02.03.06
11:44
Бях прочел тука нещо като рецепта и го пробвaх... хареса ми и реших да я усъвършенствам така да се каже. Та то се състоеше в следното
На незалепващ тиган се слага 50-100г сирене което се изчаква да заври като се обръща от време на време с дървена лъжица. Като заври слагате шунката или салама който предварително сте нарязали на малки парченца. Бъркате... като видите че сместа се получава слагате и 3 яйца със жълтъците. Всичко трябва да стане почти еднородна смес Когато това станете може да добавите соев сос черен пипер шарена сол... на мене много ми хареса и ме засити Ядох това със 400-500г прясно мляко:) Пробвайте
хаахахаха за първи път чувам сирене да ври в тиган при пържене :lol: :lol:
иначе доста мазно ми се струва тва с тия салами и тоя холестерол в яйцата плюс тва че е пържено :cry:
ами то това са си бъркани яйца с нещо си
и с луканка, с пушен бекон стават супер
може и сирене да сложиш и в началото и в края пак става
и с кашкавалче става на конци
абе яйца
квото и да сложиш стават
най много до мишмаш да стигнеш
ако вкараш и малко чушки и по желание домат
пък някой път може и да задушиш лук в началото
но най гот е със зелен лук и сирене
12.09.06
01:28
ама тва прясното мляко за кво ти е???
14.09.06
12:33
за тва ставаше дума
за тва ставаше дума
Да, малко странно,че на човека му харесва с прясно мляко. Аз не мога и да си помисля да ям сирене и мляко в едно ядене. Не е добра комбинация. Без млякото рецептата е добра.Например с салата.
29.12.06
20:04
мисля си за най-добрата рецепта испълнявана от много известни личности...за закуска една цигара с бира...след което гърдички на скара за обяс две-три бирички и за вечеря в някоя кръчма и започваш 100гр водка,150 ракия,5 бири и на сутринта не ти пука как изглеждаш нали си жив