]При мен заспалата група е предмишницата просто от лакета надолу раката ми стои смешна , а парадоксалното е че имам много силен хват . Никога не използвам фитили независмо какво упражнение изпалнявам . И накрая представете си з каккъв дисбаланс имат рацете ми  -ръка 45,5см
            - предмишница 38 :oops:  :oops:

Еми сигорно я претренираш щом неползваш фитили. Иначе са ще ви кажа некои техники :
1два поредни дни -два дни да повториме една и съща тренировка за изоставащата група
2трениране само на изоставащата мускулна група като другите се оставят на заден план за да можем по-бързо да възтанови организма
3частични повториения
4супер и гигантски сери
5смяна на типовете тренировки 1ният за саркоплазмена а другият за миофибриларна хипертрофия

07.10.04
18:59

Прасец и рамо.
Не искам предложения  :lol:

07.10.04
21:30

Всички. :wink: Нямам изоставащи групи, но пък всички са зле.  :roll:  :lol:

07.10.04
21:47

При мен май най-вече рамото. mile, това което си решил да правиш ми се струва удачно, пробвай дори да тренираш бицепса веднъж на 10 дена, може да има някакъв ефект :D . Защо не пробваш също да намалиш упражненията, сериите и повторенията и да ги правиш с големи тежести? Чийтинг сигурно си правил, форсирани също? :D

08.10.04
01:10

Е аз с трапеца съм най-зле. Гърбът ми върви стрешно, а трапеца се е дно ми потъва. Пробвах какви ли не управжения, но той просто едва едва се появява. Нямам обяснение

DO

08.10.04
04:31

Ха . сега вече видях къде е кредора , толкова съм завеян  :lol: . И така по темата : според мен това което казвате е вярно , но има и нещо , което не бива да пренебрегваме , понякога си внушаваме или преувеличаваме в това че някоя мускулна група не ни върви и в стремежа си да я наваксаме , често я претренирваме , което вместо да води до желания ефект - ни обезкуражава още повече . Аз лично съм допускал друга грешка - имах си нещо като любими упражнения - тоест лежанката и разтварянето с дъмбели и някак си между другото правих упражненията си за гръб и рамо в останалите дни за трениране . В резултат на това имах само едни добре развити гърди и нищо повече . Точно когато си мислех че не ми вървят гърба и рамото си дадох сметка , че трябва да променя отношението си и започнах да тренирам сериозно за тях , с необходимото внимание и за кратко време корегирах това , за което преди мислих че просто не ми върви.  Друга допускана грешка е , че в желанието да товарим с тежко желаната мускулна група , не правим чисти упражнения с необходимата амплитуда , което ги прави недостатъчно ефективни . Все пак трябва да призная , че понякога някоя мускулна група просто не ни е силна генетично , но все пак по-добре опитаите да смените начина си на трениране преди да си правим грешни изводи .

Ами при мене са гърдите.... получава се нещо от рода на - застой, застой, застой (сменям тренировката, дните, храненето - ама ефект -никакъв) и просто изведнъж без да права нищто дръпвам за месец да кажеме и после пак - застой, застиой, застой.... Кофтито е че обикновенно са 6 месеца застой и 1 месец дърпане ;)

28.10.04
22:14

Бицепс... Направо не знам какво да правя... Мисля да го тренирам във всяка тренировка с едно упражнение в 2-3 серии...

28.10.04
23:00

В моя случай прасците са доста “заспали” кво ли не ги праих как ли не ги тренирах ама при тях прогреса е наи бавен особено от вътрешната страна където са наи-слаби.  :(

29.10.04
13:00

На мене лично много ми изостават рамената каквото и да правя както и да ги тренирам неискат да растът  :wink:

29.10.04
22:02

На мене ми изостава трицепса да го еба :evil: наблягам на базовите упражнения ама не ще :(  даже като се изпомпи след тренировка и ептен се обезформя :evil:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1