Фокси блъснат

12.09.06
07:41

Снощи около 22 часа пред народното събрание BMW с пловдивска регистрация след изпреварване с несъобразена скорост е блъснало Илиян Тонев-Фокси.Живота му е вън от опасност ,но е със счупен и крак и още травми(не можах да ги запомня)Да му пожелаем бързо възстановяване !!!

Ми пожелаваме му... Аз тоя много не го признавам ама както и да е. Яко инжекции фраска. Тренирах в тоя фитнес дето е инструктор и тренира и ги въртеше яко спринцовките  :wink:

12.09.06
10:56

[quote author=“boxerg”]Ми пожелаваме му... Аз тоя много не го признавам ама както и да е. Яко инжекции фраска. Тренирах в тоя фитнес дето е инструктор и тренира и ги въртеше яко спринцовките  :wink:

Абе, пич, сигурно гамаглуболин е било това в спринцовките...  :P :lol:

ST

12.09.06
14:00

кой е Фокси?  :oops:

FZ

12.09.06
14:49

[quote author=“StronG™”]кой е Фокси?  :oops:

Илиян Тонев - Фокси - състезател

http://www.bb-team.org/articles/000622.php

ST

12.09.06
14:51

А, мерси  :)

Нямам представа какво беше. Идваха някви хора от време на време и той им даваше някви неща от тоя род ама и да ме убиеш пак няма да мога да ти кажа какви са.

ST

12.09.06
15:34

Дайте някоя снимчица на този човек. Тьрсих из нет-а, но не намерих нищо.

Би трябвало да си го виждал  :wink:

FZ

12.09.06
16:37

[quote author=“boxerg”]Би трябвало да си го виждал  :wink:

Че аз к`во казах .
:wink: Айде четете и мислете малко повече преди да напишете нещо , че става СПАМ. :twisted:

Ми и аз се позачудих когато видях, че вече я има статията ама какво да се прави постнах я пак.  :?

12.09.06
19:23

StronG™ само не мога да разбера ти бавноразвиващ или сляп си.Още в първия си пост съм написал Илиян Тонев - Фокси.След това получи и линк към интервю със снимка ,обаче това не попречи на уникалната ти тъпотия и умствена  изостаналост да продължаваш да задаваш малоумни въпроси.Ако целта ти е по този начин да увеличиш бройката на мненията си ,които и без това са лишени от всякаква компетентост, по-добре недей пиши повече !!!

Предупреждение !!! Не обиждай !!! Следваща санкция БАН
ASTOR

ST

12.09.06
19:33

[quote author=“dimityr”]StronG™ само не мога да разбера ти бавноразвиващ или сляп си.Още в първия си пост съм написал Илиян Тонев - Фокси.След това получи и линк към интервю със снимка ,обаче това не попречи на уникалната ти тъпотия и умствена  изостаналост да продължаваш да задаваш малоумни въпроси.Ако целта ти е по този начин да увеличиш бройката на мненията си ,които и без това са лишени от всякаква компетентост, по-добре недей пиши повече !!!

Ей, п*тка майна, като казвам снимка трябва да се сетите за ГОЛА снимка, баси тьпунгера. К’во ме грее лицето му? Аман от такива недоразбрали смотаняци като теб.
П.П. може и аз да сьм грешка, че несм написал ” искам гола снимка ” ама ако се отасяш така кьм всеки трябва да идеш на лекар. :?

Тук трябваше да те банна дирекнто.Първо официално предупреждение !!!! Да не говорим за спама дето правиш във всяка тема.Ще те наблюдавам под лупа.
Не прекалявай със спама
ASTOR

12.09.06
20:09

СПАМ
Ако няма какво да добавиш НЕ ПИШИ
ASTOR

ST

12.09.06
21:56

Сьжалявам, изнервих се. :roll:  :oops:
Споко да не се изнервя и аз
Не спами отново темите
ASTOR

13.09.06
18:34

Някакви подробности за състоянието на Фокси?

13.09.06
23:42

Та някой накрая ще даде ли снимка на тялото на този хубавец.  :lol:

13.09.06
23:47

абе той къде тренира щот аз и в плевен съм го виждал

14.09.06
06:09

ако не се лъжа той е родом от Плевен и май е инструктор в the Gym пък за снимка има достатъчно много негови снимки  из списанията

Ами потърсете малко из нета и ще намерите негови снимки бре чеда.
http://www.musclefitness-bg.com/FRAMES_files/comp2/man_70.htm

иначе е странно, че са го блъснали понеже се чуваше, че ще заминава за Ирак с един от контингентите ни през юли, но явно са го скъсали на психотестовете  :lol:

14.09.06
09:51

[quote author=“ivan.shishmanov”]Ами потърсете малко из нета и ще намерите негови снимки бре чеда.
http://www.musclefitness-bg.com/FRAMES_files/comp2/man_70.htm

иначе е странно, че са го блъснали понеже се чуваше, че ще заминава за Ирак с един от контингентите ни през юли, но явно са го скъсали на психотестовете  :lol:

В репортажа по НТВ точно това казаха че искал да замине с батальона за Ирак и бил един от малкото хора ,които щели да го направят за тръпката ,а не за парите

DI

14.09.06
09:52

иначе в някое от списанията преди около 2 месеца пишеше че е катастрофирал. Ставаше въпрос за друга катастрофа. Няма късмет тоя човек.

15.09.06
16:09

Много е лошо да те блъсне кола. Скорошно въстановяване му желая на Фокси.

18.09.06
19:44

Вчера го видях на републиканското беше с патерица, но пък изглеждаше страхотно. Много изчистен. Жалко, че не можа да излезе н подиума.

GO

18.09.06
23:00

беше с класа над Герасим,преди слополуката,за първи път беше толкова чист с нафибрен задник и по обемен от всякога,а и позинга беше оправил,но не го отписваите на пролет ще се върне и ще изненада всички.

19.09.06
01:27

Днеска го видях в gym-а, доста бързо се възстановява, дано се оправи скоро и язък че изпусна състезанието, много се беше надъхал да спечели. А преди няколко месеца пак имаше някаква контузия и имаше някакви наранявания по трицепса, не знам дали му беше скъсан но още има белег.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1