Страдане от ребрена невралгия

08.08.06
00:02

Страдам от тва, по точно явно съм почти постоянно настинал през годината и когато отида на фитнес (почти всеки ден) и започна да тренирам се получава точно тогава и напрао не мога да дишам пускам щангата и се чува огромен трясък и всички се обръщат към мен а тва ми е доста неприятно. Как мога да се излекувам от нея  :roll:

08.08.06
23:26

[quote author=“northshore`”]Страдам от тва, по точно явно съм почти постоянно настинал през годината и когато отида на фитнес (почти всеки ден) и започна да тренирам се получава точно тогава и напрао не мога да дишам пускам щангата и се чува огромен трясък и всички се обръщат към мен а тва ми е доста неприятно. Как мога да се излекувам от нея  :roll:

Има ли конкретен повод да настиваш или имунната ти система е слаба?  И в двата варианта сам си си господаря, намери решение  :wink:

Ходенето на фитнес в такова състояние е безсмислено.

13.09.06
19:25

аз съм имал подобни проблеми, това се получава при прищипване на мускулите между ребрата, нали, боли ужасно. Ще ти препоръчам да пиеш витамини Б обаче от кои номер не мога да ти кажа, абе пий комплекс, също има и други хапчета за това.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1