27.06.06
20:56
е как пък точно засяга здравето? ако е дхеа или нещо такова разбирам, но с про голд просто ще пиеш нишесте и ще се чудиш защо не сваляш
добре си информиран...сигурно е фирмена политика за да проучва конкуренцията отблизо... :evil:
[quote author=“d1sc0_c1t1z3n”]е как пък точно засяга здравето? ако е дхеа или нещо такова разбирам, но с про голд просто ще пиеш нишесте и ще се чудиш защо не сваляш
Всичко, което ядеш и пиеш ти засяга здравето пряко. Представям си в някоя западна държава да се беше случило подобно нещо, щяха да ги разнищят на секундата. А тука...ае кво ни пука, че сме яли нишесте, просто няма да купуваме повече.
Пий си български протеини, яж си български кремвирши и се радвай.
Абе как това ще е слайърчо вижте от кога е регистриран. Не че това е доказателксто , ама за какво му е да си прави по няколко регистраций.
Ами точно за това същото :idea: .
29.06.06
23:28
[quote author=“ASTOR”]Ако намеря връзка Ant-X-Слеърчо ще има доживатен бан !!!
То си има прохита...има си различни методи кат осменяне на ИП и .... ако разбира от пц-та неможе да го спрете с банн.
П.С. всеки заслужава 2-ри шанс :wink:
29.06.06
23:45
Подлостта зачерква И втория.
П.П. По моята справка няма връзка.
29.06.06
23:48
Подлостта зачерква И втория.
П.П. По моята справка няма връзка.
Е,незнам за какво се обаждам,пьк и незнам за какво е банн-ат.Извинявам се!
22.07.06
22:02
Така е,винаги съм си знаел ,че Нутрим са сухо мляко,нишесте и стрити бисквити “Руен” ,но тази тема ,която изчетох ,ме увери в убежденията ми.
Аз си купувам отвреме навреме от ПроГолд 42 защото е много хубав на вкус :D идеални са и другите помии ,ама винаги съм бил далеч от мисълта ,че пия “протеин”
Гледайте какав отговор ми дава модератора на NUTRIM
Няма такова нещо! Това се спекулации от недоброжелатели, който използват продукти на други фирми или които изобщо не разбират от хранителни добавки. Нутрим е от достатъчно дълго време на пазара и държи на името си! Качеството е гарантирано, и за да сте спокойни ви препоръчвам да купувате продуктите на фирмата директно от офисите
Подигравка пълна !!! :evil:
03.08.06
19:56
Ауууу, чак сега разбирам за това, че Про Голда е боклук! :oops: :evil:
Само като си помисля любимия колко кофи от тая помия е изпил, ми иде да им драсна клечката на тия нещастници :evil: :evil: :evil: :evil:
Сега като му кажа, направо ще му стане лошо.
:evil: :x :evil: :x :evil: :x :evil: :x :evil: :x :evil: :x :evil: :x :evil: :x
то се е видяло, че ще карам на ядене :oops:
тия пък поне да сложат някав соев протеин съвсем се излагат
Аз цяло лято съм на ProGold и съм доволен, резултата го виждам в огледалото. Пия само продуктите на тази фирма (не го казвам като реклама), но съм по склонен да вярвам, че това са някакви спекулации за борба за пазар.
[quote author=“nikki_g”]Аз цяло лято съм на ProGold и съм доволен, резултата го виждам в огледалото. Пия само продуктите на тази фирма (не го казвам като реклама), но съм по склонен да вярвам, че това са някакви спекулации за борба за пазар.
:roll: Как можеш да твърдиш това на фона на изследванията, които са направени :?: :roll:
Ами ако не ми вярваш ще пия пред теб протеина. Аз ти казвам, че го пия . Кой какви изследвания правил не ме вълнува, изгоден ми е като цена, ако не купувам него няма да купувам никой. Така, че по-добре той от никой, освен това работи изчистих се прилично с него.
17.09.06
19:19
Така като те видях на снимките при тренировки от 10 г. не ти личи - явно защото си доволен от протеина. Що се отнася до твърдението ти, че това е борба за пазар - ей тука си в голяма грешка. Хората които ме познават /от форума и от всякъде другъде/ знаят какво работя и къде работя и можеш да си сигурен, че изобщо не е в сферата на спорта, но за сметка на това съдейки, като теб и по мненията ти мога да кажа, че си приближен на фирмата производител на това протеинче от което си тъй доволен. Изследването е направено по съответния ред и не може да се оспори - публикувал съм го заедно с номера под който е заведен и всеки неверник на който му харесва въпросното протеинче /аз по-скоро бих го нарекъл гейнърче/ може да провери дали отговаря на истината /в центъра пазят и техните резултати, както и въпросната проба/ В случая твърдението ти издиша без да е подкрепено от нищо. И като за край на писанията ми един съвсем добронамерен съвет - що не вземеш да уважаваш малко труда на другите /ще ти и от полза в живота/ и да не се изказваш неподготвен /така няма да ставаш за смях/.
П.П.
[quote author=“nikki_g”]Ами ако не ми вярваш ще пия пред теб протеина. Аз ти казвам, че го пия . Кой какви изследвания правил не ме вълнува, изгоден ми е като цена, ако не купувам него няма да купувам никой. Така, че по-добре той от никой, освен това работи изчистих се прилично с него.
Като не те интересува кой и какви изследвания е правил какво точно правиш в тази тема?
И за да ти отговоря малко в твоя стил - абе какво ме интересува с какво чистиш и за какво имаш пари?
Ок. Аз си го пия, в тази тема споделям мнение с което не искам да анагажирам никой.
18.09.06
00:21
много се карате за нищо.Спора е безсмислен,ето защо,в България одавна вече няма истински храни,това е защото това се купува най-често.Това е най-търсено и съответно с него се правят най-много пари.Обиковените хора се водят от цената и са готови да приемат не дотам добро качество,но просто избор нямат.Във всяко производство си има начини да се спести от крайния продукт,като се съкрати качеството в полза на печалбата,но за сметка на това външния вид е добре представен,за да привлича,но когато продукта се подложи на термична или каквато и да е обработка то се вижда от кое е спестено.Първия гейнер който си купих първата година когато започнах да тренирам беше не кой да е ами МЛО - мас-л-бласт страшен резултат,всичко на лице и не омазнява,но тогава парите ги даваше тате,а после когато спря да ги дава мисля вариант,да купувам нещо по евтино че убива на джоба.Та едва 2 години след това си купувам една опаковка на Мусаши - Булк,от това не останах доволен,то едва ли от 1 опаковка ще се усети нещо,но и тука ударих на камък и така после си взех суроватка на JK - абе и това са пълни боклуци,но зависеше от пари,не от друго.Значи аз сам убеден,че това са боклуци,но при липса на пари зимам това и се надявам да е това,което пише.Още сума ти боклуци си накупувах на тая фирма и резултат минимален,бе очаквах точно това,но се надявах на повече.Така и хората от форума,знаете,че в България не се прави истинска храна каквато и да е,то на хляба му хванаха цаката,да не се прави с брашно ми с разни други боклуци,пак ние за протейн говорим - последната дупка на кавала,над което никакав контрол.Ето и моя съвет,по добре да набиваме на сигурните и естествени източници на белтъци,въглехидрати и мазнини,витамини и минерали и едва когато сме решили да взимаме нещо,то нека да е скъпо и задължително САЩ производство,защото от опит ви казвам работи и то яко.Вярно 500 лева дадох за продукти само на Оптимум,но резултатите бяха ненормални,за 45 дни - 1,5 см. на ръката и 20 кг. на лег и на всички упражнения с доста кг. отгоре.Хората са най-добрите защото там не се жали материал затова са и най-богати.Това са неща,които само американците могат и запомнете от мене това е една от най-младите държави на света създадена от хора убединили мозъка си и създали нещо което прави най-голямата сила на света - САЩ.Никога няма да има по-голяма сила от тях,защото хората дават ,това което трябва да дават,и взимат,но техните принципи опират само до качеството,защото там се борят само с качество,цената не разрешава промяна,тъй като материалите които се влагат са едни и същи за добиване на въпросното качество.Така,че кой ще ги стигне тия тапанари,народа им е много тъп,но управлението им е ненадминато и като гледам само на горе вървят,позволяват си да си воюват с който си искат и то с доста големи цели,дори те създадоха изкуствена парична единица - еврото.Незнам дали знаете,но е така.А в държавния си резерв тия тапанари има 100 000 тона злато,а за пари не се съобщава,та това всичкото е създадено с качество.И предварително ви казвам не купувайте нищо от България никакви добавки,защото тука се отварят и се презапечатват,ето ви и пример - на най-голяма опаковка на Оптимум протейна 10 либри(голд стандарт)(този който ми го доставиха от САЩ) пише 10 либри(4,704 грама) а на този в магазините тука в БГ - 10 либри( 4.545 грама или нещо от сорта,но вижте точно колко беше че не помня)та от толкова бързане да ни прекарат са забравили да сферят всички данни и то толкова очевидни,това са неграмотници за мене абе махни то цялата ни е такава и да правят фалшификати не могат.Абе малка държава - прост народ.Купувайте само качество,иначи нищо не правите,до тогава само натурално и по - мноого.И не забравяйте с протейн не се замества храненето,това го запомнете добре.Няма по добро от мръвката.
18.09.06
09:05
О да карам се и ще се карам докато някой без да си е мръднал пръста поставя под съмнение труда на други които са го направили.
18.09.06
18:03
здравеи qk bik Шапка ти свалям за тези думи, за жалост на българският потребител това е така,само с едно не съм съгласен, как може твоята торба протеин от 10либри да тежи (4,700 гр.) след като си купувам съЩата торба протеин от 10либри от Щатите си ги поръ4вам и на торбата пиШе 4.557гр за 10 либри протеин,това съм го забелязал 4е го пиШе на абсулутно вси4ките торби протеин които съм поръ4ал до сега а не са и малко и това ме ъ4удва да не съм се минал слу4аино.
19.09.06
00:07
Ми незнам да ти кажа.Значи правих си поръчка през декември 2005 и ми престигнаха нещата януари,пих ги месец и нещо и заминах за Италия.Протейна е Голд стандарт и пише 10 либри - 4,704 грама опаковката е още в мен,защото ми остана около 1 кило от него,щото нямаше кога да го допия,то за месец и половина си е свинщина да изпиеш близо 5 кила протейн и то на Оптимум.Когато мога ще снимам опаковката за да видите няма майтап,а поръчката я правих в www.bulknutrition.com и сак подарък ми направиха за поръчка $ 120+,много свестна изработка на сака,абе въобще американската система е the best,както вече казах няма кой да ги мине.
Само да кажа че аз от про голд 90 сам г/д доволен знаех си че за тия пари е абсурд това което е написано да е реално но въпреки това имах резултати, но от МассГейн бях повече от разочарован представете си щом го изхвърлих ! То се усещаше че половината е пудразахар !
Интересно ми е кво ще стане ако внасям в ЮСА меденки и ги продавам като високопреинова храна ?
А няма ли инсепктори които проверяват съдържанието или всеки може да си пише на опаковката каквото му падне...
[quote author=”^MaD^”]1/Интересно ми е кво ще стане ако внасям в ЮСА меденки и ги продавам като високопреинова храна ?
2/А няма ли инсепктори които проверяват съдържанието или всеки може да си пише на опаковката каквото му падне...
1/ Ще умреш гладен.
2/ В Бг и мазут по-трабопровода да течеше пак нямаше да се инспектира.
[quote author=“tpd”][quote author=”^MaD^”]1/Интересно ми е кво ще стане ако внасям в ЮСА меденки и ги продавам като високопреинова храна ?
2/А няма ли инсепктори които проверяват съдържанието или всеки може да си пише на опаковката каквото му падне...
1/ Ще умреш гладен.
2/ В Бг и мазут по-трабопровода да течеше пак нямаше да се инспектира.
относно 1 друго имах предвит, никои няма да ме остави да си пиша квото си искам на опаковката
head_hunter,
Искам да питам какво стана с цялата история с изследванията?
Има ли някакво развитие, че като гледам последните постове са все оффтопик, а следя темата от самото начало и ми е интересно тия педали дали ще си го получат накрая или ще си излезат чистички с някое нещастно оправдание, че има разлика в методологията на писането на етикетите например!?
23.10.06
11:15
[quote author=“novice82”]head_hunter,
Искам да питам какво стана с цялата история с изследванията?
Има ли някакво развитие, че като гледам последните постове са все оффтопик, а следя темата от самото начало и ми е интересно тия педали дали ще си го получат накрая или ще си излезат чистички с някое нещастно оправдание, че има разлика в методологията на писането на етикетите например!?
Към момента не съм се интересувал по цялата история - просто нямам време. Тези дни като съм по-свободен ще се поинтересувам и ще постна актуална информация.
Искам да попитам след тези разкрития преди може би година вече-дали нутрим са си оправили продуктите и по-специално протеините или са си познатия боклук?Интересувам се от Пюр уей про-добър ли е и получавам ли това което пише на опаковката?
01.01.07
21:03
По добре ги избягваи всеки потребител от форума отбягва да купува български продукти.А тъи като сме приети ве4е от Европа може и да си оправят продуктите след някои друг месец :lol:
02.01.07
00:43
По добре ги избягваи всеки потребител от форума отбягва да купува български продукти.А тъи като сме приети ве4е от Европа може и да си оправят продуктите след някои друг месец :lol:
A може да им излезе по изгодно и да си затворят фирмата :).
15.02.07
23:32
Чуствам се много гадно от факта че много хора са излъгани. Давам една идея моля кажете си мненията преди 2 часа влязох случайно във вашия форум и прочетох всичко за PRO GOLD XX% . Предлагам да се съберем колкото се може повече желаещи да се купят от най - известните бг продукти по 1 проба да се направи и да се предоставят резултатите във форума ? ИМА ЛИ СЪГЛАСНИ ? кажете дано сме повече . Ако сами не си помогнем никой няма да ни помогне аз например нямам намерение да сменям pro gold 46 с еквивалентен като съдържание и дръга марка “БОКЛУК”. Смятам че всеки който се съмнява в резултатите ще може сам да дойде на предаването на съответните проби и на получаването им ? какво мислите. Така и по евтино ще излезе.. Много благодаря за положените от теб усилия head_hunter :) дано се обадят и други като теб да решим проблема веднъж завинаги.
03.03.07
19:04
....................
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:22.
04.03.07
03:02
[quote author=“kadze”]Но на фона на общия резултат обаче, процентните разликите в белтъчния аминен азот при млечния протеин (казеина) и яйчния протеин (яйчния албумин) не съществено влияят на общия резултат.
И какво ще рече това на разбираем език ? Да не говорим, че продукта въобще не би трябвало да съдържа соев протеин, при условие, че се продава за млечно-яйчен.
04.03.07
20:46
.............................
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:23.
днеска си зех 90-ка :) сутрин си го бъркам с овесени ядки и мляко и е супер :) за вкус става :D :D :D
Kadze, в крайна сметка какво се оказва, че Про Голд е не само 40%, но е и соев, така ли?
05.03.07
23:04
..............................
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:23.
[quote author=“head_hunter”]Пробата вече е взета - чакам резултата. След известно прехвърляне на топката м/у различните инстанции на ХЕИ накрая ме пратиха в РИКОЗ и там с много разправии успях да се добера до една девойка /явно некомпетентна/ която всячески ме убеждаваше, че там подобни изследвания не се правят. След като показах протокола на Neo и red същата слабоумна девойка отговори “Е във Варна може и да правят такива изследвания ама тука не ти е Варна” :shock: . След кратък спор с нея за служебните и задължения и правата ми като частно лице онази извика някъкво охранителче което се опита да ме изхвърли като куче, но седна на земята - поразмисли и се скри навътре в зградата предполагам да вика подкрепления :twisted: . Тръгнах си от там много разочарован. След известно проучване намерих подходящото място където приеха да изследват хранителната добавка и хората бяха повече от любезни /няма да споменавам мястото където се изследва до момента в който не излязат резултатите/. Интересен беше коментара на една от лаборантките когато взимаха пробата - “Да не се окаже и твойто сухо мляко” :shock: - сега чакам да станат резултатите и ще ги сложа тук в темата.
Първо искам да поясня на head_hunter,че ХЕИ и РИОКОЗ е една и съща институция-просто преди се казваше ХЕИ,а сега е РИОКОЗ.Второ-изследвания на хранителни добавки се правят не в централата на РИОКОЗ,а в Центъра пон хигиена-подразделение на РИОКОЗ,намиращо се на бул.Иван Гешев 15 до Университетската болница.Аз също първо се обърнах към централата на РИОКОЗ,но една млада и много любезна жена ме упъти към въпросния център по хигиена-незнам дали е била тази,която head_hunter има предвид,но това е без значение.Днес се обадих до там-резултатите са готови-т.е.протоколът е разписан.Специалистът,провел изследването,е Десислава Гюрова.Във вторник идната седмица ще отида във София да взема въпросния протокол и да разбера резултатите.Веднага ще публикувам протокола от изследването-в него е описано всичко,което ни интересува.Скоро истината ще излезе на яве.Въпрос на дни.
И аз да ти поясня да не пускаш поредни постове с едно и също съдържание.Вярно има митове че силните момчета сме тъпи но не вярвй на всичко
ASTOR
10.03.07
18:20
Сложи линкове със снимки в темата, мисля че ще е интересно на всички.
12.03.07
13:39
Четеш ли изибщо какво съм писал? Ето оцветил съм ти го в червено следващия път да не ми разясняваш коя институция към коя е и кое на какво е подразделение.
Хайде и аз чакам с нетърпение резултатите та да пусна и аз, че не съм правил скоро да видим в действителност манипулирана ли е пробата.
п.п. Не ми пускай повече ЛС-та да си мълча и заплахи или прави нещо или си трай, че ставаш смешен.