Въпрос относно коремните преси

15.09.06
15:41

Въпросът ми е ако сега започна да правя коремни преси,дали другата пролет ще мога да се радвам на прибран и стегнат корем. Предвиждам да правя първоначално около 50 на ден,после ще ги увелича. В момента коремът не ми е много голям,но има малко тлъстинки,особено в долната част. Горната е по-стегната,защото отскоро правя лицеви опори и я натоварват малко. Та какво мислите по въпроса?

Трябва ти и диета. Доста повече от 50 ще трябва но не всеки ден.

15.09.06
15:47

Предложи някаква примерна диета ако може.. В момента съм около 70 кг и съм висок 1.70. Проблемът засега е само коремът.

15.09.06
16:07

[quote author=“boxerg”]Трябва ти и диета. Доста повече от 50 ще трябва но не всеки ден.

За диетата да ама за коремните......
Ако мислиш че като правиш по 200 коремни ще изгориш мазнините... лъжеш се
Трябва да правиш аеробика или подобни упражнения за да свалиш корема и няма нужда да чакаш 1 година след като може след 3-4 месеца да постигнеш желаните резултати

Виж във раздела, там има колкото искаш. В сайта си пише всичко за хранене. Интересувай се малко а не да казваш веднага кажете какво точно да правя.
ZeroMancer съгласен съм ама 50 са си малко отвсякъде.

15.09.06
16:19

[quote author=“boxerg”]Виж във раздела, там има колкото искаш. В сайта си пише всичко за хранене. Интересувай се малко а не да казваш веднага кажете какво точно да правя.

Защо да са малко.Аз преди няколко месеца като започнах да правя корем по-активно 50 ми стигаха.Пробвал съм и повече,но след това имах треска 1 седмица.Нека от началото прави по-малко и след това да почне по-активно да го натоварва.Вече минаха към 3-4 месеца от както правя коремни преси (два пъти в седмицата) и за сега правя по 200 на трен.

[quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“boxerg”]Виж във раздела, там има колкото искаш. В сайта си пише всичко за хранене. Интересувай се малко а не да казваш веднага кажете какво точно да правя.

Защо да са малко.Аз преди няколко месеца като започнах да правя корем по-активно 50 ми стигаха.Пробвал съм и повече,но след това имах треска 1 седмица.Нека от началото прави по-малко и след това да почне по-активно да го натоварва.Вече минаха към 3-4 месеца от както правя коремни преси (два пъти в седмицата) и за сега правя по 200 на трен.

Проблема идва от там, че той нито е казал дали спортува, как се храни и т.н. Ако е начинаещ нека прави по малко, но както ти сам каза ако е по - напреднал и по 200 може. При мен са 120 на тренировка.

15.09.06
16:57

[quote author=“boxerg”]
Проблема идва от там, че той нито е казал дали спортува, как се храни и т.н. Ако е начинаещ нека прави по малко, но както ти сам каза ако е по - напреднал и по 200 може. При мен са 120 на тренировка.

Прав си.Все пак той казва :

“Въпросът ми е ако сега започна да правя коремни преси,дали другата пролет ще мога да се радвам на прибран и стегнат корем”

Лично при мене корема много бързо стана издръжлив на натоварвание.Нямам видиме плочки (малко само се забелязват) но издръжливостта на коремама ми е 400% спрямо това което бях преди 4 месеца.Затова Kevin_Kostner започвай да тренираш пресата и постепенно вдигай повторенията.Разбира се както вече стана ясно само с това плочки не се прават.Диетата е най-важнотот ;)
Успех

П.П И все пак не прави само преси.Имам доста упражнение за корем.Аз на мене са ми към 100 стандартните коремни преси и към 40-50 вдигане на крака докато вися на лоста и към 50-60 пак на пейката но този път се опитвам с десния лакът да докосна левия крак и обратно. :)

15.09.06
23:59

Аз правя от 120 до 150 преси на ден от 2-3 месеца, висок съм 186 и тежа 76кг и така и не успях да направя коремни преси поне да се виждат и вече ги зарязах защото ми писна. Наистина май трябва да се бяга и други такива.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1