Зърната на гърдите plss helpp

Темата е заключена.
PA

30.04.06
13:41

Егаси 4удото тренирам близо 2 години ве4е,откакто се помня зърната на гърдите са ми навътре хлътнали и гадни,излизат само понякога когато настръхна или ми стане студено оба4е като излязат имам супер гърди-смисъл като са хлътнали гърдите ми нямат никаква форма а като излязат стават направо...СУПЕР!кажете ми какво да правя моля ви за съвет:(ако някои друг има подобен проблем да пише ПЛССС HEPL :(

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 19:47.

30.04.06
15:57

Предполагам ,че си в пубертета ...
След време ще излезат и нема да искат да се приберат :)

PA

01.05.06
10:53

Е какъв пубертет като аз си ги имам от малък тия зърна.
Моля пишете на кирилица!
Mr_Muskul

01.05.06
15:39

[quote author=“panasonic_m”]e kakav pubertet kato az si gi imam ot malyk tiq zyrna :)

Мой, темата ти е стил: ‘Плешив съм какво да правя?’

Еми каквото е това е...

Сигурен съм че има и пластични операции за подобно нещо, ако имаш пари и жемание, давай  :wink:

01.05.06
18:17

Като си намериш някой да те възбужда ще се оправи проблемЪТ.Дотогава си носи лед в джобовете на ризката.

01.05.06
18:31

Наистина, квито са - такива. Имам един приятел, същите са му, вдлъбнати навътре. Това, дето ти го казва Size е единият вариант, но също и ако се изчистиш достатъчно от мазнините. Комбинирай ги  :wink:

04.06.06
20:51

това е от гена . мойте например са малки има на един приятел напрово като на жена . строго индивидуално е

врено си е от гена! но когато се изчистиш определено ще изглеждат “нормално”!

02.07.06
14:47

хаха мн яка тема значи то си е от гена но и от побертета и аз бях така още от дете но от половин година почнаха да излизат сега едното ми е перфектно а др малко изостава. спок щи ти се оправат с времето ама ако доста мазен може да е от мазнините  :wink:

02.07.06
15:50

важното е в такива теми като тази да не ти е хлътнала навътре оная работа  :wink:

06.09.06
14:56

Мойте бяха мноо зле, щото преди бях дебелак и тъкмо влизах в пубертета. Обаче съ се пооправиха, аз пак съм си мазен , но явно от пубертета съм дигнал нивото на тестостерона . Целият проблем идва от естрогена !

07.09.06
11:27

Ами вече не знам да се смея ли ...какво да правя :x От къде се намирате такива ,че обсъждате само глупости и правите безмислени теми.На един проблема е че вдига 7 кила от лежанка :shock: ,не знам с щанга ли с дъмбели ли...На един зърната му навътре,на дуг сигурно космите му стърчат..Абе няма да се учудя ако някой направи анкета,например:”Колко ушна кал отделяте” :D Не знам ама май трябва цяла модераторска армия да чисти спама.Това е форум за бодибилдинг а не за пластична хирургия :twisted:  :twisted:  :twisted:

FZ

07.09.06
11:52

[quote author=”Миле”]Ами вече не знам да се смея ли ...какво да правя :x От къде се намирате такива ,че обсъждате само глупости и правите безмислени теми.На един проблема е че вдига 7 кила от лежанка :shock: ,не знам с щанга ли с дъмбели ли...На един зърната му навътре,на дуг сигурно космите му стърчат..Абе няма да се учудя ако някой направи анкета,например:”Колко ушна кал отделяте” :D Не знам ама май трябва цяла модераторска армия да чисти спама.Това е форум за бодибилдинг а не за пластична хирургия :twisted:  :twisted:  :twisted:

Ами за съжаление е така .  :( Много взе да пада нивото на форума . 
От извесно време се пускат мнооого безсмислени теми .  :twisted:

16.09.06
00:37

14/88 SS

Мнението беше редактирано от chicksey на 02.06.08 16:52.

18.09.06
18:05

еми по принцип , това са реални проблеми и не виждам какво му е безмислето , ти ако бешетака съм сигорен че щеше да наспамиш форума ....

аз предлагам фаниги ( зърната) като се покажат и с едни клешти ги дръпни мнгоо рязкоо ..  :D

а сега сериозно ... ако не си минал 18-20 години мисля че нямам какво да се терзаеш , тялоти още се променя , но ако те тревожи много отиди  на лекар ...

23.09.06
08:59

[quote author=“panasonic_m”]Егаси 4удото тренирам близо 2 години ве4е,откакто се помня зърната на гърдите са ми навътре хлътнали и гадни,излизат само понякога когато настръхна или ми стане студено оба4е като излязат имам супер гърди-смисъл като са хлътнали гърдите ми нямат никаква форма а като излязат стават направо...СУПЕР!кажете ми какво да правя моля ви за съвет:(ако някои друг има подобен проблем да пише ПЛССС HEPL :(

Сега ако си в пубертета е от това ... не са ти оравновесени още хормоните

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1