хранителен режим 100+++

13.09.06
19:36

става въпрос за една хранителна програма за над 100килограмов човек (покачване на маса)..искам мнения и препоръки

7:00 закуска

1л вода (на гладно)
20 белтъка + 2 жалтъка
200гр овесени ядки

10:00 - междинна закуска

3 банана
1 кисело мляко 0.1

13:00-обяд

1л вода
400гр свинско месо
200гр ориз

16:30

1л вода
300гр свинско месо
300гр варен картоф

18:00 преди тренировка

100гр muscle juice gainer
1л вода

18:30 тренировка

1л вода(по време)

20:00- след тренировка

100гр muscle juice gainer

20:30 вечеря

риба - филе
200гр ориз

23:00 - преди лягане

1кисело мляко 0.1
50гр млечно-яйчен протеин

искам предложения за разместване на някой от храните и всичко останало..моля само за експертни коментари

имам въпроси и от вида на:

вместо овесени ядки може ли да се яде  смлян пшеничен зародиш (булгур)

ако се ядат плодове да са на закуска ли ? и какви са наи добри за ядене

може ли бананите да минат на закуска а яйцата на междинна закуска?

анимал пак по кое време може да се взима?

15.09.06
08:53

“bump”  айде де никой ли няма коментари :)

15.09.06
10:25

Аз съм около 115 килограма в момента, и като ти гледам програмата ми се струва че общо цялото ядене е в повече отколкото е необходимо и ще натрупаш и доста мазно покрай мускулите. Но това може да го разбереш сам като си следиш килограмите и % телесни мазнини. Аз ям около наполовина от това което пишеш (да не кажа и по-малко) и съм загубил малко мазно + съм качил и някое кило мускулна маса, като в момента се опитвам да чистя, % телесни мазнини ми падна от 21 на 18 и продължавам :).

SN

15.09.06
16:53

става въпрос за една хранителна програма за над 100килограмов човек (покачване на маса)..искам мнения и препоръки

Не си казал каква маса - мазно или ММ.То 4е ша ка4иш ша ка4иш ама с тфа свинско ма съмнява 4е ша е ММ.Щом си 100 кила на4и си с по-бавен обмен и с толкоз ядене доста мазно ша натрупаш.При тия кила нз защо ти треа да ка4ваш още место да си работиш върху тялото (ама не та знам как си се пак).Инак свинското така ми са набива на о4и ,пробваи със телешко или пилешко.

15.09.06
22:12

Бреии аман от спецове и съветници беее... :lol:
Браво!!!Това е добър хранителен режим,невероятно изчистен и добре балансиран!За количеството си реши сам ако качваш мазно намаляш...ти ги знаеш тези работи.Разнообразие-сменяи от време на време свинското с други меса,ориза с царевица или картофи или хляб.
Сега някои от моите тънкости :) :Добре е водата която пиеш да е на гладно 20-30 мин преди храненето.Придържаи се към овесените ядки на закуска,по възможност едри.Плодовете единствено на гладно сутрин правилно си се ориентирал поне 30 мин преди ядките и яицата.Какви ли?-ами каквито предлага сезонът(нека не са банани).Мисля че мястото на бананите и млякото са си намясто не ги изтегляи сутрин.Сега количеството е наистина сериозно ако не си на зоб намали малко особено месото.Това е желая ти успех :!:

DI

16.09.06
23:40

Трябвало е да кажеш, дали искаш да сваляш или да качваш. Според мен това кисело мляко трябва да се махне в 23 часа, освен ако не го пиеш с протеина. Плодовете е добре да се ядят сутрин и следобяд, вечер не е хубаво да се ядят. Банани, ябълки, сини сливи и много други, зависи от сезона.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1