za silata

Темата е заключена.
ММ

06.10.04
04:55

dosta polezen sait po temata e

http://powerlifting.hit.bg

SI

06.10.04
09:53

май те мързи да качваш нови неща
а незнам кой изпълнява клякането
ама като го видях и изтрих всички филмчета дето свалих от сайта ти
ужасно е
нека да сложи 100 кг и да кляка така
ще го събира бригата на сейко

ММ

07.10.04
17:19

naprotiv
to4no taka trqbva da se klqka!!!
kolenana ne trqbva da otivat napred, taka se polu4avat nai malko kontuzii i ako imash qk kryst moje da vdigash mn kg. Zabeleji 4e vsi4ki dobri silovi tribojci klqkat po tozi na4in . Neznam da li si bil na republikanskoto po powerlifting v zala hr. Botev , no tam mi napravi vpe4etlenie 4e samo nai dobrite klqkaha pravilno. Bah4evanov naprimer imashe perfektna tehnika na klek, kolqnoto mu ne mrydna i 1sm napred. Trygvaneto na kolqno napred predrazpolaga kam mn kontuzii - na glezenite , na kolenata. Ako ne mojesh da klqkash taka op dobre po4ni malko streching. No ne klqkai po greshniq na4in po koito klqkat bbilderite v zalata!!!

SI

07.10.04
17:38

не съм бил на републиканското
но според теб мистър олимпия и сигурно 99% от професионалните билдери клякат неправилно
може и да ти повярвам
АМА НЕ СЪМ ПЪРВИ КЛАС :twisted:

sinner, като не искаш да клякаш така какво правиш в тази тема?
Пауър лифтинга не е културизъм. Повечето от добрите лифтъри не стават за културисти.
Те не се стараят да се концентрират в мускула. Стараят се да се концентрират в тежестта.
Според мен не правиш разлика между лифтинг и културизъм. Мислиш си че е едно и също, с еднакви принципи.
Което не е вярно.
И тягата от лифтърите се изпълнява различно, и много други упражнения.

SI

07.10.04
19:59

разлика правя
ама не мислех, че се кляка различно
ще ми простите ли някога за грешката :oops:

08.10.04
01:50

Има няколко вида клек. Пауърлифтерския е с щанга, поставена доста ниско на раменете. Клека, който се ползва основно от културистите е с щанга, поставена високо на трапеца. Разбира се, има още много варианти на клека (като box squat, преден клек и др.), но това са все различни упражнения и всяко си има особености на изпълнение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1